با سلام مجدد
ویندوز من xp هستش
با سلام مجدد
ویندوز من xp هستش
0-
1- بی خیال ، مطمئنی مشکل از خط نیست؟ قضاوتتون مثل اینه که ، یه BMW تو ترافیک خیابون ولیعصر تهران گیر کنه و ما بگیم این ----- ترین ماشین هست !! Tp-Link مودم های خوبی داره و خیلی ها راضین. مدل مودم رو هم ذکر کنید بهتره.
2- تاحالا با مودم دیگه ای تست کردی؟ شاید مشکل خط و نویز اون باشه!
3- یه Ping از همین مودم بگیر ببینیم اوضاع از چه قراره؟
4- تو تنظیمات مودمتون یه قسمتی اون آخرا هست که وضعیت خط رو بهتون تو یه جدول میده ؛ یه عکس ازش بذار.
5- تا حالا Firmware مودم رو عوض کردی؟
-------------------------
1- موفق شدی ریست کنی؟ الآن میتونی وارد کنترل پنل مودم (192.168.1.1) بشی؟
2- تو سیستم روی آیکن شبکه Local Area Network تو Network place راست کلیک کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید.
3- روی TCP/IP کلیک کنید و دکمه ی Properties رو بزنین.
4- همه چی رو بذارین رو اتومات ( البته میتونید IP سیستم ها رو در اینحا دستی تنظیم کنید که توصیه نمیکنم و بهرته این کار رو بسپریم به خود مودم)
تا اینجا از طرف سیستم کار تمومه. اگه مشکلی ندارشتی ، بریم مرحله بعد . .
Last edited by a6l3i; 17-10-2010 at 18:49.
نه مشکلی ندارم اگه زحمتی نیست بریم بعدی
خوب اون طور که من تو فایل راهنمای پارس آنلاین دیدم این از روش تنظیم دستی استفاده کرده. واسه همین TCP/IP رو اتومات نذاشته و همچنین تو مرحله ی سوم گفته واسه DHCP حالت None رو انتخاب کنید.
ولی همونظور که گفتم بهتره DHCP رو فعال کنیم. اینجوری احتمال تداخل IP سیستم با دستگاه های دیگه مثل موبال و ... کمتر میشه.
1- خوب من الآن راهنمای مودم شما رو دانلود کردم. این طور که میبینم با عکس هایی که تو راهنماها دیدم فرق داره؟!؟! شکلش مثل زیره یا راهنمای پارس آنلاین؟
2- شما ببین تو منوی مربوط به DHCP چه گزینه هایی هست. اونی رو انتخاب کن که فعالش میکنه. ولی بعد به مقادیر زیرش دست نزن.
ولی واسه VPI/VCI همون 0 و 35 رو وارد کن و تو مرحله ی بعد هم Username & Pas مربوط به ISP رو بده.
متاسفانه هر کاری میکنم کنترل پنل مودم نمیاد 2 بار ریست کردم شرمنده که وقت شما را گرفتم
ببخشین اما من نمیدونم چطور باید پینگ مودمم رو تست کنم ، مدلش هم TD-8817 هستش ، با تشکر .
با سلام
یعنی اینکه پینگتون چند هست؟
توی سایت speedtest.net برید و یه تست بگیرید ازش
موفق باشید.
این چه حرفیه؟ فروم رو واس همین زدن !
اتفاقا من واسه همین توی 2 پست قبل تر گفتم :
که گفتی آره !!1- موفق شدی ریست کنی؟ الآن میتونی وارد کنترل پنل مودم (192.168.1.1) بشی؟
1- شما وقتی 192.168.1.1 رو میزنی ، چی میشه؟ چون الآن مودم کلا ریست شده و باید همین IP اش باشه!
با اینترنت اکسپلورر هم تست کن.
2- تو منوی استارت و تو کادر RUN عبارت cmd رو تایپ کنید و بعد تو داس عبارت ping 192.168.1.1 رو تایپ کنید و enter کنید و از نتایج یه عکس بذارید ببینیم چی میگه؟
-----------------------
تو منوی استارت و تو کادر RUN عبارت cmd رو تایپ کنید و بعد تو داس عبارت ping 192.168.1.1 رو تایپ کنید و enter کنید. همین کار رو با این عبارت انجام بدین ping ww|w.yahoo.com و هر دو نتیجه رو بذارین (اون خط وسط رو نذارین)
با سلام
من يه مودم linksys wga120n خريدم. ولي تو نصبش تا حالا موفق نبودم. ميشه يه توضيحي در مورد نصب راحت اين مودم بهم بدين؟
اين اروري هست كه تا الان باهاش روبرو شدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب تابم vostro 1000 هستش.
شما اگر با وایرلس می خواهید از طریق ویزارد مودم رو کانفیگ کنید نمیشه.
بهتره 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزنید و یوزر و پسورد هم admin بعد داخل صفحه اول تنظیمات رو انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)