اوه اوه سرعت امده روی 18-20 اسیا داغان شده که باز الان مخابزات 128 تا ثابت مبگبره این آسیاتک پوکیده رسما
دیگه اینجوری واقعا نمیشه تحمل کرد شبانه 2 مگ داره در حد دایال آپ میگیره
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اوه اوه سرعت امده روی 18-20 اسیا داغان شده که باز الان مخابزات 128 تا ثابت مبگبره این آسیاتک پوکیده رسما
دیگه اینجوری واقعا نمیشه تحمل کرد شبانه 2 مگ داره در حد دایال آپ میگیره
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
کی قراره ما یه اینترنت درست داشته باشیم ؟؟ بدون استرس قطعی و پینگ و تک کانکشن و محدودیت دانلود و اینا ؟؟
وضعیت اینترنت من خیلی خراب شده
پینگ زیاد سرعت کم
با این وضع که پهنای باند اینترنت را از پهنای باند اینترانت جدا کردن و دومی را نسبت به اولی با قیمت خیلی کمتری خرید و فروش میکنن بین خودشون(زیرساخت و دلالانش) در عمل ارتباط با دنیای بیرون داره محدود میشه به حداکثر همون ۱۲۸ کیلوبیت مثلن سرویس دو مگ میخرید ولی اینترنتش ۳۲ کیلوبایتیه و اینترانتش واسه ارتباط با سایت صدا و سیما و امثالش که میزبان داخل مملکت دارن ۲۰۴۸ کیلوبیته. اینجوری میگن اون محدودیت ۱۲۸ را هم ورداشتهان!
دوستان من سرویس 256 ماهی 8 گیگ از پارس انلاین میگیرم به قیمت 31,000 تومن
میخوام برم رو سرویس 512 نامحدود شرکت آسیا تک به قیمت 36.000 تاره چون نقره ای هست فک کنم 1به 6 هست
این کارو کنم بهتر نیست ؟؟؟ زنگ زدم پارس ان لاین میگم خط و جمع کن یه ساعت مخ مارو خورد میگه 128 نامحدود مارو بگیری ماهی 28,000 تومن به نفعته
ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم ؟؟؟؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما پینگت چنده؟
من گیج شدم تو این تایپیک اسیاتک به نظر شما ارزش داره من از اسیاتک سرویس بگیرم؟ من 256 میخوام پینگ که گفتید 300 ،
ایا پینگش میاد پایین تر؟ البته بره بازیم نیست (ولی نمیخوام تا یه صفحه لود بشه خاله قورباقه برسه خونش)
( البته اگه جای دیگه هم توصیه میکنید بفرمایید البته قیمتش مثل اسیاتک پایین باشه من 10 -12 گیگی دانلود دارم معمولا
Last edited by asdfgh9600; 09-04-2013 at 12:07.
همین الان برام sms زدن که امروز از 2 تا 4 سرویس دچار اختلال میشه بخاطره نصب تجهیزات جدید در مرکز شهید عاطف ! همین بعد sms هم قطع شد سرویس
من دیشب سرعت شبانه ام خوب بود. از 170 - 180 شروع شد و صبح هم به 300 - 400 رسیده بود. مرکز مخابراتیمون رو هم دیروز بهسازی کرده بودن مثل پست بالایی. احتمال داره اون تاثیر داشته باشه.
برای من که بازم تغییری نکرد فک کنم تچیزات جدید فیلترینگ 1392 بوده منظورشون
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)