الان که من مشکا دارم چه کار کنم؟؟
الان که من مشکا دارم چه کار کنم؟؟
سلام دوستان
جالبه، هم نود 32 و هم کسپراکسی، برنامه هایی که توی بسته های نرم افزاری هستند رو به عنوان تروجان و یا ویروس می بینند. اگه مشکلی پیش نمی یاره، کاری به این پیغام هاش نداشه باشم
از طرفی، حتی کی بورد کم می یاره و جا می مونه. در حالیکه با نود 32 یا اویرا، اینجوری نمی شد.
سلام
اون بخاطر انواع پچ و کرک هایی هست که برای فعال سازی نرم افزار ها توی اون بسته ها قرار میدن و هیچ مشکلی
هم ندارن ، چون عملکرد اکثر این فعال سازها شبیه به ویروس هستش ، اما اینها خطری ندارن .
لطفا راهنمائی کنید .
من از KIS2012 استفاده میکنم . چطور میتونم تنظیمات را تغییر بدم که مثلا فایلهای rar را اسکن نکند
دوستان هر کاری بگین من با این kis 2012 کردم اما نمی تونم از وی p n استفاده کنم کانکت میشه پینگ هم میده اما به هیچ عنوان سایت باز نمیکنه دیگه مجبور شدم پاکش کنم . کسی راهی نمیدونه ؟
سلام می خواستم بدونم Kaspersky Pure چصاوری می تونم آپدیتش را بردارم که بتونم بعد از نصب ویندوز استفاده کنم؟شرمنده اگر سوالم تکراری بود با تشکر
سلام
امکان داره آنتی ویروس یه فایل حجیم (مثلا یک گیگ) رو به قرطیینه منتقل نکنه و کلا از روی سیستم پا کنه؟
با سلام
اگه ميشه از شما دوستان عزيز مي خواهم چگونگي پاك كردن كاسپراسكاي اينترنت سكوريتي 2011 را بنويسيد!
باتشكر
شاد باشيد![]()
هر كار كردم نتونستم پاكش كنم . اگه جواب پاك كردنشو بگين از شما ممنون مي شم.
اینترنت سکوریتی 2012 مثل 2011 تریال ریست نداره ؟
ببخشید اگه سؤالم تکراریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)