تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1013 از 1635 اولاول ... 1351391396310031009101010111012101310141015101610171023106311131513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,121 به 10,130 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من می خوام یه دوربین دیجیتال حول و حوش مبلغ 1.500.000 تا 2.000.000 بخرم. به نطر دوستان چه برندی و چه مدلی با این بودجه بهترین انتخابه؟
    درود
    لطفا کاربری مورد نظرتون رو بفرمایید . و اینکه چقدر اطلاعات و علاقه برای استفاده از تمامی ظرفیت عکاسی دارید ...
    کاربری های مورد نظر میشه مثل پرتره ، حیات وحش ، منظره و . . .

2. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی یه تازه وارد رو راهنمایی می کنه
    دارم واسه آتلیه کلاس میرم و خیلی آماتورم ، یه دوربین واسه آموزش و بعداً کار تو آتلیه
    من این چند مدل رو بین 700 تا 1100 پیدا کردم!!!
    می خوام بدونم کدوم واسه کار آتلیه مناسبه!!! کاملاً مبتدی هستم!!!
    Canon
    500D
    550D
    600D
    1100D
    Nikon
    D3100
    D5100

ممنون میشم کمکم کنین
    اگر مدلی هم مد نظرتون هست کمتر 1100 کمک کنین!!!! زود جواب بدین ممنون میشم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimooghashang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همون اولی شک نکن
    البته یه دوربین دیگه هم هست IXUS 300 اونم چیزه مشتیه

اولیه که بهتره انگار
    زوم 12 X

منم میخوام بخرم میشه بیشتر راهنمایی کنید!
    تو این محدوده قیمت دوربینی هست که زومش بالاتر باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود
    لطفا کاربری مورد نظرتون رو بفرمایید . و اینکه چقدر اطلاعات و علاقه برای استفاده از تمامی ظرفیت عکاسی دارید ...
    کاربری های مورد نظر میشه مثل پرتره ، حیات وحش ، منظره و . . .

سلام

من یه کاربر آماتور هستم. می خوام شروع کنم به یادگیری حرفه ای. مبلغ دوربین برای مهم نیست توی همون رنجی که گفتم می تونم هزینه کنم، شاید هم تا 2.5 میلیون. می خوام بهترین دوربینو توی این رنج قیمت بخرم. حتما بعدا که حرفه ای شدم هرچه امکانات دوربین بیشتر باشه، بیشتر به کارم میاد.

ممنون از پاسختون
    Last edited by nazanin302; 29-07-2011 at 12:52.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

حدود 770 تومن

7. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان کسی یه تازه وارد رو راهنمایی می کنه
    دارم واسه آتلیه کلاس میرم و خیلی آماتورم ، یه دوربین واسه آموزش و بعداً کار تو آتلیه
    من این چند مدل رو بین 700 تا 1100 پیدا کردم!!!
    می خوام بدونم کدوم واسه کار آتلیه مناسبه!!! کاملاً مبتدی هستم!!!
    Canon
    500D
    550D
    600D
    1100D
    Nikon
    D3100
    D5100

ممنون میشم کمکم کنین
    اگر مدلی هم مد نظرتون هست کمتر 1100 کمک کنین!!!! زود جواب بدین ممنون میشم!!!
    والا من بارها گفتم که داشتن مطالعات کافی عکاسی و البته شناخت کافی از تجهیزات عکاسی همیشه قبل از هرگونه خریدی جز واجبات هستش . مثلا برای شما برای آتلیه و کلاس آموزش عکاسی در لول بیس آموزش عکاسی نمیشه یک نسخه واحد پیچید !! البته بحث من در مورد مواقعی هستش که هدف فردی که سوال میکنه این باشه که بعد از آموزش حتی اگر بصورت حرفه ای فصد عکاسی نداشه باشه ، ولی قصد لذت بردن از علمی که بلده رو داشته باشه .
    در مورد شما دوست عزیز . لطفا مقدار بودجه ای که در آینده برای خرید لنز میتونید هزینه کنید رو اعلام کنید چون با بودجه 1100 تقریبا هیچ لنز پرتره مناسبی رو نمیشه تهیه کرد . البته هستند موارد نرمال با خروجی متوسطی که برای شروع کار خوب هستند مثل 18-105 نیکون که با بدنه های دی 3100 و دی 5100 میشه استفاده کنید که البته در صورت خرید دی 5100 و پس دادن 18-55 باز هم حدود 200 نسبت به بودجه شما بیشتر میشه . هزینه فیلتر ها و مموری و سه پایه مناسب و تجهیزات نورپردازی پایه و . . . هم هست .

اگر بین گزینه های کنن هم بخوام به شما پیشنهاد بدم دست شما بسته تر میشه چون لنزی که خروجی مناسبی در سطح 18-105 نیکون با این قیمت داشته باشه برای کنن موجود نیست .

به نظر من اگر فعلا یا بزودی امکان افزایش بودجه رو برای خرید لنز مناسب ندارید ، فعلا برای آموزش یکی از گزینه های مورد نظر رو انتخاب کنید ( چندان تفاوتی نداره ) و با لنز کیت بسازید تا در آینده بسته به برندی که انتخاب کردید ، لنز مناسب رو هم تهیه کنید . مثلا برای آتلیه با برند کنن میشه از سری های 70 200 و . . . استفاده کرد که همگی به بودجه ای بیشتر از بودجه شما نیاز دارن .

سوالی بود در خدمتم .

من یه کاربر آماتور هستم. می خوام شروع کنم به یادگیری حرفه ای. مبلغ دوربین برای مهم نیست توی همون رنجی که گفتم می تونم هزینه کنم، شاید هم تا 2.5 میلیون. می خوام بهترین دوربینو توی این رنج قیمت بخرم. حتما بعدا که حرفه ای شدم هرچه امکانات دوربین بیشتر باشه، بیشتر به کارم میاد.
    البته هنوز آماتور نشدید . قصد آماتور شدن رو دارید ... بهرحال .
    قرار بودش که کاربری هایی که قصد دارید عکاسی کنید رو معرفی کنید که چیزی نگفتید . اینکه چه مقدار برای دوربین هزینه کنید در این لولی که شما هستید دارای اولویت بالایی برای انتخاب دوربین نیست . فعلا مهمترین اولویت کاربری شما هستش که کلا نوع و سطح بدنه و لنز های مورد نیاز شما رو مشخص میکنه و بعد از اون میشه با توجه به بودجه ، مدل دقیق اونها رو مشخص کرد .

منتظر پاسختون هستم .

9. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا من بارها گفتم که داشتن مطالعات کافی عکاسی و البته شناخت کافی از تجهیزات عکاسی همیشه قبل از هرگونه خریدی جز واجبات هستش . مثلا برای شما برای آتلیه و کلاس آموزش عکاسی در لول بیس آموزش عکاسی نمیشه یک نسخه واحد پیچید !! البته بحث من در مورد مواقعی هستش که هدف فردی که سوال میکنه این باشه که بعد از آموزش حتی اگر بصورت حرفه ای فصد عکاسی نداشه باشه ، ولی قصد لذت بردن از علمی که بلده رو داشته باشه .
    در مورد شما دوست عزیز . لطفا مقدار بودجه ای که در آینده برای خرید لنز میتونید هزینه کنید رو اعلام کنید چون با بودجه 1100 تقریبا هیچ لنز پرتره مناسبی رو نمیشه تهیه کرد . البته هستند موارد نرمال با خروجی متوسطی که برای شروع کار خوب هستند مثل 18-105 نیکون که با بدنه های دی 3100 و دی 5100 میشه استفاده کنید که البته در صورت خرید دی 5100 و پس دادن 18-55 باز هم حدود 200 نسبت به بودجه شما بیشتر میشه . هزینه فیلتر ها و مموری و سه پایه مناسب و تجهیزات نورپردازی پایه و . . . هم هست .

اگر بین گزینه های کنن هم بخوام به شما پیشنهاد بدم دست شما بسته تر میشه چون لنزی که خروجی مناسبی در سطح 18-105 نیکون با این قیمت داشته باشه برای کنن موجود نیست .

به نظر من اگر فعلا یا بزودی امکان افزایش بودجه رو برای خرید لنز مناسب ندارید ، فعلا برای آموزش یکی از گزینه های مورد نظر رو انتخاب کنید ( چندان تفاوتی نداره ) و با لنز کیت بسازید تا در آینده بسته به برندی که انتخاب کردید ، لنز مناسب رو هم تهیه کنید . مثلا برای آتلیه با برند کنن میشه از سری های 70 200 و . . . استفاده کرد که همگی به بودجه ای بیشتر از بودجه شما نیاز دارن .

سوالی بود در خدمتم .

منتظر پاسختون هستم .
    ممنون دوست عزیز که جواب دادین
    راستش من یک جلسه کلاس رفتم و استاد گفتن که یک دوربین تهیه کنیم و گفتن که چند مدل انتخاب کنیم و باشون مشاوره کنیم
    منم اینارو پیدا کردم
    فعلاً واسه چند ماه باید آموزشی کار کنم و بعداً لنز اگه لازم باشه
    با همین ها هم میشه تا حد آماتور عکاسی پرتره رو انجام داد؟
    به نظرتون کدوم یک از موارد نسبت به قیمت بیشتر میارزه؟ و در نهایت چجوری بین نیکون و کنون انتخاب کنم؟
    ممنون میشم انتخابم رو بین 2 -3 مدل محدود کنین!

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اولیه که بهتره انگار
    زوم 12 X

منم میخوام بخرم میشه بیشتر راهنمایی کنید!
    تو این محدوده قیمت دوربینی هست که زومش بالاتر باشه؟
    میشه گفت فقط زومش بهتره نه چیزه دیگش
    فوجی مدل هایی رو داره اما من پیشنهاد نمیدم
    اگر زوم مهمه همون SX130 رو بخرید

12. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

با همین ها هم میشه تا حد آماتور عکاسی پرتره رو انجام داد؟
    به نظرتون کدوم یک از موارد نسبت به قیمت بیشتر میارزه؟ و در نهایت چجوری بین نیکون و کنون انتخاب کنم؟
    ممنون میشم انتخابم رو بین 2 -3 مدل محدود کنین!
    ببینید دوست گرامی ، عکاسی پرتره اون هم بصورت آماتوری در مرحله اول نیاز به لنز مناسب داره و در مرحله بعد بدنه مناسب . شرایط لنز مناسب برای جلوگیری از اعوجاج تصویر سوژه می بایست دارای حداقل فوکالی حدودا بین 85 تا 135 باشه که روی بدنه های کراپ دار میشه همون 55 تا 85 مم . حالا بیشتر هم بود بسته به شرایط لنز مشکلی نیست ... شما با لنز کیت 18-55 که روی تمامی این دوربین ها که نام بردید هستش می تونید توی 55 مم عکاسی پرتره کنید ولی مشکل اینجاست که بیشتر لنزهای ارزان قیمت مثل همین لنز توی فوکال حداکثریشون یعنی اینجا 55 به مقدار زیادی سافت هستن و البته نسبت به لنز انواع وینتینگ و . . . هم ممکنه داشته باشن . به همین دلیل هم هستش که معمولا از 70-200 استفاده میشه که لنز فوق العاده شارپی هستش و توی فوکال 100 و دیاف بسته مثلا 8 تا 11 شارپنس و خروجی بسیار خوبی میده . لنزهای دیگه هم برای این منظور زیاد هست .

اما اگر به برند نیکون بیشتر علاقه دارید و احساس بهتری نسبت به اون دارید میشه از ترکیب دی 3100 و لنز 18-105 استفاده کرد که هرچند خروجی 70-200 ها رو نداره ولی هم بازه مناسبی برای عکاسی پرتره داره و هم قیمت فوق العاده کمی داره و به بودجه شما میخوره .

برای بدنه ها اینها با توجه به شرایط خاص شما بهتر هستن :

550 دی ، 1100 دی ، دی 3100

خیلی در بند طبقه بندی ها نباشید . بیشتر در مورد کاربری هایی که در آینده حدس میزنید ممکنه داشته باشید فکر کنید . مثلا فرضا شما بودجه خرید کنن 7 دی رو هم داشته باشید . اما با توجه به عکاسی پرتره که مد نظر شماست هزینه بی خود و اضافه هستش چون نه سرعت عکاسی پیاپی به درد شما میخوره و نه بدنه با سیلینگ بالا و فلزی و نه سرعت 1/8000 و نه . . . برای نیکون هم به همین صورت .
    مگر اینکه قصد بسیار جدی برای عکاسی پرتره داشته باشید بصورت حرفه ای که موضوع بحث متفاوت میشه و میشه به فول فریم ها مثل 5 دی مارک دو فکر کرد و . . .

شاد باشید .

14. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

دوستان من ميخوام يه دوربين با كيفيت عكس خيلي خوب بگيرم
    مخصوصا توي خونه و توي نور كم هم ميخوام عكساش خوب باشه
    فكر ميكنم بايد SLR مبتدي بگيرم كه سنسور بزرگ داشته باشه ولي بعيد ميدونم وقت كنم و علاقه داشته باشم وارد جزئيات فني دوربين و علم عكاسي بشم بنابر اين خودم Sony NEX C3 رو كانديد كردم

از طرفي دوستم كه Nikon D5000 داره ميگه با حالت Auto ميشه عكساي خيلي عالي گرفت و اگرم بعدا خواستي ميتوني حالت دستي رو ياد بگيري

حالا نظر شما چيه, من دوربين رو براي عكاسي از طبيعت (براي تحصيل عازم نروژ ام و ميدونم طبيعت باحالي داره و برا همين به فكر دوربين افتادم) و عكاسي از افراد تو خونه ميخوام

اون سوني با 2 تا لنز Pancake و 18-55 رو ميتونم اونجا 1.200.000 Toman بگيرم
    قيمت مدلاي Canon و Nikon هم 20 درصد از ايران بالاتر حساب كنين براي مقايسه

2 تا مدلي كه تا حالا بهش بر خوردم Canon T3i و Nikon D5100 هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا تا جايي كه فهميدم سوني interface اين مدل رو ساده كرده ولي امكانات SLR هارو به شكل ساده تر و در سايز كوچيك تر ارائه كرده كه يه مزيت نسبت به اوناي ديگس

قبلا تشكر ميكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •