این جریان پیچ چیه؟
مگه مشکلی برای کنسول پیش میاره تعداد پیچ کم؟
حالا این پیچ ها قیمتشون مگه چنده که این فتحی برمی دارشون؟
این جریان پیچ چیه؟
مگه مشکلی برای کنسول پیش میاره تعداد پیچ کم؟
حالا این پیچ ها قیمتشون مگه چنده که این فتحی برمی دارشون؟
نگهدارنده داریور و .......ایناست (البته به گفته دوستان چون من خودم تازه می خوام x box بگیرم و از همون فتحی قیمتش که مهم نیست ولی نوعش جوریه که تو بازار نیست مثل این پیچهای معمولی نیست همه ابزار فروشی ها داشته باشن ....خواهشا" دوستانی که اطلاعات بیشتر دارن توضیح بیشتر بدن
دوستان اين فتحي که ميگين کيه؟ميشه آدرسشو به منم بدين؟
دوست عزیز اگه تهرون هستی برو پاساژ لباف طبقه زیر زمین همونجاست ولی پیچهای ایکس باکست رو بگیر اگه می خوای بخری![]()
والا البرز جان اینم ما داریم از این تعمیر کارهای ایرانی میبینیم !!
مشکلی که به وجود نمیاره ولی خب MS دیونه نیست که !!! خب اگه لازم نبود به جای 6 تا پیچ با 2تا پیچ کنسول رو پیچ میکرد.
آخه قضیه اینجاست که این پیچها گیر نمیاد و اگه هم بخوای از خودشون بگیری دونه ای هزار باهات حساب میکنن !!![]()
سعيد اينو جدي ميگي؟
دونه اي هزار؟
يعني 4 تا پيچ كنسول ما رو فروختن 4000 ؟؟؟
عجب!
پروفسور حسابي: جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد...
دوستان امروز بازی modern warfare2 به دستم رسید تو جعبش 2 تا دیسک هست
که دیسک سفید رنگ به نظر میرسه همون wave 4 باشه
من اول دیسک بازی رو تو دستگاه گزاشتم ولی بازی نیومد بالا فقط تو داشبورد نوشته بود play dvd و وقتی play زدم فقط رو صفحه لوگوی xbox اومد و زیرش نوشت Attempting to read media ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
بعد دیسک رو دراوردم و اون سفیدرو گزاشتم که بازم اتفاقی نیفتاد فقط نوشته بود mixed media disc
در آخر دیسک سفید و دراوردم و دیسک بازی رو گزاشتم ولی همون اتفاق قبلی افتاد و بازی بالا نیومد و روی لوگوی xbox ثابت موند
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
شما دیسک Activator رو که گذاشتی
اونجایی که نوشت play dvd دیگه اجراش نکن
همونجا Dvd رو در بیار و بازی Wave 4 رو بزار
الان همینکار رو کردم یعنی اول دیسک بازی رو گزاشتم وقتی نوشت play dvd درش اوردم و دیسک سفید رنگ رو گزاشتم ولی بازم نوشت mixed media و هیچی نشد
راستی ممکنه ربطی به ورژن دستگاه داشته باشه چون من نمیدون frimware دستگاه چنده
خیلی ممنون
در مورد دیسک سفید رنگ نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی از اینجا انگار اون سمتش یک کاغد سفید رنگه
ببینید اگه اون دیسک سفید activator باشه و درست رایت شده باشه
شما اون رو که میزاری باید بزنه play dvd نه mixed media content و بعد از این که نوشت درش بیاری و بازی رو بزاری و اجرا کنی
این دیسک فقط رو ixtreme 1.6 کار میکنه
اما اینطور که مشخصه دیسک سفید شما شما update مربوط به dashboard هست
میتونی بزاریش تو Dvd rom کامپیوترت و ببینی چی داخلشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)