سلام بجه ها امروز تو چند تا سایت و وبلاگ دنبال آرپی -- بودم که یه همچین چیزی دیدم ......
-----------------------------------------------------------------------
سلاممممممممممامروز بعد از یه هفته گشتن تو نت بالاخره تونستم یه چیز درست پیدا کنم . این -- امروز مال یه سایت خارجی که نوشته این لینک -- شده به مناسبت هالووین هستش ولی riot هیچوقت اون رو پخش نکرده اما این دوستان مثل اینکه تونستن این لینک رو -- بکنن .
( توجه : لینک این -- بعد از هر بچ عوض میشه این لینک مربوط به پچ Yasuo , The Unforgiven هست و بعد از اون لینک آپدیت میشه )
برای اینکار اول به این لینک برید بعد یک اکانت بسازید و بعد log in کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین آپدیت لینک در 1392/9/22
( دقت کنید این لینک -- شده هستش و اگر شما با لینک های دیگه ثبت نام کنید این -- کار نمیکنه )
در قسمت اسم summoner یک اسمی رو انتخاب کنید که با Boo شروع شه ( فرقی نداره حروف کوچک باشه یا بزرگ ) حتما" باید با Boo شروع شه. مثلا : Boomrang یا BoomBoom
بعد توی قسمت انتخاب آواتار ، عکس شمشیری کی دو تا بال داره رو انتخاب کنید ( اینم عکسش :)
بعد سطح بازیتون رو هم روی Beginner قرار بدید و وارد بازی بشید و لول اکانتتون رو به 10 برسونید
وقتی که به 10 رسیدید سیستم بطور random ( تصادفی ) بهتون ip و rp میده . این عکس اکانت منه :
البته این روش کاملا" تست شدس و من خودم دو تا از اکانت از این روش ساختم و جواب داده .
شما میتونید برای اینکه سریع تر 10 بشید از قسمت Store ، بخش Boosts ، یک XP Boost بخرید که خیلی سریع 10 بشید
من خودم eu east بازی میکنم اینم اسم اکانتام هست اگه کسی توی east بازی میکنه منو اد کنه :
BooMB00M و BooMBooM
امیدوارم از این -- راضی بوده باشید ، رفتید حال کنید یاد ما هم بکنید :d
دوستان لطفا" نظر یادتون نره
برای تحویل گرفتن آرپی باید 24 یا 48 ساعت صبر کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------
نظراتش هم خوندم همه راضی بودن ، اگه کسی امتحان کرد و جواب دادخ یه پست بذاره که بقیه هم استفاده کنن.
این لینک همون وبلاگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]