195.irشکایت کن
195.irشکایت کن
یه سوال داشتم
کسی از مخابرات سرویس میگیره ؟
سرویس حجمی با سرعت ۲ مگ ، ۱ مگ و ۵۱۲
کیفیت سرعتش چطوره ؟ سرعت دانلود روزانه چقدره ؟ شبانه چی ؟
ممنون میشم دوستان که دارن ، بگن
در متن موجود است
دوستان دانلود شبانه مخابرات ساعت چند شروع میشه؟
ساعت 1تا7 است
دوستان من از مخابرات 6ماهه512 نامحدود داشتم فردا پس فردا تموم میشه دیگه نامحدود ندارن ؟ درسته؟ لطفا سریع جواب بدین . جای دیگه ای هست که نامحدود بده؟
Last edited by mohsenlin; 10-11-2014 at 01:22.
نحوه ورود به پنل کاربری چه جوریه؟ نام کاربری و رمز عبور رو از چه طریقی .... ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چیش مشخصه
نامحدود به ملکوت اعلی پیوست
خیر جای دیگه نیست نامحدود اصلی بده. همه مصرف منصفانه هستند یعنی بعد یه حجم مشخصی سرعتت میاد پایین
سلام.من شهرك نجفي الهيه ميشينم قديم از مخابرات بعثت ميگرفتم اما الان ميخوام عوضش كنم به خاطر دانلود شبانه رايگان مذخرفش.كسي از دوستان پيشنهادي نداره براي تعويض سرويس.ممنون ميشم كسي راهنماييي كنه.
همینجا بمون که اگر بری تا یکماهه دیگه بعید میدونم مخابرات بهت پورت بده، شرکتهای خصوصی همگی دارن شبانه را غیر رایگان میکنند. در ضمن شبانه که مشکل نداره بنده هم بعثت هستم و میدان رسالت هستیم و تایم رایگان با سرعت 250 دارم دانلود میکنم فقط گاهی اوقات از ساعت 1 تا 3 باید چند فایل همزمان دانلود کنی که سرعت اسمی را کامل بگیری ولی از وقتی آی پی های 5.221، 5.222، 5.223 و 37 را مجددا اضافه کردند دیگه در همون ساعات اولیه با 16 کانکشن در idm کامل سرعت اسمی سرویس را میگیری
Last edited by mohamax7; 10-11-2014 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)