پس چه برنامه ای رو نصب کنم که آمارش مثل خود پارس باشه؟NetWorx 5.0.1.0 خوبه؟
پس چه برنامه ای رو نصب کنم که آمارش مثل خود پارس باشه؟NetWorx 5.0.1.0 خوبه؟
بله به ترافیک باقی مانده مربوط میشه
مثلا شما 100 مگ ترافیک دارین تو ساعات رایگان به ازای هر 100 مگ دریافت یه دی سی میشین![]()
پیدا کردی به منم بگو !![]()
حامد جان این سیستم که برداشته شده ولی میگه میشه همچینی چیزی ؟ مگه خط تلفن نمی خواد ؟!!!
دقیقا به ترافیک مربوط میشه که هر 80 مگابایت یکبار دیسکانکت شدید
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
چرا خط تلفن + یک اشتراک 128 برای این کار کافی بود
شما با یوزر نیم و پسوردی که سرویس 2 مگابیت باهاش ارائه میشد میتونستی از خط خودتون که سرویس 128 روش بود به سرعت 2 مگابیت دسترسی پیدا کنی چون سرور ها بر اساس یوزر نیم و پسورد مربوطه سرعت کاربر رو مشخص میکردن
الان روی سیستم DU نصب نیست من بجاش با NetWorx 5.1.8 کار میکنم. برنامه ش هر Free هست هم همه امکاناتی که برای کنترل پهنای باند میخوایی رو داره کار کردن هم باهاش راحت هست + سبک هست فارسی رو هم ساپورت میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی.
آمارش واقعیه یا با پارس اختلاف داره؟
اقا سرعت ما رسماً واقعی شده البته تو روز.
خدا به داد شب برسه
=========================================
برادر پارسی بیا و صدای مارو به گوش همکارات برسون یه فکری به حال ما بکنن بخدا دعات میکنیم.
الان اشتراک من 256 هستش اگه روز و شب 32 بدین دیگه عمرا بیام اینجا گلایه کنم حداقل خیالم راحته سرعت واقعی میدین.
دیروز سرعت روزم 50 بود به شب که رسید رفت روی 15 تازه هی دانلودم صفر میشد و کلی نوسان داشت![]()
فکر نکنم این قضیه کم شدن سرعت خیلی مربوط به محله و مخابرات و .. داشته باشه ---- اگه اینجوری بود باید همیشه سرعتمون کم می موند نه اینکه یه شب 50 باشه یه شب 120 یا -- اینکه همه مشترکای پارس آنلاین باید سرعتشون کم باشه و همشون اینجا جمع بشن!!! رسما یه شب درمیون سرعت من یکی که داره کم و زیاد میشه
کلا بجای اینکه اینترنت واسمون بشه یه وسیله به درد بخور، شده آینده دق!!
من فعلا دارم از سرویس تمدید موقت استفاده میکنم سرعتش خیلی بهتر از سرویس هست که داشتم. حیف که امشب تموم میشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)