تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1012 از 1298 اولاول ... 125129129621002100810091010101110121013101410151016102210621112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,111 به 10,120 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اکثر افراد؟؟!! این صفت "اکثر افراد" را از کجا آوردید؟؟ تمام کسانیکه در این تاپیک مطلب نوشته اند(چه مثبت و چه منفی) به 1000 نفر هم نمی رسند ، این حداکثر 1000 نفر چند درصد مشترکین مخابرات می شوند؟؟ برای مخابراتی با بیش از 250،000 هزار کاربر شما چطور به صفت "اکثر افراد" رسیدید؟؟

مخابرات فقط یکی از مزایایش دانلود رایگان شبانه اس ، چیزیکه خیلی از شرکتهای دیگر PAP حداقل در اصفهان ندارند ، اگر شما متوجه یکی بودن پهنای باند روزانه و شبانه مخابرات و عدم وجود محدودیت در سرعت چه در شب و چه در روز نمی شوید تقصیر مخابرات نیست

مسلماً قرار نیست ما اینجا بشینیم تا مرتب غرغرهای یکنفر را بشنویم یا به شعورمان توهین بشود، اگر شما با لفظ "شما و پشتیبانی های دیگه راحت به مشترک میگین برن" برخورد میکنید دو حالت بیشتر ندارد حالت اول فکر می کنید کسانیکه اینجا هستند یا پشتیبان مخابرات هستند یا سرویسشان بد است و وضعیتشان مثل شماست ، حالت دوم این است که سرویستان خوب است ولی دوست دارید بگویید نیست
    در هر صورت عقل سلیم می گوید که پول نباید بابت چیز بد داد ، هیچکسی دوباره به رستورانی که غذای بد یا سرد برایش سرو کرده است برنمی گردد.
    دوست عزیز، حالا جدا که من مال این استان نیستم ولی واقعا اون استدلال اولتون خنده داره.

یعنی تمام کسایی که P30World رو نمیشناسن از نت مخابرات راضی هستن؟ شاید باور نکنید ولی اگر کسی ناراضی نیست توی عموم مردم، سه حالت داره براش:
    1) واقعا نتش عالیه، که خیلی کم هست شاید 10%
    2) اصلا نمیدونه اینترنت و کامپیوتر چیه، فقط ماهی n تومن پول میده بره فیس و واتس و .. چک کنه... همونایی که حتی بلد نیستن قندشکن دانلود کنن. شاید 40%
    3) فکر میکنه همین که نتش دو تا صفحه ی فزرتی باز کنه، مخابرات بش لطف کرده و اصلا از پینگ، پکت لاس، کیفیت خط، محدودیت و ... خبر نداره... شاید 50%

خیلی ها رو میشناسم، تا وقتی که نتش 2 روز کامل قطع نباشه، اصلا اعتراضی نمیکنه، قربون صدقه شرکت ارائه دهنده هم میره که میتونه مثلا بره فیس

وگرنه اونهایی که می فهمن مجبورن چ چیزی رو از بین بد و بدتر انتخاب کنن، همه ناراضی هستن

مخابرات در بعضی استان ها فقط دو چیز خوب داره:
    1) دانلود شبانه
    2) پینگ نسبتا پایین(این مخصوص بعضی استان هاس)

بقیه ی خوبی هاش فقط برای تهرانی های عزیزه که خونشون از ما رنگین تره... 512 نامحدود بشون میدن 24 تومن ...

در مورد آخر هم، حتی در کتاب احکام هم آمده، وقتی داری میمیری، میتونی در حد نمردن، چیز حرام بخوری...
    مثالش میشه نت ایران، وقتی مجبوریم، از بین بد و بدتر، یک گزینه رو مجبوریم انتخاب کنیم...

2. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای خدا این بحث دوباره شروع شد
    اقا مسلما هیچ شرکتی نمیتونه تموم کاربر هاش رو راضی کنه تو هر منطقه ای بسته به شرایطی که تو اون منطقه هست فرق میکنه یکی کیفیتش خوب میشه یکی بد حالا از هر چی هست مخابرات تو اون مناطق مشکل داره باید رسیدگی بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

اکثر افراد؟؟!! این صفت "اکثر افراد" را از کجا آوردید؟؟ تمام کسانیکه در این تاپیک مطلب نوشته اند(چه مثبت و چه منفی) به 1000 نفر هم نمی رسند ، این حداکثر 1000 نفر چند درصد مشترکین مخابرات می شوند؟؟ برای مخابراتی با بیش از 250،000 هزار کاربر شما چطور به صفت "اکثر افراد" رسیدید؟؟
    فک کنم خوابت میاد. چشاتو باز کن گفتم اکثر افراد این تاپیک.
    در ضمن خیلی از مردم عادی که مشترک مخابرات هستند نمیفهمند یه سری مشکلاتی که دارند مربوط به همین پکت لاسه. همین 2 ماه پیش که خیلی سر این ممشکل زنگ میزدم به مخابرات ، پشتیباناتون میگفتن خیلی دیگه از مشترکین میگن تو چت با اسکایپ صدا قطع و وصل میشه ، تصویر میپره . خب اینا یعنی چی یعنی پکت لاس که اونا نمیفهمند یه مشکل بزرگ از سمت مخابراته.

بازم میگم اکثر مشترکین این تاپیک از وضعیت من مخابرات در کل راضی نیستند و فقط و فقط از سرعت دانلود شبانش راضین. تو این حرفم 1 درصد هم شک ندارم چون خودم چندماهه پیگیر این تاپیکم.

مخابرات فقط یکی از مزایایش دانلود رایگان شبانه اس
    تنها مزیتش

آقای توسلی هم چندوقت پیش گفته بودند شما به احتمال خیلی زیاد یکی از کارمندای مخابرات هستید.(با توجه به یک سری اطلاعات کاملی که داشتید)

5. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

اینی هم که من این مدت موندم مخابرات و نرفتم یک شرکت دیگه وعده وعیدهای مزخرف یه سری افراد تو مخابرات بود که گفتن صد در صد مشکلات تا اوسط اسفند حل میشه ولی نشد.

همین آقای توسلی گفته بودند تا اوخر بهمن مشکلات حل میشه ولی نشد که نشد !!!!!!!!!!!!!!!!

در پایان باز میگم چون 90 درصد مشترکین مخابرات نمیدونند پکت لاس چی هست و فقط میخوان یه اینترنت داشته باشند که باش برن تو نت بچرخن و یه سری هم به لاین و وایبر و ... بزنند ، مخابرات حالا حالا ها برای حل این مشکل هیچ قدمی برنمیداره و این یعنی اوج دزدیه یک شرکت.

در ضمن مشکل قندشکن هم هست که اونم بخوام بگم یه داستان دیگه شروع میشه

7. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقا این دوستمون راست میگه. منم اینترنتم فقط ساعات رایگانش که دانلود میکنم خوبه. اونم به صورت چند لینک همزمان!
    که خدا رو شکر امشبم اصلا سایت باز نمیکنه همش لودینگ میده . با ای پی 37
    قطع و وصلی و کیفت بد مکالمه با وایبر هم ک بماند

9. 2 کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هیچ جا نگفتم کسانیکه P30World را نمی شناسند از سرویس مخابرات راضی هستند، مطلب من را دوباره بخوانید، گفتم کسانیکه در این تاپیک مطلب نوشته اند حداکثر 1000 نفر هستند و اگر همه هم ناراضی باشند حتی نیم درصد کاربران مخابرات هم نمی شوند
    در استان اصفهان هم تعداد PAPهای فعال زیاد است از پارس آنلاین و شاتل گرفته تا پیشگامان ، مسلماً اگر هر کسی ببیند سرویس شرکت دیگری بهتر است سریع سرویسش را از مخابرات قطع می کند و خطش را متقل می کند به سرویس دهنده بهتر.

دوست عزیز، حالا جدا که من مال این استان نیستم ولی واقعا اون استدلال اولتون خنده داره.

یعنی تمام کسایی که P30World رو نمیشناسن از نت مخابرات راضی هستن؟ شاید باور نکنید ولی اگر کسی ناراضی نیست توی عموم مردم، سه حالت داره براش:
    1) واقعا نتش عالیه، که خیلی کم هست شاید 10%
    2) اصلا نمیدونه اینترنت و کامپیوتر چیه، فقط ماهی n تومن پول میده بره فیس و واتس و .. چک کنه... همونایی که حتی بلد نیستن قندشکن دانلود کنن. شاید 40%
    3) فکر میکنه همین که نتش دو تا صفحه ی فزرتی باز کنه، مخابرات بش لطف کرده و اصلا از پینگ، پکت لاس، کیفیت خط، محدودیت و ... خبر نداره... شاید 50%
    از همه نمی شود انتظار داشت که در تشخیص اینترنت خوب متخصص و حرفه ای باشند همانطور که از همه نمی توان انتظار داشت که مکانیک ماشین خودشان باشند.
    اطلاعاتتان بروز نیست ، سرویسهای نامحدود تهران جمع آوری شد و دیگر تمدید نمی شود

خیلی ها رو میشناسم، تا وقتی که نتش 2 روز کامل قطع نباشه، اصلا اعتراضی نمیکنه، قربون صدقه شرکت ارائه دهنده هم میره که میتونه مثلا بره فیس

وگرنه اونهایی که می فهمن مجبورن چ چیزی رو از بین بد و بدتر انتخاب کنن، همه ناراضی هستن

مخابرات در بعضی استان ها فقط دو چیز خوب داره:
    1) دانلود شبانه
    2) پینگ نسبتا پایین(این مخصوص بعضی استان هاس)

بقیه ی خوبی هاش فقط برای تهرانی های عزیزه که خونشون از ما رنگین تره... 512 نامحدود بشون میدن 24 تومن ...
    اصفهان در اکثر نقاطش 3g یا 4g راه اندازی شده است هم همراه اول و هم ایرانسل ، در چنین شرایطی کسی نیاز به استفاده از اینترنت بد و خوردن چیز حرام ندارد

در مورد آخر هم، حتی در کتاب احکام هم آمده، وقتی داری میمیری، میتونی در حد نمردن، چیز حرام بخوری...
    مثالش میشه نت ایران، وقتی مجبوریم، از بین بد و بدتر، یک گزینه رو مجبوریم انتخاب کنیم...
    بنده هم گفتم همه کاربران این تاپیک 1000 نفر نمی شوند، و این هزار نفر اگر همه هم واقعاً ناراضی باشند نیم درصد کاربران مخابرات هم نمی شوند حالا شما چشماتون را باز کنید
    مشکل پهنای باند اینترنت استان اصفهان و همینطور فیلترینگ ربطی به مخابرات استان اصفهان ندارد ، مشکل از شرکت ارتباطات زیرساخت است
    فک کنم خوابت میاد. چشاتو باز کن گفتم اکثر افراد این تاپیک.
    در ضمن خیلی از مردم عادی که مشترک مخابرات هستند نمیفهمند یه سری مشکلاتی که دارند مربوط به همین پکت لاسه. همین 2 ماه پیش که خیلی سر این ممشکل زنگ میزدم به مخابرات ، پشتیباناتون میگفتن خیلی دیگه از مشترکین میگن تو چت با اسکایپ صدا قطع و وصل میشه ، تصویر میپره . خب اینا یعنی چی یعنی پکت لاس که اونا نمیفهمند یه مشکل بزرگ از سمت مخابراته.

اگر آقای توسلی همچین صحبتی کرده باشند خیلی اشتباه کرده اند
    آقای توسلی هم چندوقت پیش گفته بودند شما به احتمال خیلی زیاد یکی از کارمندای مخابرات هستید.(با توجه به یک سری اطلاعات کاملی که داشتید)
    Last edited by esfahanweb; 24-03-2015 at 08:35.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان واقعا بیکارید که جواب این اقا رو میدید
    کسایی که چند ماه باشه پیگیر این تایپیک باشن میفهمن چی میگم بحث با ایشون مثل آب توی هاون کوبیدن هست بیخود اعصاب خودتون رو خورد نکنید کسی که ذره ای از امار نمیدونه چه بحثی هست باهاش میکنید
    توی این پست اخر چند تا حرف زد که همش چرت هست ولی نمیخوام جواب بدم شما هم خواهشا جوابش رو ندید اصولا اینجور مواقع شروع میکنه به تست سرعت گرفتن و رو اعصاب همه راه میره و تایپیک رو منحرف میکنه
    با تشکر
    =============
    ویرایش:
    سوال خودم رو یادم رفت بپرسم
    دوستان توی این چند وقت از چه رنج ای پی هایی راضی بودید؟(هر کسی امارش رو داره به ترتیب اولویت بگه)
    با تشکر

12. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

کسایی که چند ماه باشه پیگیر این تایپیک باشن میفهمن چی میگم بحث با ایشون مثل آب توی هاون کوبیدن هست بیخود اعصاب خودتون رو خورد نکنید کسی که ذره ای از امار نمیدونه چه بحثی هست باهاش میکنید
    توی این پست اخر چند تا حرف زد که همش چرت هست ولی نمیخوام جواب بدم شما هم خواهشا جوابش رو ندید اصولا اینجور مواقع شروع میکنه به تست سرعت گرفتن و رو اعصاب همه راه میره و تایپیک رو منحرف میکنه
    با تشکر
    =============
    ویرایش:
    دوستان توی این چند وقت از چه رنج ای پی هایی راضی بودید؟(هر کسی امارش رو داره به ترتیب اولویت بگه)
    با تشکر
    من از 5.221 راضی بودم توی چند شب اخیر البته

14. 3 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید،حالا حکایت ایشان است که چون جوابی ندارد توهین میکند

جالب اینجاست که خودش هم رسماٌ اعتراف میکند که تست سرعتهای من روی اعصابش است ، یعنی از گفتن حقیقت توسط من ناراحت و عصبی میشود

احتمالاً اگر می توانست میگفت سایت speedtest را فیلتر کنند

با تشکر
    =============
    ویرایش:
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با تشکر
    =============
    ویرایش:
    با تشکر
    شب ها اکثر 5.221

روز ها 37.254

شبها از 11 تا 7 صبح افت سرعت شدید دارم ... چند لحظه سرعت رو 300 هست بعد میاد روی 50 کیلو بایت ثابت میشه !!
    Last edited by mohsen19x; 24-03-2015 at 11:03.

17. 3 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •