تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1012 از 1211 اولاول ... 125129129621002100810091010101110121013101410151016102210621112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,111 به 10,120 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید مبتدیانه است
    این DLC چیه؟
    چجوری نصب میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

سلام....این داوری بازی حالمو خراب کرد دیگه......کم مونده با سر بزم تو مانیتور...تک به تک با دروازبان رو از پشت تکل فجیه می ره آخرش داور حتی یه کارت زرد هم نمی ده...فقط به خطا بسنده می کنه.....یکی بگه اینو چطور درست کنم. اصلا درست بشو هست یا نه؟؟
    راستی من یه پچ به نام smoke patch 2.2 رو نصب کردم که نقل و انتقالات تا زمستان و همین طور لیگ آلمان و چندصد تا تیم دیگه به بازی اضافه کرده و چهره ها رو طبیعی تر و البته تیم استقلال و پرسپولیس هم هستن....نکنه مشکل از پچ باشه که داوری خرابم کرد.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان میشه یه مپ gdb کامل که به پچ خودت بخوره رو بزاری ؟
    البته نمیشه گفت کامل می دونی که من برای تیم های لایسنس شده کیت استفاده نمی کنم البته دانلود می کنم ولی مپ نمی کنم تا توی بازی وارد بشه به هر حال این مپی هست که من الان دارم ازش استفاده می کنم ولی خوب برای چند تا تیم می خوام کیت دانلود کنم متاسفانه بعضی ها هم کمیاب هستند. مثل بعضی از تیم های فیک Other League A

سلام آرمين جان ، اين لايسنسر رو كه خواستي آپلود كني، به اسمه Licenser نذار ،چون آپلود سنترها بهش گير ميدن و از رو سرور پاك ميكنن چون فكر مي كنن كه كرك يا پچ نرم افزار يا يه برنامست
    چشم مرسی که گوشرد کردی سعی می کنم اسم مناسبی برای تایتل فایل بذارم تا مشکلی پیش نیاد براش

واقعا اینجاکسی نیست جواب منو بده !؟
    اگه بلد نیستی میتونی بگی تا وقتمو بیخود تلف نکنم
    فکر کنم با پارتی مدیراین بخش انجمن شدی
    البته مشکلی که شما می گی یه ذره گنگ مطرح می کنی شما قبلا بازیت یه شرایطی رو داشت ولی الان نداره خوب این مربوط میشه به اینکه قبلا یا پچ نصب کرده بودی الان نکردی و یا قبلا نصب نکردی الان نصب کردی و نحوه استفاده درستش رو نمی دونی. به نظرم شما سعی کن کار با کیت سرور رو قشنگ یا بگیری تا بتونی هر تغییری که می خوای بدی مثلا کیت یک تیم رو اصلاح کنی در عرض چند ثانیه این کار رو انجام بدی

چشم من وقتی از شرکت می رسم خونه اول میام فروم بعدش می شنم پای ادیت کردن. امیدوارم خدا کمکم تا سریع این DLC غیر رسمی رو ارائه بدم

سلام
    ببخشید مبتدیانه است
    این DLC چیه؟
    چجوری نصب میشه؟
    فایل DLC رو یا از داخل بازی دانلود می کنی و یا اینکه لینکی رو که توی پست 9000 تاپیک گذاشتم رو دانلود می کنی و توی مسیر
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
    کپی می کنی خواهی دید که تغییراتی در دیتا بیس بازی بوجود میاد

سلام....این داوری بازی حالمو خراب کرد دیگه......کم مونده با سر بزم تو مانیتور...تک به تک با دروازبان رو از پشت تکل فجیه می ره آخرش داور حتی یه کارت زرد هم نمی ده...فقط به خطا بسنده می کنه.....یکی بگه اینو چطور درست کنم. اصلا درست بشو هست یا نه؟؟
    راستی من یه پچ به نام smoke patch 2.2 رو نصب کردم که نقل و انتقالات تا زمستان و همین طور لیگ آلمان و چندصد تا تیم دیگه به بازی اضافه کرده و چهره ها رو طبیعی تر و البته تیم استقلال و پرسپولیس هم هستن....نکنه مشکل از پچ باشه که داوری خرابم کرد.
    داوری؟ در مورد چی حرف می زنی در مورد اون کچل مزاحم که وسط زمین میره این ور اونور حرف می زنی؟ سیستم داوری و قضاوت بازی که رسما تعریف نشده هست و هیچ حساب کتابی نداره. البته فقط داوری نیست که تیم سازنده PES به صورت ناقص و ایراد دار به حال خودش رها کرده. موارد زیادی هست که PES عمدا یا حالا به دلیل ضعف کار نکرده روی اونها من جای کونامی بودم بازی به اسم PES 2010 kld نمی ساختم و یه DLC می دادم که 2009 رو آپدیت کنه این PES 2010 ناقص ترین بازی بود که من به عمرم دیدم. واقعا کونامی باید با این بضاعت کمش خودش رو با اون EA غول و قلدر یکی نکنه کونامی اگه برای ساخت PES 2 سال وقت بذاره فکر کنم خروجی بهتری داشته باشه چه بسا بتونه از رقیبش جلو بزنه. ولی خوب این کار رو نمی کنه کونامی 2 راه بیشتر نداره یا اینکه باید هزینه بیشتری بذاره و نیروی بیشتری استفاده کنه برای ساخت بازی یا اینکه 2 سال یکبار عرضه کنه و Date خاصی برای ارائه محصولش نذاره خوب معمولا بازی های Football سیمولیشن چند سالی هست که همزمان با شروع فصل لیگ های اروپایی عرضه میشه یعنی دور و بر سپتامبر و مثل یکی دو سال اخیر اکتبر عرضه میشه این Date و این محدودیت باعث میشه که سازنده تحت فشار زمان باشه شما بیا ببین سازنده ها و ناشر هایی مثل یوبی میان و به دفعات بازی رو کنسل می کنن فقط به خاطر اینکه خروجی خوبی ندارن و از آب خوب در نمیاد محصول و دوباره تغییرات رو اعمال می کنن و اونقدر لفتش میدن تا محصول کاملی بسازن و خودشون رو مجبور نمی کنن که حتما محصول بدن. این محدودیت زماینی که تیم سازنده باید در عرض حدود 9 ماه یک بازی جدید بسازه باعث میشه که عجله ای یه گیم بدن بیرون اونم خوب از آب در نمیاد

شرمنده سر درد دادم برم بشینم ادیت فایلم رو ویرایش کنم یا علی

4. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داوری؟ در مورد چی حرف می زنی در مورد اون کچل مزاحم که وسط زمین میره این ور اونور حرف می زنی؟
    سلام.با اینکه داوری افتضاحتر شده ولی این قیافه ی داور کچل رو درست کردن!!(الان سیاهپوست هم داره!!)
    یادش به خیر قبلا که فیفا بازی میکردیم داور بازی PierLuigi Collina بود.چه کیفی میکردم باهاش با اون چشمهاش که تا هر بازیکنی میدیدش میترسید و بدونه حرف کارت رو قبول میکرد!
    خوندن این متن در مورد PierLuigi Collina رو بهتون پیشنهاد میکنم:
      محتوای مخفی: PierLuigi Collina 

اما کولینا کیست؟
    او در سیزدهم فوریه سال 1960 در ویارجو (Viareggio) بولونیا (Bologna) چشم به جهان گشود. کولینا 188 سانتیمتر قد و 75 کیلوگرم وزن دارد و به چهار زبان ایتالیائی، انگلیسی، اسپانیائی و فرانسوی کاملا آشناست. او بازی فوتبال را از 11 سالگی در حالی شروع کرد که اکثرا بازیکن ذخیره بود. در سن 15 سالگی با تعویض باشگاه، بازیکن ثابت شد و دو سال در پست دفاع میانی مشغول بازی بود. به گفته خودش او دو بار در دوران بازی از زمین اخراج شد و در کل خطاهای زیادی مرتکب میشد! "فکر نمیکنم که دو بار اخراج شدن در طول 5 یا 6 سال بازی مقدار زیادی باشد."

در مدت سه سال او همه کلاسهای لازم برای داوری را گذراند و در چندین بازی منطقه ای هم قضاوت کرد. کولینای جوان در این مدت خدمت سربازی را هم به پایان رسانده بود و پس از آن وارد دانشگاه بولونیا شد و در سال 84 با مدرکی در زمینه اقتصاد فارغ التحصیل شد و این باعث شد تا از سال 91 بعنوان یک مشاور مالی تجاری فعالیت کند.

در سال 88 او پیشرفتی خیره کننده داشت و توانست داوری در دسته سه فوتبال ایتالیا (سری C1 و سری C2) را تجربه کند و بعد از 3 سال اجازه داوری در سری بی و سری آ را بدست آورد. در همین سال به نوعی بیماری ریزش مو (Alopecia) مبتلا شد و تمام موهای صورتش را از دست داد تا صاحب چهره ای متمایز شود و دوستانش نام مستعار کوجک (Kojac) - کارآگاه امریکائی سریالهای دهه هفتاد - را بر او اطلاق کنند!

در ابتدای سال 95 و بعد از قضاوت 43 مسابقه در سری آ، او رسما به عضویت کمیته داوری فیفا در آمد و در 24 اپریل 96 موفق شد دیدار هلند و آلمان را بعنوان اولین مسابقه رسمی بین المللی اش سوت بزند. در المپیک 96 آتلانتا، کولینا 5 مسابقه از جمله فینال مهیج بین نیجریه و آرژانتین را قضاوت کرد و از آنجا در فوتبال جهان معروف شد.

فینال لیگ قهرمانان سال 99 بین منچستر یونایتد و بایرن مونیخ در بارسلونا و فینال جام جهانی کره و ژاپن بین برزیل و آلمان در یوکوهاما بزرگترین مسابقاتی هستند که کولینا قضاوت کرده ،از دیگر مسابقات حساس ملی او، میتوان به پیروزی 5 بر 1 انگلستان برابر آلمان در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2002 و یا دیدار اسپانیا و فرانسه در یورو 2000 اشاره کرد و همینطور فینال جام یوفا در سال 2004 بین والنسیا و المپیک مارسی.

سر کچل و درخشان کولینا بهمراه چشمان آبیش او را از هر داور دیگری متمایز میکند. کولینا با این چهره به بازیکنان خیره میشود تا حمکش را بپذیرند و شاید به این دلیل است که موفق شده تنها داور سوپر استار جهان شود. قبل از شروع یورو 2004، اتحادیه فوتبال انگلستان از کولینا خواست تا بعد از بازنشستگی در سری آ به قضاوت در پرمیرشیپ بپردازد که او هنوز پاسخ روشنی نداده است. در حالی که داوران در سری آ مانند اکثر رقابتهای بین المللی تا سن 45 سالگی اجازه داوری دارند، در انگلستان سن بازنشستگی اجباری 48 است.

کولینا ازدواج کرده و صاحب دو دختر است. ورزش اصلی مورد علاقه او بسکتبال است و از طرفداران فورتیتودو بولونیا (Fortitudo Bologna) که یکی از باشگاههای برتر اروپاست، به حساب می آید. اسون گوران اریکسون کولینا را یک گارانتی برای همه مسابقات بزرگ میداند.

او در خصوص داوری و شغل خودش می گوید،
    "شغل من عوض کردن نتیجه یک بازی نیست، بلکه باید کاری کنم تا همه راضی باشند. کار اصلی یک داور باید حفاظت بازیکنان بزرگ برابر بازی خشن باشد. داور در ابتدا باید به تمام درگیریها که باعث آسیب دیدگی فیزیکی میشود، توجه کاملی نشان دهد. داور باید از نظر جسمی و روحی آمادگی هر اتفاقی در مسابقه را داشته باشد و در واقع به بازیکنان و تماشاگران یک چیز را بدهکار است، تمرکز کامل بر همه جریانات بازی!"

ببخشید این متن بالا رو قبلا از یه جایی کپی کردم به خاطر همین یکم قدیمیه و منبعش رو نمیدونم.
    Last edited by vampyre; 20-02-2010 at 21:38.

6. 6 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی نمی دونه مشکل تیک زدن بازی از کجاست؟؟؟؟؟سیستمم درسته تا وقتی ویستا(64بیت) سرویس پک یک داشتم مشکل نبود از وقتی سرویس پک 2 شدم گیر داده،گرافیکم رادئونه و درایور هاشم دوباره نصب کردم
    ولی جواب نمیده
    کمک

داره خودمونی میشه mahdi256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    In my DREAM

پيش فرض

[QUOTE=krauser;4693966]البته مشکلی که شما می گی یه ذره گنگ مطرح می کنی شما قبلا بازیت یه شرایطی رو داشت ولی الان نداره خوب این مربوط میشه به اینکه قبلا یا پچ نصب کرده بودی الان نکردی و یا قبلا نصب نکردی الان نصب کردی و نحوه استفاده درستش رو نمی دونی. به نظرم شما سعی کن کار با کیت سرور رو قشنگ یا بگیری تا بتونی هر تغییری که می خوای بدی مثلا کیت یک تیم رو اصلاح کنی در عرض چند ثانیه این کار رو انجام بدی

کیت سرور نصبه
    ولی کار باهاش رو بلد نیستم
    قبلا هیچ پچی نصب نکردم
    فقط چند تا سیو رو تو my documends کپی کردم
    که این دفعه هم همین کارو کردم ولی درست نشد !!
    Last edited by mahdi256; 21-02-2010 at 03:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

من قبلا هم سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد....... تو قسمت performance یه vram است که 240 mb زده و نمره bad داده..
    هر کاری کردم زیاد نشد....چطوری درستش کنم...
    راستی ویندوز 7 64 بیت نصبه...
    تشکر..

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان لطفا یکی جواب بده من دارم مستر لیگ بازی میکنم بعضی موقع ها وقتی میخاد بره هفته ی بعد بازی کرش میکنه جدیدا هم که وقتی میخام برم تو فصل نقل و انتقالات اخر فصل بازی قفل میکنه اصلا هم درست نمیشه لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من قبلا هم سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد....... تو قسمت performance یه vram است که 240 mb زده و نمره bad داده..
    هر کاری کردم زیاد نشد....چطوری درستش کنم...
    راستی ویندوز 7 64 بیت نصبه...
    تشکر..
    یه 60 70 تومن مایه تیله کن واسه کارت گرافیک می بینی که درست میشه
    کیت سرور نصبه
    ولی کار باهاش رو بلد نیستم
    قبلا هیچ پچی نصب نکردم
    فقط چند تا سیو رو تو my documends کپی کردم
    که این دفعه هم همین کارو کردم ولی درست نشد !!
    خوب شما می فرمائید در مورد کیت سرور اطلاعاتی ندارید. خوب حق بدید که کسی نتونه شما رو به خوبی راهنمایی کنه. این که مشکل لباس داری و بی رنگ شدن و ... می تونه از این ناشی بشه که فایل مپ توی GDB شما موجوده ولی توی آدرس مورد نظر GDB فولدر اون تیم نشده. خوب به نظر من شما قبل اینکه وارد این مسائل بشید می تونید با مبانی کار با کیت سرور آشنا بشید البته به نظر چیز های ساده ای هست فقط کافیه کمی کار کنید و ور برید. اونوقت می تونید به راحتی آب خوردن رفع ایراد کیند
    کسی نمی دونه مشکل تیک زدن بازی از کجاست؟؟؟؟؟سیستمم درسته تا وقتی ویستا(64بیت) سرویس پک یک داشتم مشکل نبود از وقتی سرویس پک 2 شدم گیر داده،گرافیکم رادئونه و درایور هاشم دوباره نصب کردم
    ولی جواب نمیده
    کمک

خوب ببینید وقتی سیستم شما یک بازی رو به درستی اجرا نمی کنه چند تا دلیل داره خوب یکی این که گیم با اون سیستم عامل خیلی سازگار نیست من پارسال pes2009 رو روی xp با نهایت کیفیت فول اسکرین بازی می کردم روی ویستا اصلا توی ستینگ اجازه نمی داد با رزولیشن استاندارد مانیتورم که 900*1440 هست بازی کنم. و یا اینکه خوب سیستم سخت افزاری خوبی ندارید دیگه این مسائل خیلی پیچیده نیست به نظر من.

حالا کسی حرفه ای باشه می تونه با برنامه های خاصی سیستمش رو تیون کنه که مسلما به سخت افزار صدمه می زنه.

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان لطفا یکی جواب بده من دارم مستر لیگ بازی میکنم بعضی موقع ها وقتی میخاد بره هفته ی بعد بازی کرش میکنه جدیدا هم که وقتی میخام برم تو فصل نقل و انتقالات اخر فصل بازی قفل میکنه اصلا هم درست نمیشه لطفا کمک کنید
    به پست 9000 مراجعه کنید و پچ 1.03 رو همراه با کرکش استفاده کنید

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •