با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من زنگ زدم 2020 خودشون گفتن
بله درست گفتن!برای مشترکین جدید و باید قبل از شهریور خطتون جمع اوری شده باشه! حتی اگر از شرکت دیگه هم خطتون تا قبل شهریور جمع اوری نشده باشه امکان ثبت نام اشتراک کمپین یکساله مودم رایگان نیست!
مگر اینکه مستاجر باشید و قولنامه داشته باشید!
خیلی به صرفه هست اشتراک یکساله مودم رایگان!
بنده خودم قصد گرفتن یکساله 2048 با 96گیگ ترافیک را دارم ولی چون هر دو خطم رانژه آسیاتکـ هست امکانش نیست مگر قولنامه ردیف کنم! که اونم اشتراک جدید باید به نام کسی دیگه ای بگیرم!
من برای 20نت را خبر ندارم ولی آسیاتکـ نسبت به قیمت عادی مزایای زیر را داره
حداقل 20تومن ارزونتر نسبت به تعرفه یکساله عادی + مودم رایگان دیلینک مدل 2730 4پورت وایرلس + شبانه رایگان که تعرفه یکساله عادی در صورتی که هجم مایانه زیر 10 گیگ باشه نیم بها هست!
Last edited by ahriman323; 24-11-2013 at 22:04.
کجا مودم رایگان میده بریم همون جا![]()
اگه 2020 هستی جمع آوری کن برو اسیاتک مودم رایگان میدن.
باید تا قبل از شهریور جمع اوری شده باشه از هر isp ای! مگر قولنامه داشته باشی!
لعنتی مخابرات شیراز انگاری فقط سرعت ما رو نصف کرده و هر شهره دیگه از دوستان پرسیدم گفتن سرعتهای نامحدودشون 24 ساعته یکنواخت و ثابته و سگ باشه تو شیراز و کسانی که ادارش میکنن که همه چیش بخاطر بی بخاری مردم و مسئولین دزدش در حد افتضاح هست
اینم متن شکایت جدید من به سازمان تنظیم مقررررات و اینا یا باید منو از مخابرات بندازن بیرون یا باید سرعت تنها منو درست کنن و معاونت کل اطلاعات شیراز اشنامونه اگه لازم شد از اونجا هم دهنشون رو اسفالت میکنم که اصلا مفتی اینترنت بدن بهم.
محتوای مخفی: متن شکایت
Last edited by nob2003; 25-11-2013 at 12:08.
همین اگر پارتی تو این مملکت لعنتی نداشته باشیم دستمون به هیچ جا بند نیست این جا قانون یعنی کشک
کاربران بیست نت که سرعت 2 مگابیت دارین توجه کردین یه سه روزیه سرعت دانلود روی بیش تر لینکهای دانلود زیر 200 تا هست![]()
سلام
دوتا سوال دارم :
1- کیفیت و پشتیبانی فن آوا چطوره ؟؟ نمایندگی شیرازش کجاست و چطورن ؟
2- این دستور :
tracert -d 4.2.2.4
چیه و چه کاربردی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)