تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1012 از 1135 اولاول ... 125129129621002100810091010101110121013101410151016102210621112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,111 به 10,120 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

2. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توی سایتشون که همچین چیزی ننشوته
    من زنگ زدم 2020 خودشون گفتن

4. این کاربر از mehdi987ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی سایتشون که همچین چیزی ننشوته
    من زنگ زدم 2020 خودشون گفتن
    بله درست گفتن!برای مشترکین جدید و باید قبل از شهریور خطتون جمع اوری شده باشه! حتی اگر از شرکت دیگه هم خطتون تا قبل شهریور جمع اوری نشده باشه امکان ثبت نام اشتراک کمپین یکساله مودم رایگان نیست!
    مگر اینکه مستاجر باشید و قولنامه داشته باشید!
    خیلی به صرفه هست اشتراک یکساله مودم رایگان!
    بنده خودم قصد گرفتن یکساله 2048 با 96گیگ ترافیک را دارم ولی چون هر دو خطم رانژه آسیاتکـ هست امکانش نیست مگر قولنامه ردیف کنم! که اونم اشتراک جدید باید به نام کسی دیگه ای بگیرم!
    من برای 20نت را خبر ندارم ولی آسیاتکـ نسبت به قیمت عادی مزایای زیر را داره
    حداقل 20تومن ارزونتر نسبت به تعرفه یکساله عادی + مودم رایگان دیلینک مدل 2730 4پورت وایرلس + شبانه رایگان که تعرفه یکساله عادی در صورتی که هجم مایانه زیر 10 گیگ باشه نیم بها هست!
    Last edited by ahriman323; 24-11-2013 at 22:04.

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کجا مودم رایگان میده بریم همون جا

8. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کجا مودم رایگان میده بریم همون جا
    اگه 2020 هستی جمع آوری کن برو اسیاتک مودم رایگان میدن.

10. 2 کاربر از mehdi987ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه 2020 هستی جمع آوری کن برو اسیاتک مودم رایگان میدن.
    باید تا قبل از شهریور جمع اوری شده باشه از هر isp ای! مگر قولنامه داشته باشی!

12. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

لعنتی مخابرات شیراز انگاری فقط سرعت ما رو نصف کرده و هر شهره دیگه از دوستان پرسیدم گفتن سرعتهای نامحدودشون 24 ساعته یکنواخت و ثابته و سگ باشه تو شیراز و کسانی که ادارش میکنن که همه چیش بخاطر بی بخاری مردم و مسئولین دزدش در حد افتضاح هست

اینم متن شکایت جدید من به سازمان تنظیم مقررررات و اینا یا باید منو از مخابرات بندازن بیرون یا باید سرعت تنها منو درست کنن و معاونت کل اطلاعات شیراز اشنامونه اگه لازم شد از اونجا هم دهنشون رو اسفالت میکنم که اصلا مفتی اینترنت بدن بهم.

محتوای مخفی: متن شکایت 
    فقط میخوام بدونم شما هم همدست این دزدا هستین که رسیدگی نمیکنین یا نه و بگین چقدر بهتون رشوه دادن تا بریم براتون گلریزون بگریم تا به حق ما هم رسیدگی کنید برای یکبار هم که شده و خراب بشه شیراز که مسئولینش همه دزد و یه مشت دهاتی از پشت اقیانوس اومده هستن و سرعت نامحدود مخابرات همه شهرهای دیگه ثابته چرا مال شیراز خراب شده باید نصف بشه و چون اینجا مردمش بی بخارن باید هر گوهی خواستن بخورن و من قبلا هم شکایت کردم با چندتا از دوستام ولی ترتیب اثری ندیدم و تا کی باید صدبرابر همه کشورهای دیگه پول عن ترررنت بدیم و صد هزار جور هم پول دیگه بدیم تا یه سایت بالا بیاد و هر بی عدالتی هم که کردن بخاطر بی لیاقتی و روز شب کنی در ادارات هیچ کاری در جهت منافع مردم انجام نشه و من جزو خانواده شهدا هستم و برای ریاست جمهوری هم که شده تا پیگیری کامل این قضیه درخواست و شکایتم رو میفرستم و اینجور نمیشه ما هر isp در شیراز میریم هیچ کدومش کیفیت نداره و از بی لیاقتی مسولین هم تو روی ما بگن همین که هست میخواین بخوان نمیخواین برین....
    در ضمن کد رهگیری شکایت ********554-005-2001 هست که سامانتون هم عین خودتونه و میگه اشتباهه و اصلا این سایت رو جمش کنید تا الکی یه عده به اسم پیگری شکایت پول مفت بیت المال رو نخورن....یا حق
    Last edited by nob2003; 25-11-2013 at 12:08.

14. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لعنتی مخابرات شیراز انگاری فقط سرعت ما رو نصف کرده و هر شهره دیگه از دوستان پرسیدم گفتن سرعتهای نامحدودشون 24 ساعته یکنواخت و ثابته و سگ باشه تو شیراز و کسانی که ادارش میکنن که همه چیش بخاطر بی بخاری مردم و مسئولین دزدش در حد افتضاح هست

اینم متن شکایت جدید من به سازمان تنظیم مقررررات و اینا یا باید منو از مخابرات بندازن بیرون یا باید سرعت تنها منو درست کنن و معاونت کل اطلاعات شیراز اشنامونه اگه لازم شد از اونجا هم دهنشون رو اسفالت میکنم که اصلا مفتی اینترنت بدن بهم.

محتوای مخفی: متن شکایت 
    فقط میخوام بدونم شما هم همدست این دزدا هستین که رسیدگی نمیکنین یا نه و بگین چقدر بهتون رشوه دادن تا بریم براتون گلریزون بگریم تا به حق ما هم رسیدگی کنید برای یکبار هم که شده و خراب بشه شیراز که مسئولینش همه دزد و یه مشت دهاتی از پشت اقیانوس اومده هستن و سرعت نامحدود مخابرات همه شهرهای دیگه ثابته چرا مال شیراز خراب شده باید نصف بشه و چون اینجا مردمش بی بخارن باید هر گوهی خواستن بخورن و من قبلا هم شکایت کردم با چندتا از دوستام ولی ترتیب اثری ندیدم و تا کی باید صدبرابر همه کشورهای دیگه پول عن ترررنت بدیم و صد هزار جور هم پول دیگه بدیم تا یه سایت بالا بیاد و هر بی عدالتی هم که کردن بخاطر بی لیاقتی و روز شب کنی در ادارات هیچ کاری در جهت منافع مردم انجام نشه و من جزو خانواده شهدا هستم و برای ریاست جمهوری هم که شده تا پیگیری کامل این قضیه درخواست و شکایتم رو میفرستم و اینجور نمیشه ما هر isp در شیراز میریم هیچ کدومش کیفیت نداره و از بی لیاقتی مسولین هم تو روی ما بگن همین که هست میخواین بخوان نمیخواین برین....
    در ضمن کد رهگیری شکایت ********554-005-2001 هست که سامانتون هم عین خودتونه و میگه اشتباهه و اصلا این سایت رو جمش کنید تا الکی یه عده به اسم پیگری شکایت پول مفت بیت المال رو نخورن....یا حق
    همین اگر پارتی تو این مملکت لعنتی نداشته باشیم دستمون به هیچ جا بند نیست این جا قانون یعنی کشک

16. 2 کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کاربران بیست نت که سرعت 2 مگابیت دارین توجه کردین یه سه روزیه سرعت دانلود روی بیش تر لینکهای دانلود زیر 200 تا هست

18. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال دارم :
    1- کیفیت و پشتیبانی فن آوا چطوره ؟؟ نمایندگی شیرازش کجاست و چطورن ؟
    2- این دستور :
    tracert -d 4.2.2.4
    چیه و چه کاربردی داره ؟

20. این کاربر از shiraz522 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •