موانع بين مودم و كامپيوتر اين هاست : يه راه پله و يك راهروي 5-10 متري و بعدش هم در اتاقي كه كامپيوتر توش قرار داره كه اون در اتاق بسته هست هميشه. البته و اين دو طبقه بينشون سقف هست. يعني دوبلكس نيست. يك ساختمان چند طبقه هست . يعني قراره از همكف اينترنت رو ببرم به كامپيوتر طبقه اول
متاسفانه خط تلفن هم هم داخل يه اتاقك با ديوار كاذب شيشه اي توي همون طبقه همكف هست كه بيشتر مواقع هم درش بسته هست. نميدونم تاثير داره يا نه
اميدوارم شفاف توضيح داده باشم
راستي بايد كارت شبكه وايرلس هم براي كامپيوتر بالا هم بگيرم درسته؟
1- خوب تو طبقه ای که مودم توشه که مشکلی نداری
2- واسه طبقه ی بالا هم ، تو اتاقی که دقیقا بالای محل مودمه و اتاق های اطرافش مشکلی نیست. ولی دور تر رو نمیشه گفت.
3- من خودم الآن 3 ساله Asus-Wl600g دارم که کل خونه رو پوشش داده. گذاشتمش طبقه ی دوم و به راحتی تا پیلوت و حیاط رو هم ساپورت میکنه. ضمن این که تو کوچه ی بالایی هم که دفتر کار یکی از دوستانه ، میتونم با بعضی لپ تاپ ها وصل شم. مابقی سیگنال میره و میآد. ببین اگه قیمتش اومده پایین من تجربه ی خوبی ازش دارم.
خصوصا اینکه آنت خارجی میخوره و اگه روزی خواستی تقویتش کنی ، یه آنتن 30 تومنی ، میتونه برد رو بیشتر کنه. ولی لینک سیس فکر نکنم آنتن بخوره.
3- بله باید برای سیستم هایی که کارت شبکه ی Wireless ندارن مارت بخرید. البته با پایین اومدن قیمت کارت های شبکه ی وایرلس پورتابل (USB Wireless Adopter) تا حدود 25 تومن ، پیشنهاد میکنم از اونها بخرید تا بتونید رو هر دستگاهی که خواستین استفاده اش کنید. البته تو بعضی فروم ها دیدم که کارت های شبکه ی onboard نتایج بهتری داشتن.
------------------------------
با سلام
اگه منظورتون مدلشه zyxel p-660 hw -t1 v3
بعد از وصل چراغ dsl سبز
چراغ لن سبز
چراغ وایرلس هم سبز وهر سه ثابت میشه ولی چراغ اینترنت قرمزه
-1 از کدوم ISP سرویس دارید؟
2- طبق کدوم راهنما رفتین که میگید جواب نداده؟
3- این راهنمای فارسی پارس آنلاین رو دیدین؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید