ممنون دوستان .
ولی بالاخره من نفهمیدم 7 چیز خوبه یا بد!!!!
به هرحال...به نظر شما تست فیزیک3 خیلی سبز جوابگوی نهایی هست یا کتاب سوال+آموزشش رو تهیه کنم؟؟؟
ممنون![]()
ممنون دوستان .
به هرحال...به نظر شما تست فیزیک3 خیلی سبز جوابگوی نهایی هست یا کتاب سوال+آموزشش رو تهیه کنم؟؟؟
ممنون![]()
سلام فرمایش شما متینه ولی باید قبول کرد که کتاب درسی در بسیاری از دروس مثل فیزیک یا ریاضی و ... پاسخگو نیست و در این دروس برای تسلط به تمرین زیاد نیازداریم و اینجاست که داوطلبان به دنبال کتب آموزشی و تست میرن.البته قبل از هر چیزی باید متن کتاب درسی با دقت مطالعه بشه اما به تنهایی برای موفقیت کافی نیست...البته به نظر بنده!!!
دروسی مثل فیزیک و ریاضی و شیمی و زیست اگه کتاب رو کاملا خورده باشی بازم امکان نداره درصد خوبی بزنیم
برای این درس ها کمک درسی و کتاب های تست استاندارد واقعا لازمه
بنظر من کافیهممنون دوستان .
ممنون![]()
هفت چیز هم برای جمع بندی خوبه
Last edited by A/|\IR; 31-01-2013 at 21:33.
دوستان یک سوال دارم . ایا از همین الان هم کسی که یک بار درس ها را خوانده باشه . و از هر چیزی . بالاخره یک 10 الی 25 درصدی یادش باشه
میشه یک رتبه 5000 را توقع داشت .
یعنی مثلا اگر شروع بکنه . خوب درس بخونه اونم با کیفیت و روزی حداقل 6 ساعت امیدی هست . در درس های ادبیات . دینی . شیمی هم قوی هست .
و اون ها هم معمولی هست .
یعنی می توانه 40 بزنه
کلا از الان شروع بکنه از صفر دوباره از اول بخوانه میشه یا نه
رشته ای هم ریاضی هست
فیزیک پیش 2 چی بگیرم؟
ترجیحا درسنامش واسه دو سه فصل آخر همه نکات حفظی رو داشته باشه نخوام کتاب درسی هم بخونم.
فار میخواستم بگیرم دیدم حجمش خیلی زیاده 400 صفحه. وقت ندارم انقدر بخونم
خیلی سبز و الگو حدودا 200 صفحه اند.
اما شک دارم مثل اکثر کتابای این دو انتشارات سوالای بیش از حد سخت و خارج سطح کنکور داشته باشن و اینکه درسنامشون چطوره رو نمیدونم.
من رمزینه دارم خوبه
حجمشم زیاد نیست
الگو فعلا واسه پیش 2 بهترینه ( اما نمی دونم همه ی نکات حفظی رو داره یا نه :-؟ ) بعدش خیلی سبز .
سوالای خیلی سخت هم هیچکدومشون ندارن شاید کلا تو هر کدوم 10 تا که اونا هم سختن خیلی سختن نیستن .
الگو دوتا کتاب شامل مباحث پیش 2 دو داره. یکیش تاکید روی آموزشه یکی تست و درسنامه.
شما منظورتون کدومه؟
خوشبختانه هردوشون قسمت پیش 2 اش حدود 200 صفحس : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها . من منظورم کتاب تستش بود .
اون آموزشش رو هم دیدم کتاب خوبیه . تستاش به خوبیه کتاب تستش نیستن اما از نظر آموزش خیلی کامله .
به نظر من شما کتاب درسی رو بخونید و تستای الگو ( کتاب تستش ) رو بزنید .
Last edited by *M!L4D*; 01-02-2013 at 23:10.
سلام
این مدت تا کنکور زمانی هست که خیلی تازه شروع میکنند . و برخی ها هم نا امید.
پس میشه به انچه که میخواهید برسید.
فقط با تلاش و امید به خدا شروع کنید و تمام تلاشاتن رو بکنید.زمان مناسبی دارید برای رسیدن به هدفتون
موفق باشید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)