تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1012 از 1137 اولاول ... 125129129621002100810091010101110121013101410151016102210621112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,111 به 10,120 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوستان .
    ولی بالاخره من نفهمیدم 7 چیز خوبه یا بد!!!!
    به هرحال...به نظر شما تست فیزیک3 خیلی سبز جوابگوی نهایی هست یا کتاب سوال+آموزشش رو تهیه کنم؟؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام بنده در زمینه فیزیک و ... اطلاع خاصی ندارم اما اگر دقت کنید معمولا سوالای کنکور هم خارج از محدوده کتاب نیستن ؛ یعنی اگر کسی کتاب رو به صورت کامل و با دقت مطالعه کنه ( نه صرفا برای کسب نمره ) میتونه نتیجه قابل قبولی رو از درس مورد نظر در کنکور کسب کنه.
    به عنوان مثال در رشته ادبیات و علوم انسانی اگر شما واقعا درس فلسفه و منطق رو با علاقه دنبال کنید میتونید درصد قابل ملاحضه ای رو در کنکور کسب کنید. اما اگر مطالعه نداشته باشید و سولی به شما داده باشن و خواسته باشن که از طریق برهان خلف مطلب مورد نظر رو رد یا تایید کنید... شما حتی نمیدونی برهان خلف چی هست! چه برسه به اثبات یا رد یه مطلب از طریق این برهان!

مشکلی که بسیاری از دوستان دارند این هست که میان و فقط سوالایی رو که معلمشون به عنوان سوال متن طرح کرده مورد مطالعه قرار میدن و به سایر متون کتاب توجه ندارند! بار ها در کنکور پیش اومده که سوالایی رو طرح کردن که در حاشیه کتاب ها و ... وجود داشته.
    به عنوان نمونه شخصی که رشته مکانیک خودرو میخونه مسلما با زمان و سیکل های موتور آشنایی داره به همین دلیل هست که زیاد به این مبحث توجه نمیکنه اما در چندین سال پیش اومده که سوال دادن نمودار عملی یا تئوری سکیل های موتور را کدام شکل به طور صحیح نمایش میدهد؟ اینجاست که داوطلب سر جلسه خودشو میخوره و میگه کاش حداقل به عکس هم توجه کرده بودم!...

و این کتاب ها و جزوات کمک آموزشی هم بیشتر به خاطر کسب در آمد طراحانش عرضه میشن نه به منظور بالا بردن سطح علمی دانش آموزان و هنرجو ها .
    توصیه بنده به دوستان این هست که سوالات کنکور های گذشته رو بیشتر مد نظر قرار بدن تا این کتاب های تست و... (این طور هم با سطح سوالات آشنا میشن و هم اینکه متوجه میشن که خارج از یه محدوده خاص سوالی وجود نداره...)
    بسیاری از کتاب ها هستن که سوالات کنکور های سال قبل رو طبقه بندی کردن و و جواب سوالا رو هم به صورت تشریحی بیان کردن .

همچنین عزیزان میتونند سوالات سال های قبل رو از سایت گزینه دو و... دانلود کرده و مورد استفاده قرار بدن.
    سلام فرمایش شما متینه ولی باید قبول کرد که کتاب درسی در بسیاری از دروس مثل فیزیک یا ریاضی و ... پاسخگو نیست و در این دروس برای تسلط به تمرین زیاد نیازداریم و اینجاست که داوطلبان به دنبال کتب آموزشی و تست میرن.البته قبل از هر چیزی باید متن کتاب درسی با دقت مطالعه بشه اما به تنهایی برای موفقیت کافی نیست...البته به نظر بنده!!!

3. 2 کاربر از sibesorkh2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

با سلام بنده در زمینه فیزیک و ... اطلاع خاصی ندارم اما اگر دقت کنید معمولا سوالای کنکور هم خارج از محدوده کتاب نیستن ؛ یعنی اگر کسی کتاب رو به صورت کامل و با دقت مطالعه کنه ( نه صرفا برای کسب نمره ) میتونه نتیجه قابل قبولی رو از درس مورد نظر در کنکور کسب کنه.
    به عنوان مثال در رشته ادبیات و علوم انسانی اگر شما واقعا درس فلسفه و منطق رو با علاقه دنبال کنید میتونید درصد قابل ملاحضه ای رو در کنکور کسب کنید. اما اگر مطالعه نداشته باشید و سولی به شما داده باشن و خواسته باشن که از طریق برهان خلف مطلب مورد نظر رو رد یا تایید کنید... شما حتی نمیدونی برهان خلف چی هست! چه برسه به اثبات یا رد یه مطلب از طریق این برهان!

مشکلی که بسیاری از دوستان دارند این هست که میان و فقط سوالایی رو که معلمشون به عنوان سوال متن طرح کرده مورد مطالعه قرار میدن و به سایر متون کتاب توجه ندارند! بار ها در کنکور پیش اومده که سوالایی رو طرح کردن که در حاشیه کتاب ها و ... وجود داشته.
    به عنوان نمونه شخصی که رشته مکانیک خودرو میخونه مسلما با زمان و سیکل های موتور آشنایی داره به همین دلیل هست که زیاد به این مبحث توجه نمیکنه اما در چندین سال پیش اومده که سوال دادن نمودار عملی یا تئوری سکیل های موتور را کدام شکل به طور صحیح نمایش میدهد؟ اینجاست که داوطلب سر جلسه خودشو میخوره و میگه کاش حداقل به عکس هم توجه کرده بودم!...

و این کتاب ها و جزوات کمک آموزشی هم بیشتر به خاطر کسب در آمد طراحانش عرضه میشن نه به منظور بالا بردن سطح علمی دانش آموزان و هنرجو ها .
    توصیه بنده به دوستان این هست که سوالات کنکور های گذشته رو بیشتر مد نظر قرار بدن تا این کتاب های تست و... (این طور هم با سطح سوالات آشنا میشن و هم اینکه متوجه میشن که خارج از یه محدوده خاص سوالی وجود نداره...)
    بسیاری از کتاب ها هستن که سوالات کنکور های سال قبل رو طبقه بندی کردن و و جواب سوالا رو هم به صورت تشریحی بیان کردن .

همچنین عزیزان میتونند سوالات سال های قبل رو از سایت گزینه دو و... دانلود کرده و مورد استفاده قرار بدن.
    دروسی مثل فیزیک و ریاضی و شیمی و زیست اگه کتاب رو کاملا خورده باشی بازم امکان نداره درصد خوبی بزنیم
    برای این درس ها کمک درسی و کتاب های تست استاندارد واقعا لازمه

ممنون دوستان .
    ولی بالاخره من نفهمیدم 7 چیز خوبه یا بد!!!!
    به هرحال...به نظر شما تست فیزیک3 خیلی سبز جوابگوی نهایی هست یا کتاب سوال+آموزشش رو تهیه کنم؟؟؟
    ممنون
    بنظر من کافیه

هفت چیز هم برای جمع بندی خوبه
    Last edited by A/|\IR; 31-01-2013 at 21:33.

5. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم . ایا از همین الان هم کسی که یک بار درس ها را خوانده باشه . و از هر چیزی . بالاخره یک 10 الی 25 درصدی یادش باشه
    میشه یک رتبه 5000 را توقع داشت .
    یعنی مثلا اگر شروع بکنه . خوب درس بخونه اونم با کیفیت و روزی حداقل 6 ساعت امیدی هست . در درس های ادبیات . دینی . شیمی هم قوی هست .
    و اون ها هم معمولی هست .
    یعنی می توانه 40 بزنه
    کلا از الان شروع بکنه از صفر دوباره از اول بخوانه میشه یا نه
    رشته ای هم ریاضی هست

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیزیک پیش 2 چی بگیرم؟
    ترجیحا درسنامش واسه دو سه فصل آخر همه نکات حفظی رو داشته باشه نخوام کتاب درسی هم بخونم.
    فار میخواستم بگیرم دیدم حجمش خیلی زیاده 400 صفحه. وقت ندارم انقدر بخونم
    خیلی سبز و الگو حدودا 200 صفحه اند.
    اما شک دارم مثل اکثر کتابای این دو انتشارات سوالای بیش از حد سخت و خارج سطح کنکور داشته باشن و اینکه درسنامشون چطوره رو نمیدونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیزیک پیش 2 چی بگیرم؟
    ترجیحا درسنامش واسه دو سه فصل آخر همه نکات حفظی رو داشته باشه نخوام کتاب درسی هم بخونم.
    اما شک دارم مثل اکثر کتابای این دو انتشارات سوالای بیش از حد سخت و خارج سطح کنکور داشته باشن و اینکه درسنامشون چطوره رو نمیدونم.
    من رمزینه دارم خوبه
    حجمشم زیاد نیست

9. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

فیزیک پیش 2 چی بگیرم؟
    الگو فعلا واسه پیش 2 بهترینه ( اما نمی دونم همه ی نکات حفظی رو داره یا نه :-؟ ) بعدش خیلی سبز .
    سوالای خیلی سخت هم هیچکدومشون ندارن شاید کلا تو هر کدوم 10 تا که اونا هم سختن خیلی سختن نیستن .

11. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الگو فعلا واسه پیش 2 بهترینه ( اما نمی دونم همه ی نکات حفظی رو داره یا نه :-؟ ) بعدش خیلی سبز .
    سوالای خیلی سخت هم هیچکدومشون ندارن شاید کلا تو هر کدوم 10 تا که اونا هم سختن خیلی سختن نیستن .
    الگو دوتا کتاب شامل مباحث پیش 2 دو داره. یکیش تاکید روی آموزشه یکی تست و درسنامه.
    شما منظورتون کدومه؟
    خوشبختانه هردوشون قسمت پیش 2 اش حدود 200 صفحس : دی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

الگو دوتا کتاب شامل مباحث پیش 2 دو داره. یکیش تاکید روی آموزشه یکی تست و درسنامه.
    شما منظورتون کدومه؟
    خوشبختانه هردوشون قسمت پیش 2 اش حدود 200 صفحس : دی
    آها . من منظورم کتاب تستش بود .
    اون آموزشش رو هم دیدم کتاب خوبیه . تستاش به خوبیه کتاب تستش نیستن اما از نظر آموزش خیلی کامله .
    به نظر من شما کتاب درسی رو بخونید و تستای الگو ( کتاب تستش ) رو بزنید .
    Last edited by *M!L4D*; 01-02-2013 at 23:10.

14. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم . ایا از همین الان هم کسی که یک بار درس ها را خوانده باشه . و از هر چیزی . بالاخره یک 10 الی 25 درصدی یادش باشه
    میشه یک رتبه 5000 را توقع داشت .
    یعنی مثلا اگر شروع بکنه . خوب درس بخونه اونم با کیفیت و روزی حداقل 6 ساعت امیدی هست . در درس های ادبیات . دینی . شیمی هم قوی هست .
    و اون ها هم معمولی هست .
    یعنی می توانه 40 بزنه
    کلا از الان شروع بکنه از صفر دوباره از اول بخوانه میشه یا نه
    رشته ای هم ریاضی هست
    سلام
    این مدت تا کنکور زمانی هست که خیلی تازه شروع میکنند . و برخی ها هم نا امید.
    پس میشه به انچه که میخواهید برسید.
    فقط با تلاش و امید به خدا شروع کنید و تمام تلاشاتن رو بکنید.زمان مناسبی دارید برای رسیدن به هدفتون
    موفق باشید

16. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •