تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1012 از 2403 اولاول ... 12512912962100210081009101010111012101310141015101610221062111215122012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,111 به 10,120 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه دیشب از ساعت یک شب 256 دارم 135 دانلود داشتم پینگم هم 110 هستش تا 108

الان هم اینجوری شده یعنی عالی خدا کنه همیجوری بمونه .

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

بچه ها اندیشه فکر کنم بد جور قاطی کرده داره حال اساسی میده ؟ من 256 دارم .

ولی دیشب ناخوداگاه سرعتم از یک شب 135 شد ثابت تا 8 صبح

الانم گذاشتم دانلود اینجوری شده سرعت ؟ خدا کنه همینجوری بمونه . پینگ هم 110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من از ask استفاده می کنم الان چند روزه بد جوری سرعت خراب شده جالب اینجاست سایت های ایرانی را باز می کنه
    ولی دامنه خارج رو باز نمی کنه .می خواستم بدونم کسه دیگه هم این مشکل رو داره؟

3. 2 کاربر از tmahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درسته الان دوباره خراب شد
    خط 3 , 256 محدود

اصلاح میکنم , درست شد

شاتل 128 محدود خط 5

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دقیقا حق با شماست منم این مشکل را اکثرا دارم . فکر کنم کم کم به اینترنت ملی داریم نزدیک میشیم

دوستان عزیز من از ask استفاده می کنم الان چند روزه بد جوری سرعت خراب شده جالب اینجاست سایت های ایرانی را باز می کنه
    ولی دامنه خارج رو باز نمی کنه .می خواستم بدونم کسه دیگه هم این مشکل رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اندیشه سبز در این روزگار...
    - سرعت افتضاح
    - پینگ مسخره
    - قطع و وصل های متعدد روزانه
    - موش آزمایشگاهی مخابرات برای تست راهکارهای مختلف مقابله با گوگل!

جی میل که مدت ها ست یک روز در میان کار میکنه. اون موقعی هم که کار میکنه، برای باز کردن یک ایمیل باید همیشه معطلی بکشی. گوگل تاک هم مدتی میشه که برای مشترکین اندیشه حرام شده؛ یا کانکت نمیشه، یا اینکه مرتبا قطع و وصل میشه. جدیدا جستجوی گوگل هم مورد عنایت قرار گرفته، جستجوهای انجام شده با گوگل با تاخیرهای غیر معمول انجام میشند، در حالی که همون جستجوها با بینگ یا یاهو بلافاصله انجام میشند. البته همه اینها در صورتی هست که از V پی N استفاده نکرده باشید. اگر استفاده کنید، همه چیز نرمال هست. به نظر میرسه برای فراری دادن مردم از اطراف سرویس های گوگل، و اعمال نظارت گسترده تر بر این سرویس ها، اندیشه سبز خزر تبدیل شده به موش آزمایشگاهی مخابرات و سازمان های ذیربط.

الان که دارم این پست رو ارسال میکنم، سرعت باز کردن صفحات مختلف بسیار پایین هست؛ گوگل تاک کانکت نمیشه؛ جستجوی یک عبارت ساده در گوگل حدود 30 ثانیه زمان میبره، در حالی که جستجوی همون عبارت در بینگ فقط به 3 ثانیه زمان نیاز داره! اما در صورت اتصال با V پی N، همه چیز به حالت عادی بر میگرده؛ البته به جز سرعت پایین و پینگ بالا و قطع و وصل های گاه و بیگاه که ربطی به گوگل ندارند، و مرض عمومی این روزهای اندیشه سبز هست.

هر بار که کارد به استخوان میرسه و آدم میخواد سرویس اش را قطع کنه و از جای دیگه سرویس بگیره، یکدفعه برای چند روز همه چیز خوب میشه، و قول میدند که مشکل برطرف شده، اما تا تمدید میکنی، دوباره مشکلات شروع میشه. فعلا که باید بالاجبار تا یک ماه دیگه هم صبر کرد!

7. 2 کاربر از VDeveloper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بسم ا... الرحمن الرحیم

این چکیده مطالبی هست که امروز بعد از یه مکالمه حدود 20 دقیقه ای با یکی از مسوولان ارشد فنی در شرکت اندیشه سبز خزر نصیبم شد :

- اشکال سی-آر-سی در فیبر ارتباطی رشت-قزوین-تهران (در حال بررسی و کشف عیب و ایراد)
    - اشکال در سیستم فیلترینگ شمالغرب کشور
    - کمبود پهنای باند دیتای استان در شهرستانها (قابل توجه اهالی محترم لاهیجان-انزلی و ...)
    - کمبود پهنای باند اینترنت در کل کشور (خرابی 3 گذرگاه اینترنت ایران در حال حاضر)

* سووال: چرا تهران همچین اوضاعی نداره؟؟
    *جواب: تهران همه سرویس دهنده ها از شرکت زیرساخت مستقیما پهنای باند میگیرن و چون مشتری زیرساخت هستن , زیر ساخت هم بهشون توجه خاصی مبذول میکنه. در شهرستانها 99% مشتری مخابرات همون استان هستن و چون پول مستقیم به جیب زیرساخت نمیره به اونها توجه خاص به صورت معکوس وارد میشه.
    *سووال: زیر ساخت کیه ؟
    *جواب: متولی (صاحب) اصلی اینترنت در ایران
    *سووال: توجه خاص یعنی چی ؟
    *جواب: یعنی کباب رو میدن به اونا بخورن , نون خشکه و آب یخ و ما بخوریم!
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

- راه اندازی فیبر ارتباطی رشت-تبریز-تهران (بانی خیر بهبود نسبی در 3 روز گذشته)

پیشنهاد من بهشون این بود , برگزاری یک نشست عمومی با حضور مسوولان شرکت و مشتریان برای شفاف سازی وضعیت موجود و رفع این همه بدبینی و عدم اطمینانی که این روزها به اوج خودش رسیده.

9. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوضاع شبکه واسه من تو 2-3 روز گذشته افتضاح بوده
    256 نامحدود دارم از اندیشه، خط 2
    یه سری سایت ها باز میشن، یه سری دیگه نه، الا با ------. از جمله همین فروم p30
    چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم، هر دفعه یه چیزی میگن
    دیگه کلافه شدم
    دوستان یه گزارشی بدین اوضاع شما چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز زنگ زدم شاتل همون لحظه گفتن كه الان سرويستون وصل شده ..

از شاتل سرويس گرفتم 64 نامحدود!!

2 تا مودم دارم خونه -وايرلس و يكي هم معمولي ..وايرلس رو خود شاتل كانفيگ كرد ه و امروز خيلي قطع و وصل ميشد !!! يعني به طور متوسط هر 20 دقيقه تا 30 دقيقه چراغ اينترنت روي مودم وايرلس خاموش ميشد يهو واسه خودش دوباره وصل ميشد !!! پينگ هم خيلي بالا بود ! در صورتيكه اين سرور ايران هستش و روي انديشه پينگش پايين بود ولي تايم اوت زيادي داشت :

ping eurocam-ir.ath.cx -t

ميخواستم بپرسم واسه شما شاتل داران هم همينطوري هستش ؟؟؟ قطع و وصل زياد شاتل و پينگ نامناسب ؟؟

روي هر 2 مودم تست كردم همينطوريه !

امروز اولين روز كانكت شدن بود از شاتل سرويس 64 نامحدود...قطع و وصلي زياد و پينگ نامناسب ! بعضي موقع خوب ميشد بعضي موقع افتضاح و اكثرا خيلي بد بود!

لطفا راهنمايي كنين ..

تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسم ا... الرحمن الرحیم

این چکیده مطالبی هست که امروز بعد از یه مکالمه حدود 20 دقیقه ای با یکی از مسوولان ارشد فنی در شرکت اندیشه سبز خزر نصیبم شد :

- اشکال سی-آر-سی در فیبر ارتباطی رشت-قزوین-تهران (در حال بررسی و کشف عیب و ایراد)
    - اشکال در سیستم فیلترینگ شمالغرب کشور
    - کمبود پهنای باند دیتای استان در شهرستانها (قابل توجه اهالی محترم لاهیجان-انزلی و ...)
    - کمبود پهنای باند اینترنت در کل کشور (خرابی 3 گذرگاه اینترنت ایران در حال حاضر)

* سووال: چرا تهران همچین اوضاعی نداره؟؟
    *جواب: تهران همه سرویس دهنده ها از شرکت زیرساخت مستقیما پهنای باند میگیرن و چون مشتری زیرساخت هستن , زیر ساخت هم بهشون توجه خاصی مبذول میکنه. در شهرستانها 99% مشتری مخابرات همون استان هستن و چون پول مستقیم به جیب زیرساخت نمیره به اونها توجه خاص به صورت معکوس وارد میشه.
    *سووال: زیر ساخت کیه ؟
    *جواب: متولی (صاحب) اصلی اینترنت در ایران
    *سووال: توجه خاص یعنی چی ؟
    *جواب: یعنی کباب رو میدن به اونا بخورن , نون خشکه و آب یخ و ما بخوریم!
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

- راه اندازی فیبر ارتباطی رشت-تبریز-تهران (بانی خیر بهبود نسبی در 3 روز گذشته)

پیشنهاد من بهشون این بود , برگزاری یک نشست عمومی با حضور مسوولان شرکت و مشتریان برای شفاف سازی وضعیت موجود و رفع این همه بدبینی و عدم اطمینانی که این روزها به اوج خودش رسیده.

چه اطلاعات دقیقی فکر نکنم هیچ شرکتی اینطوری به مشتریاش اطلاعات بده ها
    چه خبره نکنه ...............
    خب یهو بیا خودتو معرفی کن بگو ....... و از طرف مدیران ارشد شرکت ....... دارم صحبت می کنم اینطوری آدم خیالش راحت می شه می گه .......... دستپاچه شدن مشتریاشون بپرن

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

امروز زنگ زدم شاتل همون لحظه گفتن كه الان سرويستون وصل شده ..

از شاتل سرويس گرفتم 64 نامحدود!!

2 تا مودم دارم خونه -وايرلس و يكي هم معمولي ..وايرلس رو خود شاتل كانفيگ كرد ه و امروز خيلي قطع و وصل ميشد !!! يعني به طور متوسط هر 20 دقيقه تا 30 دقيقه چراغ اينترنت روي مودم وايرلس خاموش ميشد يهو واسه خودش دوباره وصل ميشد !!! پينگ هم خيلي بالا بود ! در صورتيكه اين سرور ايران هستش و روي انديشه پينگش پايين بود ولي تايم اوت زيادي داشت :

ping eurocam-ir.ath.cx -t

ميخواستم بپرسم واسه شما شاتل داران هم همينطوري هستش ؟؟؟ قطع و وصل زياد شاتل و پينگ نامناسب ؟؟

روي هر 2 مودم تست كردم همينطوريه !

امروز اولين روز كانكت شدن بود از شاتل سرويس 64 نامحدود...قطع و وصلي زياد و پينگ نامناسب ! بعضي موقع خوب ميشد بعضي موقع افتضاح و اكثرا خيلي بد بود!

لطفا راهنمايي كنين ..

تشكر

این پینگ من رو این سرور شما احتمالا یه مشکلی داری
    با پشتیبانی شرکت تماس بگیر مشکلتو حل می کنن

Last edited by baran1059; 10-08-2011 at 22:12. دليل: 1

13. 2 کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من قبلا هم در پست های قبلی گفتم؛ شرکت اندیشه سبز باید به جای ارسال شایعات، رسما مشکلات رو مطرح کنه؛ اگر مشکل از لینک مخابرات هست، دیگه چه دلیلی داره که نخوان این رو رسما اعلام کنند؟ مسئله اینها اینه که نه میخوان مسولیت مشکل مربوطه رو بر عهده بگیرند، و نه میخوان مسئله رو شفاف بیان کنند. این خیلی کار مسخره ایی هست. مشترکین طرف حسابشون مخابرات و زیر ساخت نیست، بلکه شرکت اندیشه سبز هست. شرکت اندیشه سبز هم باید مسئولیت این مشکلات را بر گردن بگیره، یا اگر واقعا از حوزه اختیاراتش خارج هست، شفاف و روشن به مشترکینش اطلاع بده، نه اینکه موش و گربه بازی در بیاره.

در ضمن، این کمبود پهنای باند و مشکلات فیلترینگ، فقط برای اندیشه هست؟ چرا دیگران اینقدر مشکلات عجیب و غریب در این چند روز ندارند؟! اونا از مریخ سرویس میگیرند؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •