سلام
ببخشید میخواستم بدونم انتی ویروس ها داخل روند بازی تاثیر دارن یا نه؟
مخصوصا NOD 32
بین این دو تا، دو ارتباط میشه پیدا کرد:
1. اگر شما موقع ورود به بازی آنتی ویروس تون فعال باشه یه مقدار قابل توجهی از منابع سیستم خصوصا رم رو به خودش اختصاص میده و ممکنه خصوصا توی سیستم های ضعیف تر، بازی رو کند تر کنه.
2. بسیاری از کرک هایی که برای بازی ها ساخته میشن مشکوک هستند و توی خودشون تروجان - ثبت کننده کلیدها (Keylogger) و ... دارند که ممکنه توسط آنتی ویروس از اجراشون جلوگیری بشه.
سلام
لطفا خیلی سریع به من کمک کنید
این مشکل منه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که وقتی می خوام توی بازیه trackmania یک account بسازم با این مشکل رو به رو می شم
با تشکر
سلام. پیغام میده که کلید (Key) شما غلطه. من این بازی رو ندارم، ولی شاید منظورش CD-KEY شما است که در این صورت متاسفانه باید یه نسخه اصلی گیم رو به قیمت 30-20 دلار تهیه کنید! .gif)
اگر هم منظور Key دیگری است بفرمایید منظورش چیه تا بهتون بگیم راهی داره یا نه! 
- یکی به منه بینوا کمک کنه چند روزه وسط بازی یهو کامپیوترم خاموش میشه نمیدونم چیکار کنم تورو خدا یکی کمک کنه
- ممنون
سلام.
این مشکل واقعا خیلی علل زیادی داره. ولی دقت کن ببین اگر وسط تمام گیم ها این اتفاق می افته، مشکل سخت افزاریه و یا قطعاتت داغ می کنند (خصوصا سی پی یو یا کارت گرافیک) یا پاورت ضعیفه یا مادربردت داره به آخر عمرش نزدیک میشه. اگر با تمام گیم ها مشکل داره، توصیه میشه ببری تعمیرکار کامپیوتر چکش کنه، چون عیب یابی توی این شرایط بسیار کار سختیه. 
اما اگر فقط وسط یکی از گیم ها این اتفاق می افته باید از اینترنت آخرین درایورهای کارت گرافیک و کارت صدات رو بگیری و نصب شون کنی، احتمال داره حل بشه.
شما پاسخ داده بودید که:
این کارو هم میکنم اما بازم همین ارور رو میده.
خواهشا یکی کمک کنه!!
ببین برو سایت زیر کرک جدید براش بگیر ببین مشکلش حل نمیشه؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------
مهدی جان، من آسون هاش رو جواب دادم، شما بیا سخت هاش رو بگو!