تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1011 از 2605 اولاول ... 11511911961100110071008100910101011101210131014101510211061111115112011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,101 به 10,110 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اینترنت آشغالی شد دوباره

غلطی کردیم از مخابرات گرفتیم !

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من اینجا رو هم به زور اومدم
    سایتهای داخلی مثل بنز باز میشن
    سایتهای خارجی اصلا
    اصن یه وضی

3. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

صلوات ... من میتونم پست بدم
    دیروز صبح سیستم رو گذاشتم روی دانلود و اوضاع هم خوب بود، بعد از ظهر که برگشتم دیدم دقیق از لحظه ای که سیستم رو ترک کردم دریغ از یک بیت
    خلاصه بخاطر وضع قاراشمیش این روزها دنبال یک راهی گشتم که اگر سند/رسیو قطع شد این سیستم لعنتی خاموش بشه و بیخودی هاردها و فنها دور خودشون نچرخن
    از اونجا که در سرویسهای غیرحجمی برای ما زمان مشخص در طی شبانه روز مهم نیست بلکه بازده مهمه(برعکس سرویسهای حجمی که شب رو رایگان میکنند)، و بخصوص در دانلودهایی مثل تورنت قابلیت تنظیم برای سعی و تکرار محدود وجود نداره ،مهمه این قضیه...
    چند تا راه یافت شد ولی بهترینشون برنامه AllOff هستش که گویا ساخته شده برای وضع این روزهای نت ایران
    برنامه خیلی خوبیه، کامل میتونید تنظیم کنید بر اساس رفتن اتصال زیر فلان کیلو بایت تا مدتی که معین میکنید + بیکاری ماوس/کیبورد تا زمان دلخواه، سیستم رو ریست/اسلیپ/هایبرنت و... کنه.
    از عصری که تستش میکنم خوب جواب داده و خوشم آمد و گفتم شیرش کنم که بدرد خوره...
    ضمیمه اش کردم چون من رو که خیلی اذیت کرد تا دانلود شد، شایدم بخاطر وضع نته...بهرحال دانلود کردید برید در سایتش ثبت نام کنید تا کد فعالسازی رایگان به ایمیلتون ارسال بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    • نوع فايل: zip AllOff.zip (536.3 کيلو بايت, مشاهده : 51)

5. 13 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام ببخشید دیر جوب دادم..نمیدونستم پست دادید برای من...

الان رفتم تو سایتش دکمه دانلود رو میزنم یه فایل 370 کیلوبایتی میاره برای دانلود فکر کنم دانلود منیجر خودشونه.. ولی هرچی هست خیلی راحت دانلود شد ...دیشب به بنچمارک گرفتم از dns ها 4.2.2.2 رو گذاشتم اولی و 8.8.8.8 دومی اینا جزو سریعترین ها بودن.

الانم که پست شما رو دیدم سریع رفتم واسه دانلود به همون صفحه.فقط نمیدونم چرا فایل اصلی 300 مگی رو چه جوری باید دانلود کرد باید از طریق دانلود منیجر خودشون بگیرم؟ یا نه؟ ولی یه فایل 370 کیلوباتی راحت 4 بار دانلودش کردم و مشکلی نبود..

7. این کاربر از Faridskystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پت پـــــــــــــــت پپت پت پت پــــــــــــــ... ( خواهشمندیم درست تلفظ شود) ...انگاری این موتور گازی باز به روغن سوزی افتاده .
    Last edited by ™...; 28-10-2013 at 05:32.

9. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واقعا به نتایج این نرم افزار میشه اطمینان کرد؟

واسه من سه تا DNS پیدا کرده که پینگ برای

اولی : 131

دومی: اصلا پینگ نمی شود

سومی: 328

بنظرم کمی عجیب میاد.
    DNS های داخلی رو 19 میلی ثانیه پینگ می کنم.
    شرمنده دیر جواب دادم ..ندیده بودم پست دادید...

ببین شما حالا خودتون همه استادید ما اینجا درس پس میدیم..ولی کَن..شما نرافزاره dns benchmark رو دانلود کن بزار بنچمارک بگیره sort by faster رو هم تیکشو بزن که ازبالا به پایین سریعترین پاسخارو بگیره براتون سرعیترینها رو ست کنه شما انتخاب کن

من 4.2.2.2 رو روی اولی و 8.8.8.8 رو روی دومی ست کردم و خیلی راضیم

11. 2 کاربر از Faridskystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب اینجا که بدون تغییر dns یا کانفیگ مودم خودش درست شد چون اصولا این مشکل از طرف کاربر بنده خدا نیست !! خیلی توهین آمیزه که پشتیبانی و بعضا افرادی که ادعای تخصص شبکه دارن! کاربران رو سر کار میذارن با تغییر دی ان اس و ریست مودم و نصب انتی ویروس و ویندوز جدید مسئول اون افرادی هستند که بیش از ظرفیت مشترک میگیرن اونایی که میخوان تو کوچکترین کارهای مردم دخالت کنن(سرچ گوگل!) و افکار خودشون رو به دیگران تحمیل کنن اصطلاح خوبی داره این آخری! ...

ساعات طلایی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

8

دوستان سلام

البته من عضو ثابت انجمن نیستم فقط این بخش رو همیشه نگاه میکنم و چک میکنم کل بخش ADSL و نظرات دوستان البته با صرف تمامی مناطق مختلف تهران و حومه برام جالب بود

من از ادمهای خیلی قدیمی ADSL دار هست از سال 1382

خوب 7 8 سال ISP بودم و امدم مخابرات البته بعد از چک کردن کیفیت و سرعت شرکت محل کارم با جمع بندی کلی این کار رو کردم

من 512 دارم البته همه میدونید توی کل دنیا اینترنت رو براساس خود پهنای باند تکنفره تحویل میدهند حال ایران که متاسفانه چی اسمش رو بگزارم توهین نشه والا سرقت دزدی کلاه برداری و.....نسبت share به تعداد 4 8 یا 10 میدهند یا اسمش را در کردند پهنای باند اختصاصی که خلاف قوانین جهانیست ایران هم که ازاد اصلا منطقه ازاد

من نامحدود 192 داشتم با سرعت 22 کیلو از ISP امدم مخابرات 512 با سرعت 60 کیلو

واقعا مخابرات عالیه همین جا ازشون تشکر و سپاسگزاری میکنم من کامپیوترم 24/7 روشنه و روزی 5 گیگا بایت دانلود میکنم این صحبتها رو نمیزنم که بگم مخابراتی و طرفدار و.. خیر براساس تجربه 10 ساله ام اینو میگم

isp ها متاسفانه باز توهین نشه از دزد ان ور تر هستند (شرمنده ولی حقیقت باید گفته بشه) خودشون سر خود قوانین و تعرفه و محدودیت و...تعیین میکنند ما هم که حق اعتراض نداریم داریم؟ خنده دارترینشون Shatel هست کافیست قوانین دانلودش رو بخونید گفتند از دنیا پیروی نمیکنیم....

مخابرات بسیار ارزون سرعت عالی نامحدود و از هر لحاظ مقرون به صرفه هست

من واقعا همیشه به این isp ها میخندم و برام مضحک هست

مشکل نوسان و قطعی و کاهش تا 90% ندارم ان 10% شامل مشکلات سراسری میشه که برای هر کی ممکنه در ماهی یا فصلی پیش بیاد حتی ان ور دنیا

البته مراکز مخابراتی مناطق شاید از توضیحات بالا یکسان نباشد و دوستان هم شاید حق داشته باشند

ولی کلی باز از مخابرات همینجا تشکر میکنم منتظر اوردن و کاهش قیمت پکیج 1 و 2 مگا بایتتان در مناطق هستیم (البته باز شاید مناطقی ارایه میدهند)

خسته نباشید

تاریخ: 31-05-2012, 09:36

بدون شرح!!!!

خدایا
    مردم
    حق الناس

توبه ما را بپذیر

ولی ان تاریخ من تک کانکشن از اروپا و امریکا همیشه 24 ساعت 100% داشتم یادش بخر چه خاطرات خوبی بود

هرسال بدتر از سال پیش میشه
    Last edited by italodance; 28-10-2013 at 09:24.

15. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شرمنده دیر جواب دادم ..ندیده بودم پست دادید...

ببین شما حالا خودتون همه استادید ما اینجا درس پس میدیم..ولی کَن..شما نرافزاره dns benchmark رو دانلود کن بزار بنچمارک بگیره sort by faster رو هم تیکشو بزن که ازبالا به پایین سریعترین پاسخارو بگیره براتون سرعیترینها رو ست کنه شما انتخاب کن

من 4.2.2.2 رو روی اولی و 8.8.8.8 رو روی دومی ست کردم و خیلی راضیم
    میشه لطفا این Dns benchmark رو برای دانلود قرار بدی یا لینکشو بزاری.

من از dns فایندر گوگل استفاده می کنم 1 ساعت طول داره تا جواب بده نتیجه کارشم افتضاحه.

17. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من برای دانلود از یک سایت خاص(به توصیه کاربران سایت) dns رو روی 217.218.155.155 و 4.2.2.4 تنظیم کردم. بای نکار مشکلم برای دانلود از اون سایت حل شد ولی ظاهرا کلا سرعت دانلودم اومده پائین. به این dns مربوطه آیا؟مشکل رو چطور میتونم حل کنم؟

19. این کاربر از sadegh_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •