اینترنت آشغالی شد دوباره
غلطی کردیم از مخابرات گرفتیم !
اینترنت آشغالی شد دوباره
غلطی کردیم از مخابرات گرفتیم !
من اینجا رو هم به زور اومدم
سایتهای داخلی مثل بنز باز میشن
سایتهای خارجی اصلا
اصن یه وضی![]()
صلوات ... من میتونم پست بدم
دیروز صبح سیستم رو گذاشتم روی دانلود و اوضاع هم خوب بود، بعد از ظهر که برگشتم دیدم دقیق از لحظه ای که سیستم رو ترک کردم دریغ از یک بیت
خلاصه بخاطر وضع قاراشمیش این روزها دنبال یک راهی گشتم که اگر سند/رسیو قطع شد این سیستم لعنتی خاموش بشه و بیخودی هاردها و فنها دور خودشون نچرخن
از اونجا که در سرویسهای غیرحجمی برای ما زمان مشخص در طی شبانه روز مهم نیست بلکه بازده مهمه(برعکس سرویسهای حجمی که شب رو رایگان میکنند)، و بخصوص در دانلودهایی مثل تورنت قابلیت تنظیم برای سعی و تکرار محدود وجود نداره ،مهمه این قضیه...
چند تا راه یافت شد ولی بهترینشون برنامه AllOff هستش که گویا ساخته شده برای وضع این روزهای نت ایران
برنامه خیلی خوبیه، کامل میتونید تنظیم کنید بر اساس رفتن اتصال زیر فلان کیلو بایت تا مدتی که معین میکنید + بیکاری ماوس/کیبورد تا زمان دلخواه، سیستم رو ریست/اسلیپ/هایبرنت و... کنه.
از عصری که تستش میکنم خوب جواب داده و خوشم آمد و گفتم شیرش کنم که بدرد خوره...
ضمیمه اش کردم چون من رو که خیلی اذیت کرد تا دانلود شد، شایدم بخاطر وضع نته...بهرحال دانلود کردید برید در سایتش ثبت نام کنید تا کد فعالسازی رایگان به ایمیلتون ارسال بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید دیر جوب دادم..نمیدونستم پست دادید برای من...
الان رفتم تو سایتش دکمه دانلود رو میزنم یه فایل 370 کیلوبایتی میاره برای دانلود فکر کنم دانلود منیجر خودشونه.. ولی هرچی هست خیلی راحت دانلود شد ...دیشب به بنچمارک گرفتم از dns ها 4.2.2.2 رو گذاشتم اولی و 8.8.8.8 دومی اینا جزو سریعترین ها بودن.
الانم که پست شما رو دیدم سریع رفتم واسه دانلود به همون صفحه.فقط نمیدونم چرا فایل اصلی 300 مگی رو چه جوری باید دانلود کرد باید از طریق دانلود منیجر خودشون بگیرم؟ یا نه؟ ولی یه فایل 370 کیلوباتی راحت 4 بار دانلودش کردم و مشکلی نبود..![]()
پت پـــــــــــــــت پپت پت پت پــــــــــــــ... ( خواهشمندیم درست تلفظ شود) ...انگاری این موتور گازی باز به روغن سوزی افتاده.
Last edited by ™...; 28-10-2013 at 05:32.
شرمنده دیر جواب دادم ..ندیده بودم پست دادید...
ببین شما حالا خودتون همه استادید ما اینجا درس پس میدیم..ولی کَن..شما نرافزاره dns benchmark رو دانلود کن بزار بنچمارک بگیره sort by faster رو هم تیکشو بزن که ازبالا به پایین سریعترین پاسخارو بگیره براتون سرعیترینها رو ست کنه شما انتخاب کن
من 4.2.2.2 رو روی اولی و 8.8.8.8 رو روی دومی ست کردم و خیلی راضیم![]()
خب اینجا که بدون تغییر dns یا کانفیگ مودم خودش درست شد چون اصولا این مشکل از طرف کاربر بنده خدا نیست !!خیلی توهین آمیزه که پشتیبانی و بعضا افرادی که ادعای تخصص شبکه دارن! کاربران رو سر کار میذارن با تغییر دی ان اس و ریست مودم و نصب انتی ویروس و ویندوز جدید
مسئول اون افرادی هستند که بیش از ظرفیت مشترک میگیرن اونایی که میخوان تو کوچکترین کارهای مردم دخالت کنن(سرچ گوگل!) و افکار خودشون رو به دیگران تحمیل کنن اصطلاح خوبی داره این آخری! ...
ساعات طلایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تاریخ: 31-05-2012, 09:36
بدون شرح!!!!
خدایا
مردم
حق الناس
توبه ما را بپذیر![]()
ولی ان تاریخ من تک کانکشن از اروپا و امریکا همیشه 24 ساعت 100% داشتم یادش بخر چه خاطرات خوبی بود
هرسال بدتر از سال پیش میشه![]()
Last edited by italodance; 28-10-2013 at 09:24.
میشه لطفا این Dns benchmark رو برای دانلود قرار بدی یا لینکشو بزاری.
من از dns فایندر گوگل استفاده می کنم 1 ساعت طول داره تا جواب بده نتیجه کارشم افتضاحه.
سلام دوستان. من برای دانلود از یک سایت خاص(به توصیه کاربران سایت) dns رو روی 217.218.155.155 و 4.2.2.4 تنظیم کردم. بای نکار مشکلم برای دانلود از اون سایت حل شد ولی ظاهرا کلا سرعت دانلودم اومده پائین. به این dns مربوطه آیا؟مشکل رو چطور میتونم حل کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)