تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1011 از 4105 اولاول ... 11511911961100110071008100910101011101210131014101510211061111115112011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,101 به 10,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من بچه قائمشهرم( ساری ) ....یه فرودگاه ساری داره ..حالا نیروی هوایی سپاه داره یا نه رو نمیدونم....

.....................

من دوره مقدماتی 1-2-3 رو گذروندم...ولی تکمیلی ندارم...عضو گردان هم هستم....اینا کافیه که همراه با جور کردن پارتی تو سپاه شهرم بیوفتم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من بچه قائمشهرم (ساری )... سپاه داره ...فرودگاه هم داره ولی نیروی هوایی سپاه رو نمیدونم.

......
    من دوره مقدماتی 1-2-3 رو گذروندم ولی تکمیلی ندارم..عضو گران هم هستم...اگه پارتی هم جور بشه..با اینا میشه افتاد سپاه؟؟؟؟
    اگه سپاه لیسانس فعلا پذیرش نکنه ولی پارتی خوبی داشته باشم....ایا امیدی هست که سپاه بیوفتم؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوباره بحث 18 ماهه شدن خدمت خیلی گرم شده

توی پادگان ما که همه ریخته بودن بیرون خوشحال بودن

کســی خبر نداره؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

انحراف بینی
    همه یک مقدار دارند واگه بری دکتر محال بگه نداری
    اعصاب و روان
    برو بگو محیط زندان بهم فشار میاره
    خیلی ممنون دوست من بابت پاسخت
    ولی زندانی که بنده در اون خدمت میکنم معرفی نامه از سرپرست واحد می خواد !
    حالا بنظر شما چه کار باید کرد تا احتمال گرفتن استعلاجی صد در صد بشه؟!
    و یک سوال اگر استعلاجی رو از ناجا بصورت مستقیم برای سرپرست یا فرمانده ببرم ، قبول میکنه ؟!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوباره بحث 18 ماهه شدن خدمت خیلی گرم شده

توی پادگان ما که همه ریخته بودن بیرون خوشحال بودن

کســی خبر نداره؟!
    طبق اخبار نه چندان موثق خدمت میخواد بشه 24 ماه

6. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی ممنون دوست من بابت پاسخت
    ولی زندانی که بنده در اون خدمت میکنم معرفی نامه از سرپرست واحد می خواد !
    حالا بنظر شما چه کار باید کرد تا احتمال گرفتن استعلاجی صد در صد بشه؟!
    و یک سوال اگر استعلاجی رو از ناجا بصورت مستقیم برای سرپرست یا فرمانده ببرم ، قبول میکنه ؟!
    والا رفیق من نمیدونم سرپرست واحد چی هست یعنی ما نداشتیم اگه منظورت ارشد هست که والا فکر نکنم یه سرباز بتونه معرفی نامه بده چون باید مهر داشته باشه !!!
    طبق قانون یگان خدمتی موظف هست به شما معرفی نامه بده که تو اکثر یگان ها مسئولش فرمانده قرارگاه هست
    شما اگه استعلاجی گرفتید یگان خدمتی قانونا باید تایید کنه اگه نکرد به بازرسی مراجعه کنید (من خودم 45 روز استعلاجی گرفتم)

من بچه قائمشهرم (ساری )... سپاه داره ...فرودگاه هم داره ولی نیروی هوایی سپاه رو نمیدونم.

......
    من دوره مقدماتی 1-2-3 رو گذروندم ولی تکمیلی ندارم..عضو گران هم هستم...اگه پارتی هم جور بشه..با اینا میشه افتاد سپاه؟؟؟؟
    اگه سپاه لیسانس فعلا پذیرش نکنه ولی پارتی خوبی داشته باشم....ایا امیدی هست که سپاه بیوفتم؟؟؟؟؟؟
    رفیق یکم کوچکتر بنویس !!!!
    هر جا که فرودگاه داشته باشه سپاه هم داره !!! شما وقتی سوار هواپیما میشی اون سربازی که پایه پله وایساده سرباز سپاه هست کار سختش هم همینه این ها 24-48 هستند در روز 3 ساعت کار مفید انجام نمیدن دو روز هم اف هستند البته اکثرا اینجوری هست !!
    در ضمن سپاه حفاظت هواپیمایی یا سپاه فرودگاه نه نیروی هوایی سپاه خودت رو بد بخت نکنی!!!
    شما اگه پارتی داشته باشی به هیچی نیاز نیست من به شخصه شاهد انتقال یک فرد از ناجا به سپاه بودم !!!
    Last edited by SNOW PATROL; 06-09-2012 at 17:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

)

شما اگه پارتی داشته باشی به هیچی نیاز نیست من به شخصه شاهد انتقال یک فرد از ناجا به سپاه بودم !!!
    دمت گرم رفیق....
    راستش یکی از همسایه های عموی من ..تو کار همین خدمت و سربازی هستش...اونجور که شنیدم قبلا تهران بوده و الان امده ساری داره کار میکنه..میگفتن مخصوص سربازاست...
    من چیز زیاد و کار سختی ازش نمیخوام..فقط منو تو سپاه ساری جابجا کنه...خدا کنه از دستش بر بیاد.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اعزامهای ابان اکثرا به کدام ارگان می افتند ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اعزامهای ابان اکثرا به کدام ارگان می افتند ؟
    برادر ربطی نداره شما مدرکت چیه؟؟

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

......
    با پارتی مشکل تکمیلی حل میشه ولی برای مشکل لیسانس خیلی پارتیتون باید کله گنده باشه، من خودم یکی از کسایی که پیدا کردم سرهنگه و برای خودش سمتی داره (حالا نگیم بهتره) ولی گفت فعلا منتظر باش ببینیم تهران چه جوابی میده.!
    خلاصه اون قسمت قضیه فعلا مشخص نیست.

هر جا که فرودگاه داشته باشه سپاه هم داره !!! شما وقتی سوار هواپیما میشی اون سربازی که پایه پله وایساده سرباز سپاه هست کار سختش هم همینه این ها 24-48 هستند در روز 3 ساعت کار مفید انجام نمیدن دو روز هم اف هستند البته اکثرا اینجوری هست !!
    در ضمن سپاه حفاظت هواپیمایی یا سپاه فرودگاه نه نیروی هوایی سپاه خودت رو بد بخت نکنی!!!
    فرودگاه تبریز 24 - 24 هست.
    من خودم میخواستم اونجا پذیرش بشم فکر میکردم جای خوبیه، با یکی از بچه ها که اونجا خدمت میکنه صحبت کردم دیدم صرف نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •