سرعتت از لینکای داخلی چنده؟
پورتت رو چند بسته شده ؟
سرعتت از لینکای داخلی چنده؟
پورتت رو چند بسته شده ؟
سلام
توری تایم روز چه داخلی چه خارجی 220تا250 و در تایم رایگان هردو 160
توی پنل که روی 5 بسته شده ولی سرعت 2 مگ رو دارم البته مشکل از طرف مخابرات چون هفته شنبه که پارس داشتم سرعت در طول روز 600تا750 بود مشکلی نداشت
بدبختی این مسخره بازی ها ابنه که اول صبانت بی ...... این کار را کرد حالا پارس اینو داره پیاده میکنه و تا برو که همشون این کار را میکنند.
اول نامحدودا را حدف کردند الان دیگه میخوان محدودا رو هم محدودتر کنند و تا جایی که میتونند ملت رو که 35 ساله چاپیدند بیشتر بچابند.
دستورالعملیه که وزارت ارتباطات پارسال داد در راستای مصرف منصفانه. تمامی شرکت هم ملزم به اجرا هستند(البته مسلما از خداشونه)
cenam جان به نتیجه ای رسیدی؟
نت مخابرات استیبل نشده یه ذره؟ برای اولین بار با داخل پکت لاس زیر 2% دارم تو روز 4 شنبه.البت پینگ داخلی شده 200
ولی تا یه ساعت پیش پینگ عالی بودا!
مخابرات چند وقته قطعی داره مخصوصا شبا شما هم مشکل دارین
بلی. مخصوصا در ساعت رایگان 2-3 بار. مشخصه عمدیه تا کسایی که دانلود اتوماتیک دارند لینکاشون خراب شه و از مدار خارج شن وافت سرعت نداشته باشند.
دیشب با سرورهای خارج دانلودم 20 بالاتر نمیرفت ولی با داخلی همون سرعت همیشگی بود شاید هر وقت میخوان میفرستنش روی اینترنت ملی![]()
سلام والا هیچی اینا هیچ حالیشون نیست دیگه خسته شدم بس تماس گرفتم سروس 6مگه جالبه توی پروفایل مودم زده 5مگ بد میگم چرا اینو زدین میگه همینه و هر چی میگم خانوم مشکل از بنده نیست هیچی حالیشون نیست اونم حرف خودشو میزنه میگه باید کارشناس بیاد میگم خودم کارشناسم ....جالب ایجنجاست میگ همون روز پارس داشتم سرعت 800 تا بود حالا مال شما 240 تاس میگه نه مشکل از ما نیست باید کارشناس بیاد ...خلاصه باید شکایتی بکنیم دوستان کجا شکایت کنیم زود جواب بگیریم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)