تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1011 از 1291 اولاول ... 115119119611001100710081009101010111012101310141015102110611111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,101 به 10,110 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ایرانسل هنوز مودم وایمکس مجانی میده؟
    نه دیگه نمیده مودم usb با کارت دانشجویی 70 تومن تخفیف داره که اونم فک کنم داره تموم میشه علاوه بر اون اگه از 14 تا 17 آذر ثبت نام کنی روی مودم usb و وایرلس 25 درصد تخفیف میدن چون نمایشگاه الکامپه

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من 512 4 گیگ گرفتم که تو جشنواره پاییز حجم 2 برابر و 8 گیگ برای من ثبت کردن تو پنل. الان این مصرف من ! باقیمانده 7700 مگ در صورتی که 3 گیگ استفاده کردم البته 3 گیگ فکر کنم خیلی زیاد باشه برای ساعات غیر رایگان . چون 4 روز وصل شدم ! چطوریاست ؟ ساعات رایگان هم جزو اون 3 گیگ محسوب میشه یا نه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من 512 4 گیگ گرفتم که تو جشنواره پاییز حجم 2 برابر و 8 گیگ برای من ثبت کردن تو پنل. الان این مصرف من ! باقیمانده 7700 مگ در صورتی که 3 گیگ استفاده کردم البته 3 گیگ فکر کنم خیلی زیاد باشه برای ساعات غیر رایگان . چون 4 روز وصل شدم ! چطوریاست ؟ ساعات رایگان هم جزو اون 3 گیگ محسوب میشه یا نه ؟!

متاسفانه ایرانسل این پلن های حجمیش اصلا معلوم نیست چجوریه
    من ۲ سال پیش داشتم همین مشکل رو داشتم همش حس میکردم الکی داره زیاد نشون میده
    یکی از دوستان هم میگفت ۲ گیگ داشتم تموم شده اما فقط ۱۰۰ ۲۰۰ مگابایت مصرف داشته

اما اینکه واقعا زیاد حساب میکنه یا همین صفحاتی که میبینیم انقدر حجم میخوره مطمئن نیستم

4. 2 کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

من یه دونه مودم (w3000(usb دارم ولی اینترنت روش نداره.........می تونم بفروشمش؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره پوریا جان...
    ساعات رایگان هم جزء ترافیک مصرف شده حساب میشه...
    در واقع این عددی که نوشته، مجموع ترافیک استفاده شده است... رایگان و غیر رایگان... روز و شب و در تمامی احوال...

با این که منم گاهی شنیدم که پنل های حجمی ایرانسل مورد داره... اما تجربه ی شخصی من کاملا خلاف این موضوع رو میگه...
    تا حالا چندین بار مشکوک شدم به این قضیه... اما هر بار که بررسی کردم، دیدم یا یکی از داداش های گرامی زحمت ترافیک های بی زبونو کشیده... یا خودم استفاده ی سهل انگارانه داشتم!
    هر کس دوست داره می تونه واسه اطمینان نرم افزار NetWorx رو رو سیستمش نصب کنه تا دقیقا از چند و چون ترافیک های مصرفیش مطلع بشه... و خیالش راحت بشه...

در ضمن یه نکته ی خیلی مهم هم بگم براتون...
    5 ماه پیش ما خونمون رو عوض کردیم...
    از شانس ما خونه جدیدمون تو منطقه ی زرد بود... به همین خاطر آنتن دهیش در حد فاجعه آمیزی بود... قطع و وصلی واقعا نافرمی داشتم...
    چند وقتی بود تو سایت ایرانسل میدیدم نوشته مودمتون رو آپدیت کنید... اما من بی توجه بودم...
    البته حتی فایلش رو هم دانلود کرده بودم... اما وقتی میدیدم حتی سال به سال هم آپدیت جدید مودم رو نمیذاره، بعید می دونستم این آپدیت کاری از دستش بر بیاد...
    پیش خودم میگفتم اگه خب این جور آپدیت ها مهم باشه، حداقل سالی یه بار باید ایرانسل یه آپدیت جدید بده دیگه...
    از طرفی هم آنتن ندادن مودم من مشخصا مربوط به تغییر محل زندگیه...
    اصلا اومدیم و آپدیت هم کردیم، بعد مودمم ترکید! گارانتیش هم که تموم شده... حالا کی میاد پاسخگو باشه!؟

کلی با خودم کلنجار رفتم... آخرش یه ماه پیش بود دیگه واقعا اعصابم خورد شده بود از دست این مودم...
    هر چند بعید می دونستم اتفاق خارق العاده ای بیافته... ولی سنگ مفت، گنجشگ هم مفت! گفتم آپدیت کنیم ببینیم چی میشه...
    بالاخره زدم آپدیت...
    همه چیز خوب پیش می رفت... تا اینکه موقع آپدیت سر 99 درصد پیغام خطا داد!
    معمولا موقع آپدیت Firmware اگه خطایی پیش بیاد، دیگه درست شدنش با خداست... گفتم بی چاره شدم! چه غلطی کردم! 200 تومن رفت تو پاچم! مودم ترکید!
    هیچی دیگه... پیغام داده بود که مشکل پیش اومده دوباره آپدیت رو از اول شروع کنید... ولی هر کاری کردم مگه دیگه اجازه میداد؟
    تو تنظیمات مودم رفتم... اطلاعات رو وارد کردم، گفتم شاید فرجی شد... شاید با همین آپدیت نصفه نیمه هم تونستم وصل شم اینترنت!
    ولی باز هر چی کلنجار رفتم، نشد که نشد... آخرش ناامیدانه بی خیال شدم و سیستمو خاموش کردم... و در فکر مودمی نو...

تا این که یه چند ساعت بعد که سیستمو روشن کردم، دیدم خوشبختانه درست شده... اونم چه جورش...
    از اون روز تا حالا عین ساعت داره کار می کنه... با این که حتی آنتن دهیش کامل نیست، اما به هیچ وجه دیگه قطع و وصل نمیشه... مثل خونه قبلیمون...

لذا توصیه من به همه ی کاربران قدیمی وایمکس ایرانسل که مودمشون رو آپدیت نکردند اینکه: آپدیت مودم خود را جدی بگیرید...

7. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی دوستان کسی از کاربرای قدیمی وایمکس تونسته از هدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ax print) استفاده کنه؟
    نوشته با هر بار شارژ حساب کاربری، 10 عکس رایگان هدیه بگیرید...
    ولی من از همون اول تابستون که کنترل هدیه مجانی رو چک کردم، همش پیغام میده که: «شناسه وایمکس یا کد حساب اشتباه است.»

برای فعال شدنش باید کار خاصی کرد؟
    Last edited by armin100; 08-12-2013 at 21:18.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره پوریا جان...
    ساعات رایگان هم جزء ترافیک مصرف شده حساب میشه...
    در واقع این عددی که نوشته، مجموع ترافیک استفاده شده است... رایگان و غیر رایگان... روز و شب و در تمامی احوال...
    پس با این اوصاف حجم کم کردن ایرانسل عالیه . من تو این 4 روز بد طور وبگردی گردم . 20 روز فیسبوک نرفته بودم فیسبوک هم همش عکس ! کلا یعنی 320-30 مگ مصرف کردم خیلی عالیه . تنها بدی وایمکس به نظرم پینگش اگه اینم حل میشد عالی میشد ! البته روز ها پینگ خیلی خوبه ولی شبا تایم اوت زیاد داره ولی بازم بد نیست کار راه اندازه ! من روزا پینگ 4.2.2.4 روی 230 ! که برای وایمکس عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

دو تا سوال دارم چطوری میشه فهمید فاصله تا انتن وایمکس یا همون دکل چند متره چون بعضی دوستان تو صفحات قبلی گفته بودن

دوم ایا برای شما هم پینگ گوگل 500 600 است ؟؟؟؟ من نویز ندارم

سوم مودم من wix FBR-105 است کسی از دوستان می تونه بره تو تنظیمات ببینه ورزن جدید فریم ویرش چنده تا من ببینم مال من ایا اپدیت شده یا نه ؟؟؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من نزدیک به چند سالی هست از وایمکس استفاده میکنم اما امسال که وضعیت داغون شده همش دارم بسته افرایشی میگیرم سرویسم 2 مگ اما سرعت زیر 30 کیلوبایت اصلا دانلود ندارم فقط پیچ چک میکنم اما حجم ترافیکم به سرعت تمام میشه هیچ نرم افزاری حتی ویندوز آپدیت هم به اینترنت دسترسی نداره که بگم دلیل کم شدن ترافیک از این موارد هست یعنی تمام موارد چک شده ... احساس میکنم داره یک اتفاقاتی می افته

داره خودمونی میشه dannyfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نزدیک به چند سالی هست از وایمکس استفاده میکنم اما امسال که وضعیت داغون شده همش دارم بسته افرایشی میگیرم سرویسم 2 مگ اما سرعت زیر 30 کیلوبایت اصلا دانلود ندارم فقط پیچ چک میکنم اما حجم ترافیکم به سرعت تمام میشه هیچ نرم افزاری حتی ویندوز آپدیت هم به اینترنت دسترسی نداره که بگم دلیل کم شدن ترافیک از این موارد هست یعنی تمام موارد چک شده ... احساس میکنم داره یک اتفاقاتی می افته
    باید از تسک منیجر ببینی چه برنامه هایی دسترسی دارن. مثلا همین مدیا پلیر ویندوز یه پراسسی داره به اسمه مدیا پلیر نتورک که بیخودی فقط دانلود میکنه !!! هر بار وبندوز 7 ریختم همین مشکل رو داشتم. شما هم یه نگاه بنداز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •