بچه هایی که دوست دارن تاپیک تا بعد از انتخاب رشته باز بمونه یه سر به پروفایل مدیر تاپیک (که لینکش پاینه بزنن) و درخواستشون رو بگن . وگرنه فردا تاپیک بسته میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه هایی که دوست دارن تاپیک تا بعد از انتخاب رشته باز بمونه یه سر به پروفایل مدیر تاپیک (که لینکش پاینه بزنن) و درخواستشون رو بگن . وگرنه فردا تاپیک بسته میشه
امیدوارم بسته نشه ولی اگه بسته هم بشه، خب تاپیک انتخاب رشته و.. هم که هستن که!
سلام
به نظرتون با این درصدا چه ترازی به دست می یارم
ادبیات عربی دینی 75%
زبان 90%(شاید هم 100%)
ریاضی 10% فیزیک 30% شیمی 50%
و اینکه جواب های تشریحی رو میزارن نت؟کی؟
سلام بچه ها ! ، امیدوارم کنکور رو موفقیت آمیز به پایان رسونده باشید !! ، من امسال سر فیزیک بدجوری وقت کم آوردم ! ، 20 درصد بیشتر نزدم ...
به نظرتون با این درصدها توی منطقه ی 2 چه رتبه ای میشه آورد :
ادبیات : 60
عربی : 20
دین و زندگی : 75
زبان : 75
ریاضی : 40
فیزیک : 20
شیمی : 71
ریاضی چند تا غلط مسخره داشتم ! ( مخصوصا اون سئوال بزرگترین مقسوم علیه مشترک که تعداد اعداد دو رقمی رو زدم 89 !! ، 10 رو حساب نکردم ! ، این سئوال واقعا داشت گریم رو در می آورد) ، این ریاضی لعنتی همیشه بعد از آزمون اعصاب آدم رو می ریزه به هم !!
اینطور که معلوم بود امسال خیلیها فیزیک و ریاضی رو خراب کردن !! ، پیش شماها چطور بود ؟ ، تا الآن هرچی درصد دیدم ، فیزیک و ریاضیش مخصوصا فیزیکش پاین بوده ...
فکر کنم کار درستی کردم که اول رفتم سراغ شیمی و بعد اومدم سر فیزیک ، انگار فیزیکش زیاد گیر داشته ...
این کنکور آزاد هم واقعا چرته !! ، عمومیاش که مفته ! دین و زندگی و زبان مطمئنا 100 یا بالای 95 می زنم ، شیمی هم سر سئوال آخر مراقب ازم گرفت وگرنه صد می زدم !! ، خیلی آسونه انصافا ، فقط باز سر فیزیک وقت کم آوردم و یک صفحش رو نزدم !! ( فیزیک رو تا نصفه زدم و رفتم سراغ شیمی !! )
فقط ریاضیش کمی سخته ، باقی درسهاش واقعا آسونه ...
درصدهای احتمالی آزاد :
ادبیات : 80 - 90
عربی : 70 - 90
دین و زندگی : 95 - 100
زبان : 95 - 100
ریاضی : 60 - 70
فیزیک : 40 - 50
شیمی : 90 - 95
کسی که فقط ریاضی رو تسلط کافی روی همه ی مبحثهاش داشته باشه راحت میتونه توی کشور جزء 10 تای اول باشه !!
امیدوارم همتون هرجایی دوست دارید قبول بشید ، دعا کنید میانگین فیزیک و ریاضی بیاد پایین !!!
موفق باشید ...
Last edited by Mahmood_N; 08-07-2010 at 17:33.
سلام يادگار 88 كه فعلا لينكش موجود نيست ! ولي خب من لينك دانلود يادگار ماندگار 86 و 87 رو ميزارم شايد
بعضي دوستان باشن كه بخوان استفاده كنن !!!
دانلود يادگار ماندگار 86
دانلود يادگار ماندگار 87کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسر تو یک نابغه ای و مغز متفکری!
بهت تبریک میگم!
اون که درست !!پسر تو یک نابغه ای و مغز متفکری!
بهت تبریک میگم!، حالا منظورت چی بود ؟!!
![]()
از تعاریفت معلومه بچه ی زرنگ و درسخونی هستی!
به خاطر این گفتم!
واقعا دانشگاه ازاد...!
به نظرتون با اين درصدا تراز 6100 ياا 6200 ميارم؟
ادب=50
عربي=90
ديني=90
زبان=90
فيزيك=60
شيمي=70
رياضي=5!![]()
مگه آزمونتون چند ساعت بود که 20 ساعت مونده به آزمون پا شدی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)