تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1011 از 1081 اولاول ... 11511911961100110071008100910101011101210131014101510211061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,101 به 10,110 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

13 انواع لایسنس کسپر اسکای چیست؟

یک توضیح درباره لایسنهای کسپر اسکای که در اینترنت به فروش می رود گذاشتم که امیدوارم به درد دوستان بخوره. در این ضمن اینجانب فروشنده نیستم پیغام ندهید فقط جهت اطلاع رسانی

شاید تو سایتها یا از دوستان شنیده باشید که لایسنسهای کسپر اسکای با قیمت های خیلی پایین نسبت به بازار به فروش می رسد حال توضیح در مورد لایسنها:

لایسنسهای درجه متوسط یا C
    -کاملا قانونی بوده و 365 روز اعتبار دارد
    -این لایسنس ها بعد از خریداری بین 3 تا 7 روز بستگی به شرکت خریدار باید فعال شود در غیر اینصورت منقضی شده و قابل استفاده نیستند
    - عدم وجود رجیستر شدن در سایت کسپرسکی
    - لایسنسها فاقد سرویس Key File میباشند
    - در صورت بلوک شدن شرکتها یک لایسنس جدید به شما خواهند داد

قیمت این لایسنهای به شرح زیر فروش می رود

برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 8000 تا 9000 تومان
    برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 17000تا 18000 تومان

اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کرد

توجه بعضی شرکتها گزینه بالا را پشتیبانی نمیکنند یعنی در صورت تعویض ویندوز لایسنس باطل میشود و بایدلایسنس جدید خریداری کنید پس قبل از خرید این مورد را چک کنید

لایسنس درجه خوب یا B
    تمامی موارد بالا برای این لایسنس نیز مطابقت می نماید بجز:

لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید

توجه: بعضی از شرکتها فقط 1 ماه اجازه فعال کردن می دهند

قیمت این لایسنس ها

برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 16000 تا 17000 تومان
    برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 28000 تا 30000 تومان

لایسنس های درجه عالی A

قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
    لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
    لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید که به درد شرکتهای فروشنده و فروشگها و ارگانها میخوره

قیمت این لایسنس ها

برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 20000 تا 22000 تومان
    برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 28000 تا 40000 تومان

شرایط ذیل برای تمام لایسنس ها یکی می باشد

استفاده کاربر از یک لایسنس بیش از شماره محدودیتهای یک جواز برای تعداد کامپیوتر چیزی جز بلک شدن آن از سوی شرکت کسپرسکی نخواهد دید و فاقد پشتیبانی خواهد بود و به وی لایسنس جایگزین تعلق نخواهد گرفت.

اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس 3 کاربره کند این بدین معنی نیست که شما 3 لایسنس مجزا برای هر یک از کامپیوترها دریافت خواهید کرد کابر یک سریال برای 3 عدد کامپیوتر دریافت میکند که در نتیجه بروی هر 3 سیستم یک لایسنس مشابه راه اندازی خواهد شد

اگر شما یک لایسنس برای 3 کامپیوتر خرید کنید روزهای باقی مانده لایسنس برای هر 3 سیستم براساس فعال نمودن سریال روی اولین کامپیوتر خواهد بود.

اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کرد

اگر کامپیوتر من در حین استفاده از آنتی ویروسی که از شما تهیه کرده ام خراب شود میتوانم همان لایسنس خریداری شده را روی کامپیوتر جدیدم استفاده کنم؟ بلی، اما شما در صورتی قادر به انجام آن هستید که سیستم اولیه شما که نخستین بار لایسنس کسپرسکی روی آن فعال و ثبت گشت را دیگر استفاده نکنید و یا حداقل لایسنس را از برنامه کسپرسکی در کامپیوتر اولتان حذف فرمایید سپس توانا به استفاده مجددِ لایسنس بروی کامپیوتر جدید خود هستید باید دانست انجام چنین عملی تنها در موارد استثنا، نظیر مورد ذکر شده توصیه میشود.

فقط توجه داشته باشید از کسی که خرید انجام می دهید مطمئن بوده و لایسنس تقلبی به شما ندهد.

این جوابیه ساپورت کاسپرسکی برای فروش زیر قیمت سایت اصلی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:49.

2. 10 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی داداش ولی بعد از نصب چطور این آپدیتها رو دوباره بریزم روی ورژن نصب شده؟ الانم که میرم به این آدرس هیچ آپدیتی نیست در ضمن فکر نمیکنین که اگر الان که تیکشو زدم فقط آپدیتهای الان رو میاره و آپدیتهایی قبل از فعال کردن تیک رو نمیاره؟ ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

مرسی داداش ولی بعد از نصب چطور این آپدیتها رو دوباره بریزم روی ورژن نصب شده؟ الانم که میرم به این آدرس هیچ آپدیتی نیست در ضمن فکر نمیکنین که اگر الان که تیکشو زدم فقط آپدیتهای الان رو میاره و آپدیتهایی قبل از فعال کردن تیک رو نمیاره؟ ممنونم
    شما از قسمت setting برین به همون تب آپدیت و دکمه update source رو بزنین.بصورت پیشفرض
    kaspersky lab update server انتخاب شده و تیک خورده.شما علامت + (add) رو بزن و اون پوشه update distribution رو از انتخاب کن.بعد هم تیک گزینه kaspersky lab update server رو بردار و تیک update distribution رو بزار.بعد هم از update center گزینه run update رو بزن تا برنامه آپدیت بشه.فقط برای دفعات بعدی باید تیک
    kaspersky lab update server رو بزاری و تیک اون پوشه رو برداری تا آپدیت از روی سرور اصلی انجام بشه.

شما تیک رو گذاشتین یه دور هم آپدیت کردین اما باز اون پوشه رو نشون نمیده؟اون آدرس رو مستقیم توی آدرس بار یا قسمت جستجوی ویندوز ۷ paste کنین؛ببینین چی میشه(البته احتمالا خودتون هم همین کار رو میکنین)

وقتی اون تیک رو بزارین و کسپر رو آپدیت کنین خود برنامه یه کپی از ‍آپدیت‌های قدیمی و آپدیت جدید رو براتون توی اون مسیر نگهداری میکنه و میتونین دفعات بعدی به راحتی ازش استفاده کنین.

5. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یک توضیح درباره لایسنهای کسپر اسکای که در اینترنت به فروش می رود گذاشتم که امیدوارم به درد دوستان بخوره. در این ضمن اینجانب فروشنده نیستم پیغام ندهید فقط جهت اطلاع رسانی

شاید تو سایتها یا از دوستان شنیده باشید که لایسنسهای کسپر اسکای با قیمت های خیلی پایین نسبت به بازار به فروش می رسد حال توضیح در مورد لایسنها:

لایسنسهای درجه متوسط یا C
    -کاملا قانونی بوده و 365 روز اعتبار دارد
    -این لایسنس ها بعد از خریداری بین 3 تا 7 روز بستگی به شرکت خریدار باید فعال شود در غیر اینصورت منقضی شده و قابل استفاده نیستند
    - عدم وجود رجیستر شدن در سایت کسپرسکی
    - لایسنسها فاقد سرویس Key File میباشند
    - در صورت بلوک شدن شرکتها یک لایسنس جدید به شما خواهند داد

قیمت این لایسنهای به شرح زیر فروش می رود

برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 8000 تا 9000 تومان
    برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 17000تا 18000 تومان

توجه بعضی شرکتها گزینه بالا را پشتیبانی نمیکنند یعنی در صورت تعویض ویندوز لایسنس باطل میشود و بایدلایسنس جدید خریداری کنید پس قبل از خرید این مورد را چک کنید

لایسنس درجه خوب یا B
    تمامی موارد بالا برای این لایسنس نیز مطابقت می نماید بجز:

لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید

توجه: بعضی از شرکتها فقط 1 ماه اجازه فعال کردن می دهند

قیمت این لایسنس ها

برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 16000 تا 17000 تومان
    برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 28000 تا 30000 تومان

لایسنس های درجه عالی A

قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
    لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
    لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید که به درد شرکتهای فروشنده و فروشگها و ارگانها میخوره

قیمت این لایسنس ها

برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 20000 تا 22000 تومان
    برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 28000 تا 40000 تومان

شرایط ذیل برای تمام لایسنس ها یکی می باشد

استفاده کاربر از یک لایسنس بیش از شماره محدودیتهای یک جواز برای تعداد کامپیوتر چیزی جز بلک شدن آن از سوی شرکت کسپرسکی نخواهد دید و فاقد پشتیبانی خواهد بود و به وی لایسنس جایگزین تعلق نخواهد گرفت.

اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس 3 کاربره کند این بدین معنی نیست که شما 3 لایسنس مجزا برای هر یک از کامپیوترها دریافت خواهید کرد کابر یک سریال برای 3 عدد کامپیوتر دریافت میکند که در نتیجه بروی هر 3 سیستم یک لایسنس مشابه راه اندازی خواهد شد

اگر شما یک لایسنس برای 3 کامپیوتر خرید کنید روزهای باقی مانده لایسنس برای هر 3 سیستم براساس فعال نمودن سریال روی اولین کامپیوتر خواهد بود.

اگر کامپیوتر من در حین استفاده از آنتی ویروسی که از شما تهیه کرده ام خراب شود میتوانم همان لایسنس خریداری شده را روی کامپیوتر جدیدم استفاده کنم؟ بلی، اما شما در صورتی قادر به انجام آن هستید که سیستم اولیه شما که نخستین بار لایسنس کسپرسکی روی آن فعال و ثبت گشت را دیگر استفاده نکنید و یا حداقل لایسنس را از برنامه کسپرسکی در کامپیوتر اولتان حذف فرمایید سپس توانا به استفاده مجددِ لایسنس بروی کامپیوتر جدید خود هستید باید دانست انجام چنین عملی تنها در موارد استثنا، نظیر مورد ذکر شده توصیه میشود.

فقط توجه داشته باشید از کسی که خرید انجام می دهید مطمئن بوده و لایسنس تقلبی به شما ندهد.

این جوابیه ساپورت کاسپرسکی برای فروش زیر قیمت سایت اصلی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.اتفاقا چند روز پیش ازشون پرسیدم این رو گفتن :

Hello,

Dear Sir, The prices will vary depending on the type of license you purchase and the country or location you are in. For example you have contacted us in UK support so our prices are priced for the UK market. Retailers here in the UK may offer special deals - a retailer can sell at any price they deem suitable to their lcoal market. Do be wary of very cheap versions these may be OEM licenses sold with no tech support and no option to upgrade to more recent versions during the length of the license. Or they may be sold illegally.
    I hope this has explained why you see variations.
    Kind Regards
    Lisa Clancy

Best regards,
    Kaspersky Lab Support Team

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من از اینترنت سکوریتی 2012 استفاده میکنم
    کسپرم چند تا فایل و آدرس آلده پیدا کرده
    ولی فایلها و آدرسهایی که پیدا کرده موجود نیستند
    حالا شاید دستی پاک شده اند یا توسط خود کسپر پاک شده اند
    به هرحال این فایلها دیگه موجودیت ندارند
    اکنون هر کاری میکنم نمیتونم به کسپر بفهمونم که این فایلا و آدرسها وجود ندارند

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما از قسمت setting برین به همون تب آپدیت و دکمه update source رو بزنین.بصورت پیشفرض
    kaspersky lab update server انتخاب شده و تیک خورده.شما علامت + (add) رو بزن و اون پوشه update distribution رو از انتخاب کن.بعد هم تیک گزینه kaspersky lab update server رو بردار و تیک update distribution رو بزار.بعد هم از update center گزینه run update رو بزن تا برنامه آپدیت بشه.فقط برای دفعات بعدی باید تیک
    kaspersky lab update server رو بزاری و تیک اون پوشه رو برداری تا آپدیت از روی سرور اصلی انجام بشه.

شما تیک رو گذاشتین یه دور هم آپدیت کردین اما باز اون پوشه رو نشون نمیده؟اون آدرس رو مستقیم توی آدرس بار یا قسمت جستجوی ویندوز ۷ paste کنین؛ببینین چی میشه(البته احتمالا خودتون هم همین کار رو میکنین)

وقتی اون تیک رو بزارین و کسپر رو آپدیت کنین خود برنامه یه کپی از ‍آپدیت‌های قدیمی و آپدیت جدید رو براتون توی اون مسیر نگهداری میکنه و میتونین دفعات بعدی به راحتی ازش استفاده کنین.
    مرسی دوست من ولی اصلا آپدیتهام به اون آدرس نمیرن و هر وقت سر میزنم خالیه در ضمن آپدیتهایی که قبل از فعال کردن تیک Copy Update to Folder کجا هستند و اونها رو چگونه داشته باشم؟ ممنونم

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

مرسی دوست من ولی اصلا آپدیتهام به اون آدرس نمیرن و هر وقت سر میزنم خالیه در ضمن آپدیتهایی که قبل از فعال کردن تیک Copy Update to Folder کجا هستند و اونها رو چگونه داشته باشم؟ ممنونم

سلام

قبل از فعال کردن اون تیک هیچ آپدیتی ذخیره نمیشه و این بصورت کاملا اختیاری هستش .

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------

سلام
    من از اینترنت سکوریتی 2012 استفاده میکنم
    کسپرم چند تا فایل و آدرس آلده پیدا کرده
    ولی فایلها و آدرسهایی که پیدا کرده موجود نیستند
    حالا شاید دستی پاک شده اند یا توسط خود کسپر پاک شده اند
    به هرحال این فایلها دیگه موجودیت ندارند
    اکنون هر کاری میکنم نمیتونم به کسپر بفهمونم که این فایلا و آدرسها وجود ندارند
    سلام

دوست من این یه باگ بود که رفع شده

برای اصلاح این مشکل شما کاسپر رو ریمو کنید و مجددا نصب بفرمایید .

10. 3 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    به نظرتون اینرتنت سکوریتی کسپر نصب کنم یا بیتدیفندر؟؟؟

راستی...
    نسخه ی 64 بیتی داره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

دوستان
    به نظرتون اینرتنت سکوریتی کسپر نصب کنم یا بیتدیفندر؟؟؟

راستی...
    نسخه ی 64 بیتی داره؟؟
    اگه نظر منو بخوای که هر دوشونو نصب کردم و با جفتشون ور رفتم ، کسپر روونتره و کمتر باهاش به دردسر بر میخوری.
    اخیرا من بیت دیفندر 2012 داشتم(x64)، روی سرعت اینترنتم تاثیر مشهود میگذاشت و صفحات رو راحت باز نمیکرد ، اما کسپر هم طیف وسیعی از کاستومایز کردن بهت میده( هم تو آنتی ویروسش هم فایروالش) هم کمتر به مشکل میخوری. به نظر من که kaspersky pure نصب کن که باز از internet security 2012 دردسراش و باگاش کمتره ظاهرا. یه سری آپشن هم داره که اینترنت سکیوریتیش نداره.(مثل بک آپ گیری و ..) .

13. 3 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من از خیر انتی ویروسها گذشتم .بذار هر چی میشه بشه یه ویروس پاک کردن یا دردسرشو کشیدن بهتره و به صرفه تر از دردسر کشیدن از یه آنتی ویروسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •