تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1010 از 1547 اولاول ... 1051091096010001006100710081009101010111012101310141020106011101510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,091 به 10,100 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من همین 1 ماه پیش از های وب تخلیه کردم چراغ مودم یک روزه خاموش شد ! یعنی تو همین 1 ماه تجهیزات تو مرکز مخابراتی عوض شد !؟
    جواب همچنان همونه. میتونید شرکت جدید ثبت نام کنید. قطعا خط شما تخلیست.

برای اطمینان میتونید با شاتل تماس بگیرید و بگید مشخصات تیکیت یا همون نامه که تایید جمع اوری رو شامل میشه بهتون بگن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خودم هم همین نظرو دارم - چون تا نیم ساعت قبلش اینترنت هم وصل بود ، نمیشه که تو نیم ساعت هم اینترنت قطع بشه هم خط تخلیه بشه !
    متاسفانه شنبه هم تعطیله

اخه من حدودا تا حالا 7-8 بار از شرکت های مختلف تو همین مرکز مخابراتی خودم تخلیه کردم ! همیشه چراغ مودم هم خاموش میشد - فکر نکنم مربوط به این موضوعی باشه که شما گفتین - تازه شاتل وقتی میخواست اینترنت خودش رو رانژه کنه مثل همین الان اپلود و دانلودش حدود 1 روز برام روی همین 70 کیلوبیت بود - پس به نظرم الان هم هنوز رانژه خودشون هست
    میترسم ثبت نام شرکت جدید رو هم انجام بده نامه مخابراتش برگشت بخوره
    کلا اصلا خاطره خوبی از شاتل برام نموند ! سرعت وصل کردن اینترنتش از همه شرکت ها کند تر بود - سرعتش هم که من راضی نبودم - حالا سر تخلیه هم اینجوری شده

من همین 1 ماه پیش از های وب تخلیه کردم چراغ مودم یک روزه خاموش شد ! یعنی تو همین 1 ماه تجهیزات تو مرکز مخابراتی عوض شد !؟
    برای چک کردن وضعیت رانژه میتونین برین سایت شرکت یوزنت خدمات ADSL رو بزنین و شمارتون رو وارد کنین
    چون سامانشون به مخابرات وصل هست در صورتی که رانژه یه شرکت دیگه باشین ارور میده (میگه ADSL مربوط به شرکت دیگر است)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که خطتون تخلیه باشه اسم مرکزتون رو مینویسه

3. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برای چک کردن وضعیت رانژه میتونین برین سایت شرکت یوزنت خدمات ADSL رو بزنین و شمارتون رو وارد کنین
    چون سامانشون به مخابرات وصل هست در صورتی که رانژه یه شرکت دیگه باشین ارور میده (میگه ADSL مربوط به شرکت دیگر است)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که خطتون تخلیه باشه اسم مرکزتون رو مینویسه
    اسم مرکز رو مینویسه
    ولی شما مطمئن هستین درست کار میکنه ؟ چون اینم مثل بقیه شرکت ها هست شماره رو بزنی اسم مرکز رو مینویسه حالا چه رانژه باشه چه نباشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اسم مرکز رو مینویسه
    ولی شما مطمئن هستین درست کار میکنه ؟ چون اینم مثل بقیه شرکت ها هست شماره رو بزنی اسم مرکز رو مینویسه حالا چه رانژه باشه چه نباشه
    بله مطمئن هستم
    خودم الان تستش کردم روی خط خودم و نوشت خطم رانژه یه شرکت دیگه هست
    Last edited by ho3in2012; 13-04-2018 at 15:30.

6. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر دوستان بهترین شرکت برای مرکز مخایرات ردانی پور اصفهان چه شرکتی است؟ تا حالا از شاتل سرویس اکو داشتم.با شبانه رایگان که الان محدودم کردن و از ساعت یک به بعد اینترنتم داغون میشه.زنگ زدم گفتم این شبانه رو نمیخوام و برش دارید پولشم برا خودتون گفتن نمیشه.من هم این اینترنت خونه است و من عملا بیشتر شبها باهاش کار دارم .
    الان میخوام از تعرفه های جدید سرعت 8 گیگ که حدود ماهی 50 تومنه بگیرم اما حجم شاتل نسبت به بقیه کمه . به نظرتون از کدام شرکت بگیرم . که هم حجم بالا بده و هم سرعتم کم و زیاد نشه. الان تو شاتل رو سرویس اکو خطم تا سرعت 16 بازه و با توجه به شرایط نویز خطم رو سرعت 12 استفاده میکنم.نمیخوام هم سرعتم از نهایت 8 کمتر بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر دوستان بهترین شرکت برای مرکز مخایرات ردانی پور اصفهان چه شرکتی است؟ تا حالا از شاتل سرویس اکو داشتم.با شبانه رایگان که الان محدودم کردن و از ساعت یک به بعد اینترنتم داغون میشه.زنگ زدم گفتم این شبانه رو نمیخوام و برش دارید پولشم برا خودتون گفتن نمیشه.من هم این اینترنت خونه است و من عملا بیشتر شبها باهاش کار دارم .
    الان میخوام از تعرفه های جدید سرعت 8 گیگ که حدود ماهی 50 تومنه بگیرم اما حجم شاتل نسبت به بقیه کمه . به نظرتون از کدام شرکت بگیرم . که هم حجم بالا بده و هم سرعتم کم و زیاد نشه. الان تو شاتل رو سرویس اکو خطم تا سرعت 16 بازه و با توجه به شرایط نویز خطم رو سرعت 12 استفاده میکنم.نمیخوام هم سرعتم از نهایت 8 کمتر بشه.
    برای سرویس 8 مگ
    داتک 1100 گیگ بین الملل میده
    دیده بان نت 512 گیگ
    فن آوا - پیشگامان - های وب - آسیاتک - صبانت شاتل 200 گیگ میدن
    پارس آنلاین 150 گیگ
    ولی برای خرید فقط حجم رو مورد نظر قرار ندین که به شدت پشیمون میشین
    چون یه شرکت حتی اگه 1000 ترابایت هم حجم بده وقتی کیفیت نداشته باشه فایده نداره

9. 2 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا که ‌شاتل رو دارید یکماه امتحانی سرویس غیر حجمی هشت مگش رو بگیرید اگر کیفیتش مشکلی داشت بعد بفکر تغییر باشید چونکه کیفییت تا حد خیلی زیادی به مکان شما بستگی داره ممکنه یکی بشما بگه فلان شرکت خوبه بعد بگیرید خوب نباشه یا برعکس از لحاظ حجم هم همون دویست گیگ هم برای یکماه کم نیست. الان شاتل برای من عالیه ولی بعضیها از کیفیتش شاکی هستند یا مخابرات اونقدر ازش بد گفته بودن که من برای محل کارم فقط از روی اجبار (خطم فیبر بود و اسیاتک هم بهم نداد) و با اکراه ازش گرفتم ولی باکمال تعجب سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفتم اما خطم رو روی هشت مگ بستن و سرعتم در دانلود منیجر حدود یک مگ هست که این خیلی خوبه چون شرکت‌ها معمولا در این سرویس های غیر حجمی حداکثر همون سرعت اسمی رو میدن و پهنای باند اضافی آزاد نمیگذارند.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

11. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای سرویس 8 مگ
    داتک 1100 گیگ بین الملل میده
    دیده بان نت 512 گیگ
    فن آوا - پیشگامان - های وب - آسیاتک - صبانت شاتل 200 گیگ میدن
    پارس آنلاین 150 گیگ
    ولی برای خرید فقط حجم رو مورد نظر قرار ندین که به شدت پشیمون میشین
    چون یه شرکت حتی اگه 1000 ترابایت هم حجم بده وقتی کیفیت نداشته باشه فایده نداره
    ممنون از پاسختون . منظور من هم همینه عملا 1000 گیک در ماه به هیچ درد من نمیخوره اما شاتل هم 175 گیگ میده که نمیگم کمه برام اما میخوام بدونم با این هزینه که میخوام بکنم بهترین شرکت که بی دردسر باشه و سرعت بالا مخصوصا در دانلود تک کانکشن داشته باشه کدومه حالا حجم بیشتر هم بده که چه بهتر . البته با توجه به مرکز مخابرات ردانی پور اصفهان که مورد بنده هست.
    چکار کنم همین شاتل بمونم یا مثلا برم دیده بان یا شرکت دیگه ای؟ این ماهی 50 تومن رو خرچ کدوم شرکت کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون . منظور من هم همینه عملا 1000 گیک در ماه به هیچ درد من نمیخوره اما شاتل هم 175 گیگ میده که نمیگم کمه برام اما میخوام بدونم با این هزینه که میخوام بکنم بهترین شرکت که بی دردسر باشه و سرعت بالا مخصوصا در دانلود تک کانکشن داشته باشه کدومه حالا حجم بیشتر هم بده که چه بهتر . البته با توجه به مرکز مخابرات ردانی پور اصفهان که مورد بنده هست.
    چکار کنم همین شاتل بمونم یا مثلا برم دیده بان یا شرکت دیگه ای؟ این ماهی 50 تومن رو خرچ کدوم شرکت کنم؟
    سلام دوست عزیز اگه اگه حجم 150 گیگ در ماه براتون کافیه من پیشنهاد میکنم از جشنواره پارس انلاین استفاده کنید...من خودم 3 مگ گرفتم (اونموقع که من گرفتم 8 مگ برا جشنواره نبود) و تا حالا افت کیفیت نداشتم و خطم هم رو 4 مگ بسته شده...هزینتون هم میشه ماهی 20 تا 25000 تومن(پول سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو میپردازید) اینم تست سرعت همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by m123f; 14-04-2018 at 10:05.

14. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شاتل 200 گیگ برای سرعت 8 مگ میده که با اکثر شرکت ها یکیه حجمش تو این سرعت
    فقط داتک خیلی حجمش بالاتره که اصن فقط محدود به استان تهران و فارس و ماندران هست
    دیده بان هم خودم الان دارم از هر 10 تا مشتری 9 تاش ناراضی هستن اصلا به نطرم سمتش نیای بهتره
    اگه واقعا الان از شاتل راضی هستین بنظرم همینو تمدید کن اگه بد بود شرکتو عوض کن

16. 2 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •