من دو هفته صبر کردم نیومد
بالاخره رفتم خدمات سه سوت گرفتم، 500 تومان هزینه
با 15گیگ هدیه
من دو هفته صبر کردم نیومد
بالاخره رفتم خدمات سه سوت گرفتم، 500 تومان هزینه
با 15گیگ هدیه
البته نمیدونم تا حد در جریان هستید اما همون ایرانسل هم اوایل زیر بار کنترل مصرف آزاد نمیرفت و نداشت و فقط با فشار کاربران و سازمان مقررات بود که بالاخره راه انداخت یادمه مراسمی از سوی ایرانسل در هتل همای شیراز بود(تا جایی که یادمه معرفی نسل چهار بود) یک خبر نگار بلند شد به مدیر ایرانسل گفت چرا چنین طرحی نمیگذارید و اینطور به کاربران زیان وارد میکنید برگشت پاسخ داد ما از لحاظ قانونی هیچ الزامی به اینکار نداریم و کاربر باید خودش مراقب حسابش و طرحش باشه! خود من چندین بار شارژم رو خالی کرد تا جایی که دیگه از ترسم بجای یک شارژ پنج هزاری پنج تا هزاری میخریدم ودونه دونه استفاده میکردم البته همراه اول بخاطر اونکه برخلاف ایرانسل بسیاری از خط ها دايمی هستند قضیه بغرنج تره.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اين طرح شبانه زمستان 3 تا 7 هم محدوديت 20 گيگ رو داره امتحان کرده کسی؟
خیر محدودیت نداره
این مصرف منصفانه بسته های نامحدود شبانه رو جدیدا از توی ... در آوردن ؟!!
ینی بسته 2 تا 7 بعد از 20 گیگ سرعتش پایین میاد؟
چقد میشه ؟
تف به ذاتتون بیاد که همیشه بجای پیشرفت، پسرفت میکنید
آقا من سرباز بودم خدمتم تمام شد میگم این همراه اول هنوز رایگانه شباش بسته بخریم ؟ یا ایرانسل رایگان داره تو سایتش چیزی نبود
تا آخر زمستون از ساعت 3 تا هفت صبح رایگانه. ایرانسل کلا رایگان نداره
سلام هموطنان
من در شهر رشت با اینکه تحت پوشش اینترنت 4G هست(طبق گفته وبسایت همراه اول) و همچنین سیم کارتم هم USIM و گوشیم LTE هست نمیتونم به شبکه نسل چهارم همراه اول وصل بشم . علتش چیه ؟ کسی از دوستان این مشکل رو داره ؟؟ ممنون
به مناطق دیگر بروید خارج از خانه تست کنید
مطمعن شوید گوشیتون از باند های ۳ و ۷ پشتیبانی میکند
APN گوشیتون رو هم یه چک بفرماید
با تلفای هم اگر به گوشی زنگ بزنی که volte داره تماس HD میشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)