تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1010 از 3347 اولاول ... 10510910960100010061007100810091010101110121013101410201060111015102010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,091 به 10,100 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنونم مشم به سوال بالا جواب بدین
    یه سوال دیگه ایا باید برای 3 جی سیمکارتمو عوض کنم؟یا با همین که دارم میشه 0935 هستش برای 3 جی چجوری باید استفاده کنم ؟
    مودم یو اس بی چی بخر خوبه با قیمت مناسب؟
    خیر برای تریجی سیم کارت نیاز نیس
    مودم هم بگردید توی نت زیاد هست با توجه به بودجه ای که دارین میتونید یه مدل بخرید

2. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم گوشیها 3g رو ساپورت میکنن؟
    ارزونرتین گوشی که 3g رو ساپورت میکنه کدوم مدلها هستش؟
    سرعتش چنده این بسته ها؟
    پیشنهاد میکنم گوشی 4G ساپورت بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت متغییره

داره خودمونی میشه مهندس احسان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بسیار ممنونم آیا گوشی مثل e250 اینترنت 3g رو با کابل به کامپیوتر داد؟
    دو سال بود با همین روش و همین گوشی e250 که فقط برا همین کار خریده بودم از اینترنت gprs استفاده میکردم؟
    چجوری باید با این گوشی به اینترنت 3g متصل شد؟؟
    سرعت چنده مثلا سه ماه 6 گیگ سرعتش خوبه چنده سرعتش از gprs بهتره؟

با تشکر
    بهناز جان یک مودم ارزون بگیر

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

این طور که بوش میاد وزارت دوباره شروع کرده به فشار اوردن برای پس گرفتن فرکانس 700

احتمالا مجبور میشه بره از دادگاه حکم تخلیه بگیره اسباب اساس صدا و سیما رو بریزه تو کوچه.

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی از مردم همچنان دارن از آنالوگ استفاده می کنن دولت اگر راست میگه بیاد یک بن بده همه مردم برن دیجیتال بگیرن مضافا بر اینکه هنوز خیلی از جاها پوشش دیجیتال ندارن

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خیلی از مردم همچنان دارن از آنالوگ استفاده می کنن دولت اگر راست میگه بیاد یک بن بده همه مردم برن دیجیتال بگیرن مضافا بر اینکه هنوز خیلی از جاها پوشش دیجیتال ندارن
    والا اهواز خیلی وقته انالوگ رو قطع کردن فقط شبکه اول و خوزستان رو میشه با انالوگ گرفت.

داداش ملت تو دهات یارقوزآباد سفلی کفش ندارن بپوشن ولی دیش ماهواره شون براست.

دولت سد میزنه متظر نمی مونه مردم درست جابجا بشن تمام مسیر عبورشون به شهر میره زیر آب می مونن تو یه جزیره وسط آب (نمونش کارون 3 و4) دیگه شبکه تلویزیون دربرابرش چیزی نیست.
    Last edited by arash59b; 21-02-2015 at 23:24.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما اهمیت تلوزیون آنالوگ بیشتر که با خرج 70-80تومن به راحتی قابل تبدیل به دیجیتال هست یا نسل 4 همراه که زیر ساخته کشوره که اگر راه اندازی بشه روی 700 همون روستایی هم حتی می تونه به پهن باند دسترسی داشته باشه و حتی رادیو و تلوزیون رو آنلاین ببینه؟!...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نظر من مهم نیست اما اگر دولت می خواد این کار رو انجام بده که خوبم هست باید مقدمات قطع آنالوگ رو هم مهیا کنه شما که اینقدر آپدیته چقدر درباره قطع پخش آنالوگ اطلاعات داری. در آمریکا برای قطع "آنالوگ به مردم بن ویژه خرید دیجیتال دادن. خیلی از مردم شاید هنوز هم تمایلی به خرید دیجیتال نداشته باشن پس باید زمینه سازی مناسبی صورت بگیره به امثال خودمون نگاه نکن که داریم درباره آخرین تکنولوژی دنیا بحث می کنیم من سال 85 کارت PCI DVBT KWORLD داشتم پس متوجه منظور شما میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر من مهم نیست اما اگر دولت می خواد این کار رو انجام بده که خوبم هست باید مقدمات قطع آنالوگ رو هم مهیا کنه شما که اینقدر آپدیته چقدر درباره قطع پخش آنالوگ اطلاعات داری. در آمریکا برای قطع "آنالوگ به مردم بن ویژه خرید دیجیتال دادن. خیلی از مردم شاید هنوز هم تمایلی به خرید دیجیتال نداشته باشن پس باید زمینه سازی مناسبی صورت بگیره به امثال خودمون نگاه نکن که داریم درباره آخرین تکنولوژی دنیا بحث می کنیم من سال 85 کارت PCI DVBT KWORLD داشتم پس متوجه منظور شما میشم
    بله حرف شما منطقیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره 700اومد

پس مشخصه این کار صورت می گیره دیر یا زود
    برای عوام هم وقتی دیگه اون امکان وجود نداشته باشه خودکار به طرف چیزی که کیفیتش بهته سوق داده می شن.مثل همون داستان کارت سوخت که هیچکس فکرشو نمی کرد واقعا بنزین لیتری 70تومن رو باید بیا لیتری 700بزنه و اون هم بصورت محدود ولی در نهایت اجرایی شد با هم خوبی ها و بدی ها
    آنالوگ هم مثل نوار کاست می مونه دیگه خودش میره کنار مشکل اصلی الان خود صدا سیماست...

14. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این که در بلند مدت به نفع صدا و سیماست تجهیز و ارسال هر فرکانس برای شبکه های متعدد کلی هزینه داره اما الان با دو فرکانس بیست تا شبکه می فرسته. پس دلیل مخالفتش احتمالا نبود آمادگی برای قطع آنالوگه

16. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •