دو شب هست که سرعت شبانه منو نصف کردن
روزانه هیچ تغییری نکرده
دو شب هست که سرعت شبانه منو نصف کردن
روزانه هیچ تغییری نکرده
احتراما به اطلاع می رساند از مورخ 25/12/92 سرعت سرویسهای شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح به شرح ذیل اعلام می گردد :
Group Night BW 128kbps 256 kbps 256kbps 256 kbps 512 kbps 512 kbps 1Mbps 768 kbps 2 Mbps 1 Mbps 4 Mbps 2 Mbps 6 Mbps 3 Mbps 8 Mbps 6 Mbps
![]()
آدزس چک کردن حجم باقی مانده بدون نباز به ثبت مشخصات رو یکی از دوستان بذاره لطفا.
دوستان متوجه شدید که سرویس ها گرون تر هم شدند؟
(3)ماهه 6.0GB 2Mb شد 60,208 تومان
سرعت شبانه رو که کردند یک چهارم قیمت سرویس هارو هم بردند بالا ،پشتیبانی هم که...
الانم یه سری سرویس مزخرف جدید اضافه کردند که هیچ کدومش بهم سرعت قبلیم رو در شب نمیده
فقط برا اینکه بگند قانون رو رعایت کردیم اومدند ترافیک رو 20 درصد کم کردن و گند زدند به بقیه چیزها
کاش مجبورشون نمیکردند و این ترافیک ارزون نمیشد و بقیه این تغییرات هم رخ نمیداد
خلاصه دستشون درد نکنه با این عیدی شون!!!
دوستان کسی سرعت 8 مگ گرفته؟ سرعت دانلودش چقدره؟
خود صبا 8 مگ نداره اگه 6 بگیری هم برات روی 6 میبندن خط رو با سرعت میانگین 680 کیلوبیت ولی اگه پارتی داشته باشی روی 8 یا 9 مگ میبندن من که هر کار کردم نتونستم قانعشون کنم برام روی 8 مگ ببندن بهانه الکی نویز میگیرن حالا هر کی تونست که نوش جانش سرعت بالاتر![]()
من دقیقا سر همین موضوع میخوام جمع آوری کنم! حالا شما برو شکر کن که برات 6 مگ بستن من 1 ماهه دارم زنگ میزنم میگم 4 مگ ببندید از 2 مگ بیشتر نمی بندن. همش هم با بهانه های مسخره و احمقانه.
من خطم روی 8 بسته شده 6 دارم خودم زنگ زدم گفتن 8 مگ فقط برای مشترکای جدیده
واقعا کاسه داغ تر از آش همین صبانته ، مخابرات تا 1 مگ بدون هیچ مدرکی واگذار میکنه ، پارس 2 مگ ، شاتل و آسیاتک هم همین طور
صبانت هم خودشو مسخره کرده ، شبانه رو محدود کرده که سرعت بالا بخریم ؛ سرعت بالای 128 هم به خانگی نمیده !
شما کجا هستید که نمی دن بهتون؟ خود سایت صبانت تا 2 مگ می شه شارژ کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)