حسابگر تا الان قطع بود و تلفن دفترشون رو هم قطع کرده بودن خیال راحت
مرتیکه کودن بیخود= کرانی
حسابگر تا الان قطع بود و تلفن دفترشون رو هم قطع کرده بودن خیال راحت
مرتیکه کودن بیخود= کرانی
هر چی میخوایم با این مر... مزخر... مخابرات راه بیایم بازم فایده نداره این عو... های آش... 2 هفته اس دانلود شبانه رو به لج... کشوندن ده آخه یه فیم 700 مگی رو یه هفتس گذاشتم دانلود شبانه شه آخرش دیشب از سر لج تا صبح وایسادم 1 تا 2.10 کلاً قطع بود بعد یه 40 باری خاموش کردن مودم میبینم با سرعت 30 کیلو بایت داره دانلود میکنه ساعت 3 تا 3.40 بازم قطعه تازه ساعت 4 رفته رو 180 تا 214 و 215 که دیگه نکشیدم و خوابیدم بابا ملتم که کلاً صداشون در نمیاد جداٌ باید 64 بزارم خیالم راحت شه و حرص نخورم. شیطونه میگه گور یه 4 5 تومن برم یه مسیر دیتا دو سمته ببندم اگه اطلا... هم گرفتومون به در... این گاگو... دیگه شورش رو درآوردن از سال 89 اعصاب واسه ما نزاشتن. بابا یه ip بزار تا راحت دانلود کنیم اون 188 حرف نداشت بعدش شد ...2.1 که ما هم هیچی نگفتیم حالا هم این شده این ip که کلاً مفت گرونه و رو 6 پورت ثابت بستن که باعث شده بگم صد رحمت به اون ip2 و این قصه اینجا ختم نمیشه... با شکایتی که به سازمان ارتباطات داشتم بعد 8 ماه مکاتبه موقتاً یه دو ماهی جواب گرفتم و به واسطه شکایتی که از اینا داشتم تازه فهمیدم سرعت یعنی چی!
خیر سرم ارشد برقم این جل... ادبم واسمون نزاشتن. یکم دیگه پیش برم معلوم نیس چی تایپ کنم سعی کردم با اعصاب راحت نظر بدم که نشد!
اون (...) هم هرچی راحت بودید جمله رو ببندید که حداقل دلمون خنک شه.
Last edited by prance dark; 31-10-2014 at 20:10.
من دوتا مودم دارم اولی dlink 2520u که معمولا در 1:36 ثانیه وصل میشه و بعدیش dlink 8811 که در کمتر از یک دقیقه وصل میشه . تونستی با یه مودم دیگه هم خطو امتحان کن. برای خودم اگه dlink توی 1 و نیم دقیقه کانکت میشد tplink اصلا وصل نمیشد این اواخر هم سرعت دانلود dlink و قدرت برقراریش بیشتره از tplink بود. نمیگم حتما ولی شاید از مودم هم باشه چون وقتی بیشتر مردم از یه وسیله مشترک استفاده کنن راحت میشه براشون نقشه کشید و شاید اون بالایی ها کاری میکنن با مودم هایی که سریع وصل میشه نتونیم راحت وصل بشیم بلاخره اینا که وظیفه دارن ما راحت نباشیم دیگه باور کن اینترنت اگر در ثریا باشد مردانی از سرزمین ما آنرا گران، کُند و فیلتر میکنن
برای اون سه تا نقطه ای که گذاشتی کلمه ای که مناسب اون بالایی ها باشه هنوز در دسته کشفه
مخابرات مجددا با اضافه کردن آی پی های 5.221، 5.222، 5.223 و 37 به حالت عادی بازگشت.
چطوری میشه رفت روی این آی پی ها ؟
دوستان دیروز تخلیه پارس دادم و طرح پاییزی 6 مگ مخابرات رو گرفتم و امروز رانژ شد ولـــــــی سرعت دانلود همون 2مگ است 3 ساعت با پشتیبانی صحبت کردم ولی مشکلم حل نشد اینم از شانس بد ما حالا قرار چهار شنبه پورتمو دستکاری کنن ببینم چی میشه ...
مرکز مخابراتی کسری کجاس؟ اسمش؟ چه ISP هایی سرویس میدن؟
ولیعصر مخابرات داره پارس های وب حسابگر
اول پردیسه
شاهکار جدید پارس آنلاین:
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)