شما نشان دادید واقعا مصداق کامل یک کارمند مخابرات هستید ... به همه چیز میخندید و سخره میگیرید حق مردم را نادیده میگیرید !!!!!!!!!!!
راستی الان بیش از 2 ساعت شده که تست از سرعت حرفه ایی تون نگذاشته اید!!!
شما نشان دادید واقعا مصداق کامل یک کارمند مخابرات هستید ... به همه چیز میخندید و سخره میگیرید حق مردم را نادیده میگیرید !!!!!!!!!!!
راستی الان بیش از 2 ساعت شده که تست از سرعت حرفه ایی تون نگذاشته اید!!!
Last edited by mohsen19x; 23-03-2015 at 16:09.
این آقا که هنوز اینجاس و میاد میگه مخابر ات عالیه
ساعت 7 و 8 صبح اومده تست گذاشته میگه به به مخابرات عالیه !!!!
محض اطلاع همه حدود 2 هفته که مدارس و دانشگاه ها تعطیل شده و حجم استفاده از نت بالا رفته بگم که تو این 2 هفته از ساعت 10 شب تا 4 صبح حدود 30 40 درصد پکت لاس داریم و پینگ سرورهای هم حدود 200 الی 300 میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه من یکی 2 ماهه نمیام از وضعیت داغون مخابرات تست بذارم فک نکنید خوب شده. همون گندی هست که بود. این وسط یه 2 هفته از 24 بهمن تا 7 8 اسفند خوب بود ولی کلا از اواخر آذر تا حالا گند بوده گند.
اینترنت مخابرات فقط و فقط برای کسایی که دانلود شبانه میخوان خوبه که اونم خیلی وقتا سرعتش کم میشه ولی باز بهتره بقیه شرکتاس دانلود شبانش.
اگه میدونید که دانلود شبانه کمی دارید اصلا سمت مخابرات نیاید که افتضاحه افتضاحه. گول تستای این آقا هم نخورید چون اگه 20 30 صفحه آخر تاپیک رو بحونید متوجه میشید کاملا خودجوش فقط این آقا از مخابرات راضیه و اصلا هم کاره ای نیست تو مخابرات
من نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی وضعیت من هم خوبه
البته پکت لاس دارم حدود 10 درصد بعضی وقت ها ولی سرعت و تک کانکشن نسبت به 2 ماه قبل بهتر شده
![]()
سلام
رنج آی پی تون چنده؟
37.255.232
این رنج فعلا حالش خوبه
اما رنج 185 بدجوری رو اعصابه![]()
آره ولی پینگ 37.255 بد شده نسبت به قبل.کلا پینگ همه رنج ها داغون شده.دیشب 217.219 رو تست کردم اون پینگش بد نبود 170 بود
سرعت دانلود که منم گفتم خوبه ولی شما میگین بعضی وقت ها 10 درصد پکت لاس دارین همین هم نباس باشه. کلا وضعیت مطلوب برا پکت لاس حداکثر 5 درصده
وضعیت پینگ هم که افتضاح شده
حالا جالب اینکه من اصلا آی پیم تغییر نمیکنه و همون طور ثابت میمونه
راهی دوستان نمیدونن که بشه این آی پی رو تغییرش داد؟![]()
آی پیت کلا تغییر نمیکنه ؟ الان امروز همون آی پیه دیروزت رو داری ؟
والا من وقتی بخوام آی پیم تغییر کنه 5 دقیقه مودم رو خاموش میکنم و بعدش روشن میکنم.همیشه اینطوری آی پیم تغییر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)