تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1010 از 2199 اولاول ... 10510910960100010061007100810091010101110121013101410201060111015102010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,091 به 10,100 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره من تو فکرش بودم.همچین کار شاقی نیست.با همون باتری ها و یه رگلاتور به راحتی میشه این کارو کرد
    یعنی انجام دادی؟ چندتا باتری گذاشتی؟ چند ساعت جواب داد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز لازم به باتری لیتیومی موبایل نیست
    شما میتونید به یک فروشگاه تجهیزات الکترونیکی مثل ای سی و مدار و... بروید
    ویک باطری 12ولتی قابل شارژ بگیری
    این باطری بنا به ظرفیت وزمان نگهداری شارژ از اندازه های کوچک تا بزرگ موجود هستند{از چند صد گرم تا چند صد کیلو}ا
    وکاربرد انها نگداری شارژ بالا در لامپهای اضطراری و روبات ها هست
    با تهیه یک مدل متوسط با قیمت 10تا20 هزار تومان و یک رابط اداپتور دستگاه راحت میتونی تا 6یا7ساعت هم استفاده کنی
    مدل های متوسط ان تقریبا اندازه 10در5در2 سانتی متر دارن
    و وزن انها در حالت شارژ در حدود 500گرم است
    انقدر برق رو نگه میدارن که اگه بخوای میتونی در حالت شارژ کامل یک سیم نازک روبا ارتباط مستقیم با دو پایانه اون
    ذوب کنی
    ضمنا نوسان جریانی که موجب اسیب دستگاه میشه ندارن وتا اخرین لحضه جریان 12ولت رو تامین میکنن
    ممنون. باتریش از چه نوعیه؟ مثلاً لیتیومی یا نیکل کادمیوم؟
    پس مودم 12 ولت استفاده میکنه. این باتری چه برندی هست؟ شارژر هم همراهش فروخته میشه؟
    رابط آداپتور؟ دیگه اگه باتری باشه که آداپتور نباید بخواد؟ یه سیم رابط شبیه همین سیم آداپتور کافیه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه توضیحی بدم بابت حساب و کتاب مبین نت:
    من قطعی ، آیپی عوض کردن هنگام کار؛ و انواع حالگیری از مبین دیده ام. ولی حساب و کتابش درسته.
    شما برای اینکه مطمئن بشوید در ویندوز7 پیش از قطع ارتباط روی کانکشن (سمت راست و پایین صفحه) کلیک کنید و یه status بگیرید. جمع send وreceived میشه حجم مصرف شده ان جلسه شما.
    بعد مودم را خاموش کنید و دفعه بعد که وصل میشوید حساب را چک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

یعنی انجام دادی؟ چندتا باتری گذاشتی؟ چند ساعت جواب داد؟
    نه انچام ندادم ولی قابل پیش بینیه که به راحتی قابل انجامه.شما فقط باید یه ولتاژ12ولت رو به وسیله فیش آداپتوری(بدنه فیش منفی و داخل فیش مثبت باید باشه) وارد مودم کنی.اگه باتریت 12ولت باشه که حله ولی اگه ولتاژش بالا تر باشه میتونی با یه رگلاتور 12ولت رو 12ولت تثبیتش کنی.من مودم رو نگاه نکردم مصرفش چند واته الانم مودمم در دسترس نیست که نگاه کنم.مقدار مدت شارژ نگه داشتن هم به وات مودم و آمپرساعت باتری بستگی داره

5. این کاربر از shahab.hiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از چیزی که پرس و جو کردم قضاوت می کنم:
    گویا خیلی ها از مبین نت شاکی هستند، خیلی از کاربرای این انجمن غیر از یکی دو کاربر و خود مبین نت
    بیشتر از پشتیبانی افتضاح شرکت که حتی در سایت خبری هم اومده
    و بعد از قطعی و حجم دزدی

یه مثالی هم خودم می زنم : من برای خرید مبین نت به نمایندگی رفتم....گفتم جایی که من هستم تو نقشه سایت آنتن نداره...گفتن نه خیر آنتن داریم...فوقش مدم خارجی می گیرین.....در واقع 100 تومن اضافی تو پاچم می کردن،حالا اگه من مبلغ اضافی با بودجم نخونه چی می شد؟شرکت پس می داد؟

این مواردی که ذکر کردید کجاش به حجم مصرفی ربط داشت ؟! بنده گفتم در حجم مصرفی امکان نداره زیاد محاسبه بشه چون همش بصورت خودکار لحاظ میشه و امکان افزایش یا کاهش حجم برای اشخاص خاص نیست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی
    مریض نیستم که بیام وقت بگذارم انتقاد الکی کنم
    عصر حجر هم نیست که بخوای با انگشت حجمت رو حساب کنی اون وسط اشتباه بشه
    خودت یک بار با یک نرم افزار اندازه گیری حجم چک کن میبینی داره الکی حجم کم میکنه
    حالا خودم نه چند تای دیگه هم چک کردن با چند تا نرم افزار دیدن تو بهترین حالت در چند هفته اخیر17درصد الکی حجم کم میکنه
    تازه ما با مبین نت نا ممکن هارو ممکن دیدیم
    امکان نداره تو روز روشن اینترنت 128 رو که شرکت های دیگه میدن به اسم 512 و یک مگ به کسی انداخت اما این شرکت ممکنش کرد
    امکان نداره یک شرکت اینقدر شاکی داشته باشه و هیچکس جوابگو نباشه اما ممکن شده
    امکان نداره محدودیت اینقدر زیاد باشه که یک اینترنت با پهنای دو مگ وقتی به سرعت 300کیلو بایت برسه جشن بگیره و از شرکت قدر دانی و حمایت کنه اما این شرکت ممکنش کرد
    امکان نداره تو مملکت اسلامی یک شرکت اینقدر علنی دزدی کنه و کسی نه کاری باهاش داشته باشه نه جوابگو باشه تازه روز به روز گسترش پیدا کنه اما این شرکت ممکنش کرد
    و هزاران ناممکن دیگر که فعلا ممکن شده
    شرکتهای دیگه اگه 128 میدن و شما عین 128 دانلود میکنید بخاطر اینکه تعرفتون روی 1024 بسته میشه تا همون قانون 1/8 رعایت بشه وگرنه 128 باید حداکثر 16 بهتون دانلود بده ، این هم قانونیست که مملکت اسلامیتون گذاشته ...
    میزان رضایت مشترکین خیلی خیلی بیشتر از میزان نارضایتیست، در بطن کار باشید این موردو متوجه میشین ... در همین انجمنم اگه بخوام واستون مثال بزنم بنده طی این مدت شاید جواب 7-8 نفرو دادم ( هر نفر چندین سوال )
    در ایرانم چیزی که جاافتاده اینکه کسی که از سرویسش راضی باشه کلا با هیچی کار نداره میگه پولشو دادم راضیم هستم پس به من ربطی نداره و اصلا به سمت و سوی بحثم نمیاد ....

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

شرکتهای دیگه اگه 128 میدن و شما عین 128 دانلود میکنید بخاطر اینکه تعرفتون روی 1024 بسته میشه تا همون قانون 1/8 رعایت بشه وگرنه 128 باید حداکثر 16 بهتون دانلود بده ، این هم قانونیست که مملکت اسلامیتون گذاشته ...
    میزان رضایت مشترکین خیلی خیلی بیشتر از میزان نارضایتیست، در بطن کار باشید این موردو متوجه میشین ... در همین انجمنم اگه بخوام واستون مثال بزنم بنده طی این مدت شاید جواب 7-8 نفرو دادم ( هر نفر چندین سوال )
    در ایرانم چیزی که جاافتاده اینکه کسی که از سرویسش راضی باشه کلا با هیچی کار نداره میگه پولشو دادم راضیم هستم پس به من ربطی نداره و اصلا به سمت و سوی بحثم نمیاد ....
    شما سرعت دانلود شبانه رو محدود نکنید مطمئن باشید اینجا کسی بهتون بد و بیراه که نمیگه هیچ کمی هم از شما تعریف می کنیم .
    تو همین تاپیک بگردید بیینید زمانی که ما با سرویس 1 مگابیت شبی 2.5 گیگ دانلود داشتیم چقدر از شما تعریف می کردیم .
    خود من 5 نفر از اقوام رو معرفی کردم و سرویس گرفتن ازتون ولی حالا ...

وقتی پهنای باند شما نصف یوزرهاتون هست نباید انتظار داشته باشید کسی از شما راضی باشه .

9. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

بچه ها من یه مودم جیبی مبین نت دارم که از دیروز تا حالا چراغ وایمکسش همینجوری چشمک میزنه و ثابت نمیمونه .کسی میدونه چرا؟

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
    Last edited by pepsi cola; 22-08-2012 at 09:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مبین نت 512 محدود - ساعت 9 شب - اهواز - در دور ترین نقطه پوشش بیرونی - فقط نمیدونم مبین نت چطوری ترافیک حساب میکنه؟؟!! 2 تا پیج باز میکنم میگه 100 مگ رفت

سلام
    من هم مثل شما تعرفه 512 گرفتم و سرعت دانلودم از 67KB بیشتر نشده ولی برای شما 138 است با همین دانلود منجیر دانلود میکنم ، چه جوریه دقیقا نصف سرعت دانلود شما ، منطقه من کرج هست و سیگنال دهی هم خیلی خوبه ....

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا یلا ما هممون راضی هستیم این تاپیک رو جمع کنید بره دیگه نیازی نیست. همه مشکلها به لطف کاربر مبین نت حل شد.

بر محمد و آل محمد بلند صلوات بفرست

(متاسفم برای کاربر مبین نت من همون اول گفتم که این باید بن بشه. نیومده به من و تو کمک کنه اومده سنگ شرکت دزدش رو به سینه بزنه)
    Last edited by new_folder; 22-08-2012 at 09:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •