یعنی انجام دادی؟ چندتا باتری گذاشتی؟ چند ساعت جواب داد؟
یعنی انجام دادی؟ چندتا باتری گذاشتی؟ چند ساعت جواب داد؟
ممنون. باتریش از چه نوعیه؟ مثلاً لیتیومی یا نیکل کادمیوم؟
پس مودم 12 ولت استفاده میکنه. این باتری چه برندی هست؟ شارژر هم همراهش فروخته میشه؟
رابط آداپتور؟ دیگه اگه باتری باشه که آداپتور نباید بخواد؟ یه سیم رابط شبیه همین سیم آداپتور کافیه.
یه توضیحی بدم بابت حساب و کتاب مبین نت:
من قطعی ، آیپی عوض کردن هنگام کار؛ و انواع حالگیری از مبین دیده ام. ولی حساب و کتابش درسته.
شما برای اینکه مطمئن بشوید در ویندوز7 پیش از قطع ارتباط روی کانکشن (سمت راست و پایین صفحه) کلیک کنید و یه status بگیرید. جمع send وreceived میشه حجم مصرف شده ان جلسه شما.
بعد مودم را خاموش کنید و دفعه بعد که وصل میشوید حساب را چک کنید.
نه انچام ندادم ولی قابل پیش بینیه که به راحتی قابل انجامه.شما فقط باید یه ولتاژ12ولت رو به وسیله فیش آداپتوری(بدنه فیش منفی و داخل فیش مثبت باید باشه) وارد مودم کنی.اگه باتریت 12ولت باشه که حله ولی اگه ولتاژش بالا تر باشه میتونی با یه رگلاتور 12ولت رو 12ولت تثبیتش کنی.من مودم رو نگاه نکردم مصرفش چند واته الانم مودمم در دسترس نیست که نگاه کنم.مقدار مدت شارژ نگه داشتن هم به وات مودم و آمپرساعت باتری بستگی داره
این مواردی که ذکر کردید کجاش به حجم مصرفی ربط داشت ؟! بنده گفتم در حجم مصرفی امکان نداره زیاد محاسبه بشه چون همش بصورت خودکار لحاظ میشه و امکان افزایش یا کاهش حجم برای اشخاص خاص نیست ...
شرکتهای دیگه اگه 128 میدن و شما عین 128 دانلود میکنید بخاطر اینکه تعرفتون روی 1024 بسته میشه تا همون قانون 1/8 رعایت بشه وگرنه 128 باید حداکثر 16 بهتون دانلود بده ، این هم قانونیست که مملکت اسلامیتون گذاشته ...
میزان رضایت مشترکین خیلی خیلی بیشتر از میزان نارضایتیست، در بطن کار باشید این موردو متوجه میشین ... در همین انجمنم اگه بخوام واستون مثال بزنم بنده طی این مدت شاید جواب 7-8 نفرو دادم ( هر نفر چندین سوال )
در ایرانم چیزی که جاافتاده اینکه کسی که از سرویسش راضی باشه کلا با هیچی کار نداره میگه پولشو دادم راضیم هستم پس به من ربطی نداره و اصلا به سمت و سوی بحثم نمیاد ....
شما سرعت دانلود شبانه رو محدود نکنید مطمئن باشید اینجا کسی بهتون بد و بیراه که نمیگه هیچ کمی هم از شما تعریف می کنیم .
تو همین تاپیک بگردید بیینید زمانی که ما با سرویس 1 مگابیت شبی 2.5 گیگ دانلود داشتیم چقدر از شما تعریف می کردیم .
خود من 5 نفر از اقوام رو معرفی کردم و سرویس گرفتن ازتون ولی حالا ...
وقتی پهنای باند شما نصف یوزرهاتون هست نباید انتظار داشته باشید کسی از شما راضی باشه .
بچه ها من یه مودم جیبی مبین نت دارم که از دیروز تا حالا چراغ وایمکسش همینجوری چشمک میزنه و ثابت نمیمونه .کسی میدونه چرا؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Last edited by pepsi cola; 22-08-2012 at 09:36.
سلام
من هم مثل شما تعرفه 512 گرفتم و سرعت دانلودم از 67KB بیشتر نشده ولی برای شما 138 است با همین دانلود منجیر دانلود میکنم ، چه جوریه دقیقا نصف سرعت دانلود شما ، منطقه من کرج هست و سیگنال دهی هم خیلی خوبه ....
آقا یلا ما هممون راضی هستیم این تاپیک رو جمع کنید بره دیگه نیازی نیست. همه مشکلها به لطف کاربر مبین نت حل شد.
بر محمد و آل محمد بلند صلوات بفرست
(متاسفم برای کاربر مبین نت من همون اول گفتم که این باید بن بشه. نیومده به من و تو کمک کنه اومده سنگ شرکت دزدش رو به سینه بزنه)
Last edited by new_folder; 22-08-2012 at 09:38.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)