من ماه پیش مشکلم همین بود مسخرشو دیگه درآوردن
البته برای من قطع که میشد باید حتما به مودم ریست میدادم تا وصل بشه یعنی عملا غیر قابل استفاده بود
۳ هفته ای اینطور بود، آخرای ماه درست شد منم تمدید کردم این ماه فعلا بدک نیست
من ماه پیش مشکلم همین بود مسخرشو دیگه درآوردن
البته برای من قطع که میشد باید حتما به مودم ریست میدادم تا وصل بشه یعنی عملا غیر قابل استفاده بود
۳ هفته ای اینطور بود، آخرای ماه درست شد منم تمدید کردم این ماه فعلا بدک نیست
سلام دوستان.
من مودم وایمکس یواس بی ایرانسل دارم.
می خوام آی پی و پورت یه دانشگاهی رو توی تنظیمات اکسپلوررم بزنم و باهاش وارد سایت اون داشنگاه بشم. اما بعد از اینکه آی پی و پورت رو وارد می کنم ، دیگه هیچ سایتی باز نمیشه.
فکر می کنم به خاطر شرکت ایرانسل باشه و نمیذاره آی پی عوض شه. درسته؟
چون قبلا با ای دی اس ال مخابرات راحت این کارو می کردم.
دوستان منم چون تو محل جدید نتونستم ADSL بگیرم به جمع ایرانسلی ها پیوستم ! منطقه ما آنتن دهی فوق العاده هست . الان 5 تا چراغ روشن . 512 گرفتم سرعت دانلود فیکس روی 66 تکون نمیخوره . چیزی که متعجبم کرد پینگ بود الان پینگم با 4.2.2.4 روی 190 !!اول پینگ روی 350 بود مودم خاموش روشن کردم شد 190 ! اینم عکس از صفحه مودم . اگه میشه یه توضیحی در مورد این عدد ها بدید که کدوم سیگنال کدوم باید بالا باشه کدوم پایین . ممنون
بعد مودم که دکمه خاموش روشن نداره برای خاموش کردن برقشو از پریز بکشم یا کابلشو از کنار خود مودم ؟
![]()
rssi فوق العاده ای داری انگار به دکل چسبیدی
من بیشترین rssi که تجربه دارم 68 بودش اونم بزور با مدوم بیرونی
اره دکل خیلی نزدیک بهم . داداش میگم حجم باقیمانده و حجم مصرف شده رو از کجای ecare باید دید ؟ بعد نگفتی مودم چطوری خاموش کنم اداپتور بکشم یا کابل از خود مودم ؟ انصافا حیف دکمه on-off نداره !
مودم منم دکمه نداره و مجبورم از برق بکشم البته مال من بیرونی هست
من مبین نت هستم برای ایرانسل رو والا خبر ندارم حجمشو چجوری میشه دید
واسه کنترل حسابت برو تو منوی حساب اطلاعات حساب رو بزن حجم باقیماندت رو میاره واسه میزان استفاده هم باید بری توی خدمات مشترکین و مشاهده مصرف رو بزنی
RSSI خیلی خوبه ایول
دوستان یه سوال داشتم لطفا کمک کنید . دیروز به یکی نمایندگی های ایرانسل رفتم واسه ثبت نام وایمکس میخواستم مودم همراه بگیریم که طرف بهم گفت آنتن دهیش کمتر از مودم wifi هستش . میخواستم بدونم آیا ارزش داره مودم همراه بگیرم یا خیر ؟ و آیا آنتن دهیش خوبه یا نه ؟
منم حدود 4-3 هفته پیش این مشکل رو داشتم و باید مودم ریبوت میشد تا درست شه + این مشکل که آنتنی که همیشه بهش وصل بودم و RSSI -47 و CINR 30 داشتم ، یک شبه اصلا غیب شد انگار و دیگه این آنتن پیدا نمیشه و به یک آنتن دیگه وصل هستم که از همون موقع هم مشکل مشابه شما واسم پیدا شد.
نزدیک یک هفته ای میشد که این مشکل قطع و وصلی درست شده بود که دوباره الان 2 روزه که برگشته و امشب ثانیه ای قطع میشه دیگه............
دوستان ایرانسل هنوز مودم وایمکس مجانی میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)