تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1010 از 1291 اولاول ... 105109109601000100610071008100910101011101210131014102010601110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,091 به 10,100 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان شما هم مشکل قطع و وصل شدن مکرر رو دارین؟د البته رو سیستم به خوبی مشخص نمیشه چون میلی ثانیه قطع و وصل میشه روی اتصال به دیتاسنتر در حین دانلود و روی مبایل قابل تشخیص هست( قطع شدن دیتا و وای فای)
    من الان یه مدتی حدودا 20 روزی هست که مثلا نیم ساعت یه بار قطعی ثانیه ای دارم.
    من ماه پیش مشکلم همین بود مسخرشو دیگه درآوردن
    البته برای من قطع که میشد باید حتما به مودم ریست میدادم تا وصل بشه یعنی عملا غیر قابل استفاده بود
    ۳ هفته ای اینطور بود، آخرای ماه درست شد منم تمدید کردم این ماه فعلا بدک نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من مودم وایمکس یواس بی ایرانسل دارم.
    می خوام آی پی و پورت یه دانشگاهی رو توی تنظیمات اکسپلوررم بزنم و باهاش وارد سایت اون داشنگاه بشم. اما بعد از اینکه آی پی و پورت رو وارد می کنم ، دیگه هیچ سایتی باز نمیشه.
    فکر می کنم به خاطر شرکت ایرانسل باشه و نمیذاره آی پی عوض شه. درسته؟
    چون قبلا با ای دی اس ال مخابرات راحت این کارو می کردم.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان منم چون تو محل جدید نتونستم ADSL بگیرم به جمع ایرانسلی ها پیوستم ! منطقه ما آنتن دهی فوق العاده هست . الان 5 تا چراغ روشن . 512 گرفتم سرعت دانلود فیکس روی 66 تکون نمیخوره . چیزی که متعجبم کرد پینگ بود الان پینگم با 4.2.2.4 روی 190 !! اول پینگ روی 350 بود مودم خاموش روشن کردم شد 190 ! اینم عکس از صفحه مودم . اگه میشه یه توضیحی در مورد این عدد ها بدید که کدوم سیگنال کدوم باید بالا باشه کدوم پایین . ممنون بعد مودم که دکمه خاموش روشن نداره برای خاموش کردن برقشو از پریز بکشم یا کابلشو از کنار خود مودم ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان منم چون تو محل جدید نتونستم ADSL بگیرم به جمع ایرانسلی ها پیوستم ! منطقه ما آنتن دهی فوق العاده هست . الان 5 تا چراغ روشن . 512 گرفتم سرعت دانلود فیکس روی 66 تکون نمیخوره . چیزی که متعجبم کرد پینگ بود الان پینگم با 4.2.2.4 روی 190 !! اول پینگ روی 350 بود مودم خاموش روشن کردم شد 190 ! اینم عکس از صفحه مودم . اگه میشه یه توضیحی در مورد این عدد ها بدید که کدوم سیگنال کدوم باید بالا باشه کدوم پایین . ممنون بعد مودم که دکمه خاموش روشن نداره برای خاموش کردن برقشو از پریز بکشم یا کابلشو از کنار خود مودم ؟

rssi فوق العاده ای داری انگار به دکل چسبیدی
    من بیشترین rssi که تجربه دارم 68 بودش اونم بزور با مدوم بیرونی

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

rssi فوق العاده ای داری انگار به دکل چسبیدی
    من بیشترین rssi که تجربه دارم 68 بودش اونم بزور با مدوم بیرونی
    اره دکل خیلی نزدیک بهم . داداش میگم حجم باقیمانده و حجم مصرف شده رو از کجای ecare باید دید ؟ بعد نگفتی مودم چطوری خاموش کنم اداپتور بکشم یا کابل از خود مودم ؟ انصافا حیف دکمه on-off نداره !

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اره دکل خیلی نزدیک بهم . داداش میگم حجم باقیمانده و حجم مصرف شده رو از کجای ecare باید دید ؟ بعد نگفتی مودم چطوری خاموش کنم اداپتور بکشم یا کابل از خود مودم ؟ انصافا حیف دکمه on-off نداره !
    مودم منم دکمه نداره و مجبورم از برق بکشم البته مال من بیرونی هست
    من مبین نت هستم برای ایرانسل رو والا خبر ندارم حجمشو چجوری میشه دید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

واسه کنترل حسابت برو تو منوی حساب اطلاعات حساب رو بزن حجم باقیماندت رو میاره واسه میزان استفاده هم باید بری توی خدمات مشترکین و مشاهده مصرف رو بزنی
    RSSI خیلی خوبه ایول

8. این کاربر از amin750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم لطفا کمک کنید . دیروز به یکی نمایندگی های ایرانسل رفتم واسه ثبت نام وایمکس میخواستم مودم همراه بگیریم که طرف بهم گفت آنتن دهیش کمتر از مودم wifi هستش . میخواستم بدونم آیا ارزش داره مودم همراه بگیرم یا خیر ؟ و آیا آنتن دهیش خوبه یا نه ؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من ماه پیش مشکلم همین بود مسخرشو دیگه درآوردن
    البته برای من قطع که میشد باید حتما به مودم ریست میدادم تا وصل بشه یعنی عملا غیر قابل استفاده بود
    ۳ هفته ای اینطور بود، آخرای ماه درست شد منم تمدید کردم این ماه فعلا بدک نیست
    دوستان شما هم مشکل قطع و وصل شدن مکرر رو دارین؟د البته رو سیستم به خوبی مشخص نمیشه چون میلی ثانیه قطع و وصل میشه روی اتصال به دیتاسنتر در حین دانلود و روی مبایل قابل تشخیص هست( قطع شدن دیتا و وای فای)
    من الان یه مدتی حدودا 20 روزی هست که مثلا نیم ساعت یه بار قطعی ثانیه ای دارم.
    منم حدود 4-3 هفته پیش این مشکل رو داشتم و باید مودم ریبوت میشد تا درست شه + این مشکل که آنتنی که همیشه بهش وصل بودم و RSSI -47 و CINR 30 داشتم ، یک شبه اصلا غیب شد انگار و دیگه این آنتن پیدا نمیشه و به یک آنتن دیگه وصل هستم که از همون موقع هم مشکل مشابه شما واسم پیدا شد.
    نزدیک یک هفته ای میشد که این مشکل قطع و وصلی درست شده بود که دوباره الان 2 روزه که برگشته و امشب ثانیه ای قطع میشه دیگه............

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوستان ایرانسل هنوز مودم وایمکس مجانی میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •