خواهش میکنم
ما درخواست های خیلی خیلی زیادی داشتیم برای ساخت اسپیکری با قیمت مناسب و قابل رقابت با برندهای خیلی گرانتر از خودش. برای یه پروژه ی عام المنفعه شروع کردیم برای ساخت یه تعداد معدود اسپیکر در دو مدل که جفتش هورن خواهد بود. اگر یه اسپیکر خوب نیاز داشته باشید یکی از این دو مدل میتونه مناسب باشه. قیمت تمام شده این اسپیکر با طراحی و ساخت جعبه و قطعات و ... زیر قیمت بین المللی قطعات به تنهایی خواهد بود. مثلا نمونه ای که در امریکا باید حدود 1250 دلار باشه که طبیعتا میشه حدود 4 میلیون و 200 رو ما اینجا با 2.5 میلیون تومن ساخته شده آماده استفاده میتونیم بسازیم با همون قطعات. فرقش اینه ما نماینده اون کمپانی ایتالیایی (و ده ها کمپانی اروپایی دیگه) هستیم و قطعات رو مستقیم میخریم با تخفیف های خوبی که بعد از اینکه هم قیمت خودش حمل و نقل و شیپینگ و گمرکی و ... بهش اضافه شد باز هم از قیمت همون قطعه در بازار اروپا یا امریکا ارزان تر میشه! این اسپیکر که در موردش صحبت میکنم از هر مدل 5 جفت در نظر داریم بسازیم. بانی یک جفت از هر مدل خودمون میشیم و این دو جفت اسپیکر در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمو میشن. 8 جفت دیگه هدیه ما به دوستانی که ارزش کار ارزنده رو درک میکنن. ما کار اصلیمون پرو اودیو هست و اسپیکر تو دسته های 400-500 تایی میسازیم که که رقم های مالی هر سفارش سر به فلک میزنه. تصاویرش جسته و گریخته توی صفحه
هست. اینستاگرام ما بیشتر برای کارهای های-فای هست الان چندتا عکس از اسپیکرهایی که در تیراژ بالا میسازیم اپلود کردم میتونید
ببینید. اینو میگم تصویر نکنید با ساخت 10 جفت بلندگو میخوایم پولدار شیم یا هدف منفعت مالی و ... هست

همینه بتونیم چیزی بسازیم با هزینه ی مناسب که هم رده یه برند ده ها برابر گرانتر ارزش داشته باشه برامون کافیه.
در مورد ساخت اسپیکرهایی هم رده جامو براحتی میشه ساخت با 200-300 دلار قطعه میشه به اون سطح راندمان رسید. حتی به مراتب بهتر. مثلا اسپیکر در تصویر زیر ببینید با قطعات کمپانی SB Acoustic ساخته شده و یه صدای بسیار رده بالا میده. بودجه ساختش 200-300 دلار هست. با این برند صحبت کردیم و نمایندگی ازشون گرفتیم ولی فعلا هیچ سفارشی داده نشده.
ولی اسپیکر هورنی که قصد ساختش داریم به مراتب بهتره نسبت به این اسپیکرها. ساخت هر اسپیکر در هر تیراژی ابتدا نیازمند تحقیق و توسعه و طراحی هست. طراحی یه اسپیکر دست کم 5000 دلار هزینه داره. یعنی از0 تا 100 یه اسپیکر مشخص بشه و بگیم حالا دیگه میدونم چطور باید ساخته بشه و میریم ازش 10000 تا میسازیم. طراحی اختصاصی برای هر نفر هزینه بر میشه. شما بگی من اینو میخوام برام بسازید یکی دیگه یه چیز دیگه. ولی وقتی یه کاری یکبار طراحی بشه ولی 10 نفر ازش بسازن این درسته و توجیه داره.
در مورد ساخت ساب ووفر میتونیم ساب ووفرهای خیلی رده بالا بسازیم. تا حالا کسی درخواست نکرده ساب ووفرهایی که ما میسازیم برای مصارف کنسرت ها و سینماها و ... هست هر کدومشون 100-150 کیلو وزن دارن با قطعات 15 تا 21 اینچ بدرد شما برای استفاده در منزل نمیخورن ولی خب قطعاتش موجوده و آمپ های مناسب برای اکتیو کردنش هم داریم میتونیم بسازیم. در آینده حتما ساب ووفر 12 و 15 و 18 اینچ برای مصارف سینمای خانگی و سیستم های استریو تو برنامه داریم بسازیم. توصیه اخر من اینه اگر به دنبال صدای خوب هستید با ما همراه بشید وارد ساخت این پروژه که بشید متوجه میشید که حتی 1 ریال ما نفع نمی بریم از انجام دادنش و کاملا براتون محرض و مسلم میشه که پول با ارزش خودتون روی بهترین قطعات هزینه کردید که حتی از قیمتشون در اروپا هم داره ارزونتر بدستتون میرسه.
ببخشید اگه غلط املایی تو نوشتم هست خیلی خسته ام