اره تو اين ورلد اصلا حال نكردم
دارم همون ورلد 1و2 رو ادامه ميدم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اره تو اين ورلد اصلا حال نكردم
دارم همون ورلد 1و2 رو ادامه ميدم![]()
اوکی هر طور راحتیاین ورد به همه یه جورایی بد گذشت امیدوارم ورد بعدی با برنامه ریزی بهتری بازی کنیم تا به همه حال بده
شما اول بگو میخوای در آینده چی کاره شی ؟ کدوم کلاس رو میخوای انتخاب کنی و یه سری اطلاعات دیگهاگه اشکالی داره لطفا بگین نهایتش اینه که یه یوزر دیگه می زنم
البته خودم بیشتر با فایر ارم حال می کنم اما بنظر میرسه که کارای خوبی یاز نمیکنه اگه برای این مشکل راه حلی هست لطفا بگین...![]()
من فکر میکنم سرباز از بقیه بهتره مخصوصا واسه تاکتیک که خیلی خوبه.
از همه مهم تر واسم دوئل کردنه اما مهم اینه که با این اسکیلا کار خوبی نمیشه کرد..
خب اگه قرار بود هم بشه دوئل کرد هم کار خوب باز شه دیگه کسی نمیرفت کلاس ادونچر یا کارگر رو انتخاب کنهمن فکر میکنم سرباز از بقیه بهتره مخصوصا واسه تاکتیک که خیلی خوبه.
از همه مهم تر واسم دوئل کردنه اما مهم اینه که با این اسکیلا کار خوبی نمیشه کرد..
اگه میخوای روی تاکتیک کار کنی و سرباز مدافع بشی باید بگم که بهتر بود سلاح سرد رو انتخاب میکردی (Melee Weapon) چون اتربیوت به HP هم اضافه میکرد و جونت زیاد میشد .
اگر هم میخوای سرباز مهاجم شی همون سلاح گرم (به نظر من) بهتره و البته باید روی appearance کار کنی . اینطوری هم کارهای خوبی باز میشه برات هم کوئست سرباز که اکثر کارهاش نیاز به appearancer داره رو میتونی انجام بدی .
برو weststats.com اونجا هم کارها رو ببین . هم آیتم ها و هم کوئست های کلاس خودت رو بعد میتونی طبق اونا مسیری رو که میخوای بری انتخاب کنی .
کی میگه کار خوبی باز نمیشه؟
بهترین کارهای این بازی برای دوئلر فایرآرم باز میشه.شما یه سر به weststats بزن ببین چه کارهایی شوتینگ میخواد و کلا کارهایی که نیاز به دکس دارن رو نگاه کن متوجه میشی.
آقایون تا حالا کسی این 4-5 تا سلاح خفن که از کار با لاک بالا بدست میاد رو تونسته گیر بیاره ؟
من تقریبا هر روز یا یه روز در میون Transport ammunition کار میکنم بلکه بده !
البته تو فروم بازی که گشتم اکثرا از Trading with Indians یا Grave Robber گرفته بودن ولی چند نفری هم بودن که از Transport ammunition گرفته باشن !
دوستان بعد از یک روز پرکار که از ساعت 4 صبح رفتم تا 11 شب اومدم بر میگردمخبری نشد؟؟
ممنون.درسته با توجه به همون weststats کار های خوبی داره اما این کار ها به لیبر های خیلی زیادی (حدود400 -120) نیاز داره که خیلی دیر باز میشه.
من تصمیم گرفته بودم که اسکیلام رو روی dodging بذارم اما الان فکر میکنم که برای کار های بیشتر بهتره که روی Resistance بذارم نظر شما چیه؟ روی setting traps هم بزارم؟ اخه کارای خوفی باز میکنه...
در کل می خوام بدونم نظر شما در مورد پخش اسکیل ها واسه فایر ارم چیه تا هم واسه دوئل خوب باشه هم کارای خوب باز شه...
می بخشید سوالام زیاد شد کلا من توی این تاپیک خیلی دور زدم اما یه متود خوب واسه اسکیل و attribute پیدا نکردم
Last edited by Blue_Ray; 01-07-2009 at 22:53.
نمیشه هم دوئلر بود هم بخوای کارهای خوب باز کنی.چون اینطوری تو هیچ کدوم موفق نمیشی.باید اول هدفت رو تعیین کنی.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)