سلام
شما باید ببینید در شهر و مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت خوب سرویس میده
پیشنهاد من مراجعه به تاپیک استان ها و شرکت های اینترنتی هست
سلام
شما باید ببینید در شهر و مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت خوب سرویس میده
پیشنهاد من مراجعه به تاپیک استان ها و شرکت های اینترنتی هست
سلام
من دارم به وایمکس داتک بدرود می گم. یعنی مجبور شدم که بگم. ظاهرا" لایسنس وایمکس داتک دیگه تمدید نمی شه و توی همین آذر وایمکس داتک به کلی جمع آوری میشه. حالا ما موندیم و یه مودم وایمکس![]()
کسی از دوستان توی مرکز مخابراتی نصرالهی تهران(گیشا، شهرارا) adsl شرکت خاصی رو پیشنهاد نمیکنه؟
اگه توی محدوده این مرکز هستین ازچه شرکتی سرویس میگیرین و آیا ازش راضی هستین؟
اگر اینجا جواب نگرفتی
برو در تاپیک اینترنت استان تهران هم سوال بپرس
ضمن تشکر
تاپیک اینترنت تهران واقعا واجب بود،
ولی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست. به لیست جامع اضافه بشه تاپیک داغ میشه
Last edited by GentlemanQ; 25-11-2013 at 13:04. دليل: تاپک جامع
با سلام به دوستان عزیز
من از مشهد مزاحمتون میشم.
چندین ساله که با اینترنت صبانت با سرعت 128 زندگی میکنم و در وبگردی هام مشکلی نداشتم.
اما حالا به دلیل کار زیادی که در زمینه دانلود دارم ترافیک موجود جواب منو نمیده و مقرون به صرفه نیست.
می خواستم یه لطفی بکنید و به من یک شرکت سرویس دهنده معرفی کنید که :
1- محدودیت ترافیک روزانه نداشته باشه
2- سرعت دانلودش عالی باشه! (اعصاب ندارم!)
3- سرعت وبگردیش هم درحد همین 128 صبا باشه
4- قطعی نداشته باشه اصلاً
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
(اگه این سوال به این تاپیک مربوط نیست هم راهنمایی بفرمایید کجا باید مطرحش کنم)
سلام دوستان
يه راهنمايي ميخواستم راجع به برنامه xulrunner.exe كه چطور غيرفعالش كنم
چون از اينترنت حجمي محدود استفاده ميكنم و ميزان ترافيك مصرفيم محدوده با استفاده از برنامه networx كه كارش مشخص كردن ميزان ترافيك مصرفي چك كردم ديدم موقع اتصال به نت اين برنامه مخفيانه حجم كثيري از سرويس محدودمو ميخوره
ممنون ميشم اگه اساتيدمحترم واسه غيرفعال كردن اين برنامه و ساير برنامه هايي كه هنگام اتصال به نت ترافيك مصرفيمونو به طرز چشم گيري كاهش ميدن راهنمايي كنن
با خود networx هم سعي كردم كه جلوي برنامه هايي كه حجم نت رو ميخورن بگيرم و غيرفعالشون كنم اما نشد
با تشكر
سلام بچه ها
من یک مودم لینک سیس x2000 از آلمان گرفتم.
با مشخصات زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک:
همونجور که در شکل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می بینید 1 پورت DSL داره و 3 پورت Lan.
وایرلس اون هم با 2 آنتن داخلی که داره خیلی خوبه.
حالا من یک مشکل دارم. اون اینه که این مودم برای User آلمان هستش.
پورت DSL اون هم کابل شبکه با سوکت Rj-45 می خوره و هم کابل تلفن معمولی با سوکت Rj-11 ولی چون در کشور ما کابل تلفن معمولی استفاده میشه هر چی امتحان کردم Adsl وصل نمیشه. در کارتن او یک کابل شبکه برای اتصال به DSL و پریز تلفن هست. و کابل تلفن معمولی دیگه نیست.
من تو اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که دو راه داره یا باید یک رابط باشه که سوکت تلفن معمولی رو به سوکت شبکه تبدیل کنه ( شاید یک نوع اسپلیتر)
یا فریمور اونو عوض کنم. فریمور اون هم از نوع Annex B هست. و میگن فریمور مودم هایی که تو ایران هست از نوع Annex A هست.
ضمنا روتر، شبکه، وایرلس و تمام مشخصاتش هم خوب و عالی کار می کنه.
نمی دونم جواب میده یا اصلا رو او نصب میشه یا باید نسخه -- شده رو پیدا کنم. مثل این پست:
از دوستان اگه در این زمینه اطلاعات یا راهنمایی دارند. لطفا با پست یا ایمیل اینجانب جواب دهند ممنون میشم.
kamali622 @ yahoo.com
این اینترنت های وب که تو سایتش سرعت زده ۸ مگا واقعا ۸ هست؟؟؟ و ۱ به ۱ هست؟؟؟؟ چون تا اونجا که اطلاع دارم تا ۴ مگ بیشتر روی خط تلفن های ایران نمیشه ارايه داد. قیمت هاشم خیلی کمتر از بقیه هست؟؟؟ از بس که گران فروشی کردن ارزان برامون سوال بر انگیزه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. بعضی جاها 8 مگه بعضی جاها 4 مگ
1 به 1 که نیست بازم میکم بستگی به مرکز مخابراتیتون داره اینجا که وضعیت خوبه ولی بعضی جاها گوگل هم براشون لود نمیشه با هایوب!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)