سلام مارک alfex هم هست بدک نیست
حدود 18 تومن
سلام مارک alfex هم هست بدک نیست
حدود 18 تومن
دوستان ا بار سوالم رو براش تاپیک زدم اینجا هم مطر ح میکنم
اول :مودم ارزون وایرلس پی بگیرم هر چی کمتر بهتر
دوم : الان من ا کامپوتر پنتویوم بدون کارت شبکه هم دارم اونم هم به adsl وصل میکنم 1 مودم Usb tp-link دارم 1ماه هست خریدم
حالا وایرلس هم نیاز دارم
به نظرتون مودم جدید بگیرم یا usb adapter wirless /
usb وایرلس بگیرم 20 تومن میشه این دردسر داره
مودم بگیرم 43
شما اینجا پیشنهاد میدین
سلام
1- فکر کنم کمترینش asus-am604g باشه ( اگه اشتباهه دوستان لطفاً تصحیح کنن)
2- اونظور که من فهمیدم الآن شما مودم تون رو با USB به سیستم تون وصل کردین و حالا واسه یا دستگاه دیگه مثل موبایل یا لپ تاپ نیاز پیدا کردین که اینترنت رو از طریق یه شبکه ی wireless به اشتراک بذارید. (درسته؟)
اگه اینجوریه شما باید اول یه شبکه wireless تشکیل بدین. در نتیجه خرید یه مودم wireless اجتناب ناپذیره. همونظور که میدونید ، USB Adapter درواقع یه کارت شبکه ی wireless هستش که سیستم رو به شبکه ی های wireless اطافش وصل میکنه. اگه اون سیستم هایی که میخواید خودشون کارت شبکه wireless دارن (مثل موبایل یا لپ تاپ) که دیگه USB Adopter لازم نداری. واسه این سیستم تون هم میتونید یه کارت شبکه معمولی زیر 10 تومن بگیری و با کابل LAN به مودم وصلش کنی.
اگه سوال دیگه ای مونده ، دقیقا بگین الآن مودمتون چیه و در آینده چه انتظاری از شبکه داری تا ببینیم تا چه ساختاری مناسب تره.
بله من مودم رو با usb وصل میکنم tp-link 811 usb و lan
الان هم برای موبایل میخوام وایرلس
الان من حساب کردم اگه مودم جدید بخرم یاید حداقل 43تومن پول برای مودمی مثل tp-link 8901g بدم یا برندهای دیگه و 10 تومن کارت شبکه
ولی الان اگه wirless usb adapter یا کارت اینترانال wirless بگیرم 20 تومن خرجمه که به این وسیله اینترتم رو برای موبایل وصل کنم
جالا میخواستم ببینم استفاده از دو wirless usb adapter یا کارت اینترانال wirless دردسر داره
مشکل ندارم که باید کامپوتر روشن باشه از نظر تنظیم که بتونم به موبایل از این طریق وصل کنم
با سلام و خسته نباشيد
من يك سوال از خدمتون داشتم
من مودم asus g 31 دارم و توسط كابل شبكه به pc متصل هست . ايا براي اتصال note book هم توسط wireless مودمم بايد كامپيوتر رو روشن كنم و بعد connect شوم به adsl تا بتوانم از قابليت wire less استفاده كنم يا نه ..
كامپيوتر خاموش باشد اما مودمم روشن ميتوانم بصورت وايرلس وصل شوم.
يا بايد كانكشن اتصال رو روي لپ تاپ تعريف كنم تا وقتي pc خاموش است از طريق وايرلس كانكت شوم!!!
شما اگه مودمتون رو روتر تعریف کرده باشید می تونین وقتیpc شما خاموش هم هست از اینترنت استفاده کنیدنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره مودم رو به صورت pppoe کانفیگ کنید که اگر خواستید همزمان با pc از اینترنت استفاده کنید مشکلی نداشته باشید ولی در حالت بریج هم می تونید یک کانکشن در لپتاپ بسازید و به صورت وایرلس کانکت بشید به شرطی که pc شما به اینترنت وصل نباشه.نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يك مقدار بيشتر راهنمايي كنيد.
مودم رو چگونه روتر تعريف كنم
با سلامنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم شما باید داخل تنظیمات مودم برید
192.168.1.1 رو توی مرورگرتون وارد کنید
سپس با رمز admin و یوزر admin لاگین کنید
حال به قسمت wlan برید و از اونجا در قسمت connection mode ، حالت PPPoE رو انتخاب کنید
حالا قسمت های یوزر و پسورد رو فعال میکنه و واردش کنید اونایی که باهاش همیشه با کانکشن لاگین میکنید
سپس apply کنید
از این به بعد با روشن کردن مودم به تنهایی اینترنت دارید و نیازی نیست کانکشنی رو اجرا کنید
موفق باشید.
سلام
فرض کنیم شما USB Adaptor رو خریدی و وصل کردی به pc تون. این فقط میتونه شبکه های Wireless اطراف رو پیدا کنه و سیستم شما رو بهشون وصل کنه. USB Wireless Adopter نمیتونه خودش یه شبکه ی wireless تشکیل بده و اینترنت مودمتون رو در درسترس سیستم های دیگه و موبایلتون قرار بده.
برای تشکیل یک شبکه و به اشتراک گذاری اینترنت حتما به یک Wireless Router نیاز دارید. که هم جدا فروخته میشن و هم بصورت یکجا با مودم. که برای مصارف خونگی مودم های وایرلس روتر دار بهترین انتخاب هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)