تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1010 از 1135 اولاول ... 105109109601000100610071008100910101011101210131014102010601110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,091 به 10,100 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سپاسگزارم دوست گرامی، باعث خوشحالی است که شما هم به جمع ما ملحق شدید.
    نشت آب در سمت شاگرد، همانطور که اشاره کردید، به احتمال زیاد از سیستم بخاری است و بیشترین دلیل مربوط به رادیاتور بخاری هست که بعضا یکی یا چندتا از لوله های آن سوراخ شده و نشتی پیدا میکنه، البته تجربه ای که من داشتم بیشتر مربوط به باز شدن پرسها و یا کنده شدن لحیم های مربوط به لوله های رادیاتور بخاری بوده که با لحیم کاری خوب درست شده، منتها بخش اصلی کار که واقعا پر دردسر هم هست، باز و بسته کردن یونیت بخاری از سمت شاگرد است که خیلی داستان داره...!!

هرچند که متوجه شدم شما هم مثل اکثر اعضاء خودتون دست به آچار هستید و خوشبختانه مهارتهای خوبی هم در رفع اشکال اتومبیلهای آمریکایی دارید، اما اگر احیانا نیاز به راهنمایی بود، مثل همیشه در خدمتم.
    منتظر مطالب شما در مورد کارهای انجام شده هستیم.
    موفق باشید

تشکر از لطفتون
    بعد از باز شدن یونیت بخاری دیدم که یکی از لوله ها کاملا از قسمت لحیم جدا شد ویکی دیگه هم کمی از همان قسمت لحیم دچار ضعف هستش که رادیاتور رو برای لحیم کاری فرستادم و از آنجایی که این عملیات در هنگام سفر به شمال برای تعطیلات انجام میشد بعد از کلی جستجو رادیات سازی که پیدا کردیم زیاد وارد نبود و لوله را بر عکس جوش داد

و من هم چون تا حالا رادیاتور رو باز نکرده بودم که بدونم خم لوله ها چجوری هستن، شروع به بستن رادیاتور روی یونیت کردم و واشر هم چسباندم

هنگام جا زدن متوجه شدم که اصلا جا نمیرود به این نتیجه رسیدم که لوله بر عکس شده خواستم لوله را با استفاده از گرم کردن صاف کنم تا بتونم جا بزنم مجدد از قسمت لحیم جدا شد و مجدد برای لحیم کاری بردم پیش اون بنده خدا و خودم بهش گفتم که از کدوم طرف بزاره و جوش بده که اینبار خدارو شکر درست بود

و به راحتی (البته نه خیلی راحت) جا رفت و بسته شد

بعد موقع برگشت به کرج خواستم ماشین رو روشن کنم که استارت نخورد و استارت ترتر کرد از آنجایی که نشانگر روی باطری سبز بود فکر کردم که شاید سرباطری باشه که کلی ور رفتم و نشد بعد با باطری به باطری زوشن کردم و 1 کله تا کرج اومدم از ترسم ماشینو خاموش نکردم که یک موقع دو باره به مشکل نخوره وقتی توی پارکینگ ماشینو خاموش کردم بعد از 5 دقیقه که خواستم استارت بزنم باز استارت نخورد حالا امروز باید برم سر وقتش باز ببینم چشه
    Last edited by pejy666; 10-12-2017 at 14:54.

2. 5 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

باطری رو بردم باطری سازی که گفتن کاری از دست ما بر نمیاد متاسفانه تموم کرده. که مجبور به خرید باطری شدم باطری پوما اورجینال ساخت 2017 با 1 سال ضمانت مبلغ 265.000 تومان البته تو اینترنت زده بود 245.000 تومان ولی دیگه حسش نبود بگردم دنبالش

4. 3 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باطری رو بردم باطری سازی که گفتن کاری از دست ما بر نمیاد متاسفانه تموم کرده. که مجبور به خرید باطری شدم باطری پوما اورجینال ساخت 2017 با 1 سال ضمانت مبلغ 265.000 تومان البته تو اینترنت زده بود 245.000 تومان ولی دیگه حسش نبود بگردم دنبالش

چند آمپر؟
    متاسفانه مشکل بزرگی که برای ماشینهای ما وجود داره، نبود باطری با آمپر و ابعاد مناسب هست چون جای باطری محدود و در مقابل آمپر بالا ( عمدتا 80 آمپر به بالا) لازم هست که این دو مورد در باطریهای موجود در بازار زیاد با هم جور نیست.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چند آمپر؟
    متاسفانه مشکل بزرگی که برای ماشینهای ما وجود داره، نبود باطری با آمپر و ابعاد مناسب هست چون جای باطری محدود و در مقابل آمپر بالا ( عمدتا 80 آمپر به بالا) لازم هست که این دو مورد در باطریهای موجود در بازار زیاد با هم جور نیست.

باطری 74 آمپر بود

8. این کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اینجا یکی از دوستان برای درب صندوق عقب نوا صندوق پران برقی نصب کرده بود فکر کنم آقای hamid-r-s بود صفحه مربوط به نصب و مراحل نصب رو نتونستم پیدا کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

10. این کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.تو دفترچه راهنماي بيوک ايران مشخصات باطري رو زده 125 آمپر
    تو دفترچه نوا که تو ماشين خودم داشتم زده بود 70 آمپر.

واسه بيوک الان چي پيشنهاد ميکنيد؟
    ...........................

یه سوال در مورد گیربکس اتوماتیک دارم.این تقه ای که معمولا آمریکاییا تو حالت درجا موقع گذاشتن تو درایو یا دنده عقب میزنن حتی در حد یه تکن کوچیک بنظرتون طبیعیه؟ من یه بار یه بیوک داغون سوار شدم هیچ چیش سالم نبود ولی چیزیش که خیلی بهم کیف داد این بود که تو درجا دنده رو از R به D تغییر دادم ماشین هیچ تکون و صدایی نخورد دقیقا مثل ماشینای روز ولی بقیه امریکایی های اتومات که سوار شدم اکثرا یه تکون کوچیک میخوردن‌ موقع گذاشتن دنده تو درایو یا عقب.

حالا داستان چیه؟ و رفع این مشکل چطور؟ اگه دوستان تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید ممنونم
    Last edited by Peyman Skylark; 24-12-2017 at 04:33.

12. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تا اساتید بیان و پاسختون را بدهند عرض کنم این حالت (تقه) امکان داره دور آرام زیاد باشه یا چهار شاخه گاردان خراب و در جای خودش لق شده که موجب تقه میشه.

14. 2 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینجا یکی از دوستان برای درب صندوق عقب نوا صندوق پران برقی نصب کرده بود فکر کنم آقای hamid-r-s بود صفحه مربوط به نصب و مراحل نصب رو نتونستم پیدا کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    متاسفانه صفحه های مورد نظر پیدا نکردم، اما در فکر روش ساده تر نصب کابل برای باز کردن صندوق عقب هستم ( تقریبا مشابه پراید) و اگر به نتیجه رسیدم با توضیحات و تصاویر منتشر میکنم.

سلام.تو دفترچه راهنماي بيوک ايران مشخصات باطري رو زده 125 آمپر
    تو دفترچه نوا که تو ماشين خودم داشتم زده بود 70 آمپر.

واسه بيوک الان چي پيشنهاد ميکنيد؟
    ...........................

یه سوال در مورد گیربکس اتوماتیک دارم.این تقه ای که معمولا آمریکاییا تو حالت درجا موقع گذاشتن تو درایو یا دنده عقب میزنن حتی در حد یه تکن کوچیک بنظرتون طبیعیه؟ من یه بار یه بیوک داغون سوار شدم هیچ چیش سالم نبود ولی چیزیش که خیلی بهم کیف داد این بود که تو درجا دنده رو از R به D تغییر دادم ماشین هیچ تکون و صدایی نخورد دقیقا مثل ماشینای روز ولی بقیه امریکایی های اتومات که سوار شدم اکثرا یه تکون کوچیک میخوردن‌ موقع گذاشتن دنده تو درایو یا عقب.

حالا داستان چیه؟ و رفع این مشکل چطور؟ اگه دوستان تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید ممنونم
    اگر 125 آمپر پیدا کردید که قابل نصب در فضای محدود جا باطری باشه، عالیه، که البته من تاحالا ندیدم. بنابراین هرچقدر توان باطری بیشتر بود، بهتره چون خواه ناخواه لوازم برقی اضافه روی ماشین نصب میشه و نیاز به توان بالاتر باطری ( و همینطور دینام) هست.

مشکل تقه زدن دلایل زیادی داره که همانطور که دوست گرامی kcnc اشاره کردند، زیاد بودن دور موتور یا به اصطلاح " سلو " ، لق بودن و خرابی چهار شاخه گاردان است. در ادامه لق بودن پیچهای توربین به فلایویل، ایراد در درامهای گیربکس و فرسودگی و فرار روغن و همینطور کم و یا کثیف بودن روغن گیربکس، ضعیف یا خراب بودن سوپاپهای روغن و از تنظیم خارج شدن اونها و ..
    بهترین کار بررسی موارد ساده ابتدایی هست و اگر درست نشد، گیربکس نیاز به باز شدن و سرویس داره.
    گیربکسهای انوماتیک کلا حساسیت زیادی دارن و باید با دقت و مراقبت از آنها استفاده و نگهداری کرد( چیزی مثل موتور و یا حتی بیشتر) اما اکثرا فقط روغن چک میکنند و زمانی کار به جایی میرسه که دیگه باید گیربکس کاملا باز و سرویس و تعمیر بشه ( بخصوص وقتی خودرو دست چند نفر خرید و فروش بشه و به این موارد رسیدگی نکنند) بخاطر همین ایرادات زیادی در گیربکسهای اتومات فعلی خودروهای آمریکایی دهه های 70 و 80 میلادی در ایران وجود داره و موقع خرید اتومبیل باید بیشتر از موتور، روی گیربکس حساس بود که هزینه سرویس و تعمیر اتوماتیک دست کمی از اورهال کامل موتور نداره و گاهی هم بیشتر میشه!

ماکتهایی با جزئیات بسیار دقیق

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

یه شولت نوا گرفتم میخوام موتور وگیربکس و .... اورهال کنم شاید مفید باشه البته یه بیوک هم هست که این بیوک باز تمیزتره بعد از شورلت نوا اورهال میکنم

ماشین مدت ها بود که زیر باران -افتاب خواب بوده و صاحبش اهمیتی نداده
    پلاک کول تگ الومینیومی تولید بعد ار انقلابه پارس خودرو داره منتهی تولید جنرال موتور دیگه پیدا نکردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیوک=

18. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

علی آقا سلام ممنونم بابت پاسخ
    تفاوت ساسات نوا و بیوک چیه؟
    شیوه کار کردشون که یکیه درسته؟
    ...................
    روغن استانداردی که امروزه به موتور ۶ نوا یا ۸بیوک سازگاری داشته باشه چیه؟ روغن ۲۰_۵۰ که بخار میشه و خیلی رقیقه واسه این موتورا.روغن ۵۰هم بعضی مکانیکا پیشنهاد میدن ولی طبیعتا تو سرمای زیاد بعلت غلضت بالا ممکنه آسیب برسونه به موتور.
    Last edited by Peyman Skylark; 27-12-2017 at 01:17.

20. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •