تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1010 از 1178 اولاول ... 105109109601000100610071008100910101011101210131014102010601110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,091 به 10,100 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من یک لپ تاپ لازم دارم از برند ایسر تو رنج قیمت 450 تومان تا 600 تومان
    سی پیو هم هرچی باشه بجز سلرون یعنی بالا تر از سلرون باشه

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

GPU هاي سري Quadro بطور كلي براي كار با برنامه هاي طراحي گرافيكي و صنعتي ساخته شده اند فقط سري FX - NVS در كاربرد فرق دارند ، سري FX بسيار پيشرفته تر هست و شكي نيست ، مثلا در پردازش هاي گرافيكي موازي سري FX بسيار قوي تر نشون ميده و توابع توكار قدرتمندي داره و NVS در سطح پايينتر از اون هست ولي اينكه براي آنتي ويروس و ... ساخته شده باشه از نظر من خنده داره اين حرف !
    سلام دوست جدید من

اولا وقتی گفتم جالبه منظورم اینه که اینا نمی دونستم و منظورم مسخره کردن شما نیست.

دوما اگر بهینه شدن چیپ گرافیکی برای بعضی آنتی ویروسها براتون خنده داره اینجا را مطالعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصش:
    A short list of the applications which are certified for the NVS line can be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (including MS Office, Exceed, Notes, McAffee, pcAnywhere, Bloomberg, Reuters, Tradestation)

همون چیپی هست که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده.

داره خودمونی میشه mohammad6687's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باسلام
    من می خوام یه لپ تاپ بگیرم بین مدل Dell , Sony نمی دونم کدوم رو باید بگیرم.
    برای کار برنامه نویسی وب و کار با Photoshop بیشتر نیاز دارم البته کار های روزمره رو هم با هاش انجام بدم.
    البنه یکی از مهم ترین شرایطش هم زیبایی اونه.
    حدود قیمت بین یک میلیون تا یک میلیون و دویست .
    البته اگه برند دیگه ای هست که به درد بنده بخوره هم معرفی کنید ممنون می شم.
    با تشکر فراوان
    بازم سلام
    جواب مارم بدید ناراحت نشیم .
    بازم تشکر فروان

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

متاسفانه تمامی اطلاعات شما درست نیست
    main (1 های نوت بوک های سونی توسط خود همین شرکت طراحی و ساخته میشن.
    main های لپتاپ با دسکتاپ فرق دارن.پس خبری از asus و giga و msi و biostar نیست
    2)رتبه بندی نوت بوک هایی که گفتین مربوط به سال 2007 هست نه الان.
    آخرین رده بندی HP اول و دل دومه
    3) درسته رتبه فروش اریکسون نسبت به قبل کمتر شده
    اما فکر نکنم رابطه ای بین میزان فروش و زیان باشه! حداقلش اینه که ما تو درسامون همچین چیزی نخوندیم شاید جدیده!!!
    سلام بر شما که شهرتان به ما نزدیکتر از تهران است.
    ببخشید
    در بحث Main نت بوک باید به عرضتان برسونم که بزرگترین تولید کننده مین لپ تاپ و کلاَ سازنده لپ تاپ شرکت تایوانی Hon Hai Precision است. اینجا را به دقت بخوانید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که می بینید این شرکت برای شرکتهای مختلفی تولید داره و mac mini را بطور کامل خودش تولید میکنه.

شرکت تایوانی دیگری که سهم زیادی از بازار مادر برد لپ تاپ داره Elite Group است که برای HP و DELL مادربرد میسازه!

تا اونجایی که من میدونم شرکتهای intel و DELL فقط مادربرد را طراحی می کنند و شرکتهای تایوانی آنها را بصورت OEM تولید می کنند(در چین).

فکر نکنم رابطه ای بین میزان فروش و زیان باشه! حداقلش اینه که ما تو درسامون همچین چیزی نخوندیم شاید جدیده!!! >> من جایی نگفتم که چون فروشش کم شده زیان ده است. این را در یک مقاله نیوز ویک که نشریه عصر ارتباط ترجمه کرده بود خوندم. در اونجا همچنین گفته بود سونی برای زنده ماندن در بحران اقتصادی مجبوره بسیاری از فناوریهاش را در اختیار شرکتهای تایوانی قرار بده تا اونها براش تولیدات را با قیمت کمتری تولید کنند. روزگاری کارخانه های سونی مانند پادگان نظامی مورد حفاظت بودند تا فناوری ساختشان سری بماند اما الآن ...
    پایان غم انگیزی برای سونی و بسیاری از شرکتهای پیشرو ژاپنی مثل توشیبا، NEC، فوجیتسو و ... است.

در رابطه با گرافیک برای مهندسین عزیز مکانیک و عمران: برای نرم افزارهای شما Quadro NVS 160 حتی از Geforce G 105M هم پایینتره. بیخود خودتون را با اسم Quadro گول نزنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا یه لپ تاپ تا سقف قیمت 1.300 معرفی کنید که ترجیحا 14.1 یا 13.3 اینچ و دارای کارت گرافیک قوی باشه
    پیشاپیش از راهنمائی و کمکتون سپاس گزاری میکنم
    Last edited by Boushvek; 10-09-2009 at 16:46.

داره خودمونی میشه samuraii40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان من یک لپ تاپ لازم دارم از برند ایسر تو رنج قیمت 450 تومان تا 600 تومان
    سی پیو هم هرچی باشه بجز سلرون یعنی بالا تر از سلرون باشه
    acer 5738z=565000 toman

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون به خاطر راهنمایی.
    من چون بیشتر سرو کارم با کارهای مهندسی و مخصوصاً نرم افزار Catia هست به CPU و کش بالا احتیاج دارم.
    برای همین این چند مدل رو با توجه به قیمتشون انتخاب کردم.
    البته در مورد کارت گرافیک اطلاعات زیادی ندارم.
    اگه این مدل سونی گرافیک پایینی داره پس باید برم سراغ اون چند مدل دل.
    Vostro 1520 و Dell Latitude E6400/6500 تقریباً شبیه هم هستند یعنی مونتاژ چین و اروپا اینقدر تفاوت قیمت داره ؟ ارزش داره این تفاوت قیمت پرداخت بشه ؟
    نه سری latitude از هر لحاظ کیفیت بالا تری نسبت به vostro داره.استحکام و جنسش...ضد گرد و غبار بودنش....PORT های بیشتر...کیفیت صفحه نمایش سری latitude هم به مراتب بالاتره و LED هم هست
    backlight کیبرد هم سری latitude داره که vostro نداره.

اگر چندان به بازی کردن اهمیت نمیدی و هدف اصلیت کار با نرم افزار های تخصصی هست .
    latitude E6500 کاملا برای شما مناسبه

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا یه لپ تاپ تا سقف قیمت 1.300 معرفی کنید که ترجیحا 14.1 یا 13.3 اینچ و دارای کارت گرافیک قوی باشه
    پیشاپیش از راهنمائی و کمکتون سپاس گزاری میکنم
    نوت بوک های 13 و 14 اینچی معمولا برای بازی نیستن و کارت گرافیک مخصوص بازی های سنگین رو ندارن.
    در این رده شاید کارت گرافیک gf9300gs بهترین کارت گرافیک نصب شده بر نوت بوک های 13 باشه.
    بهترین اون ها vostro 1320 هست که با توجه به امکاناتی که داره قیمت قابل قبولی هم داره

vostro 1320
    cpu:t9550 2.66 6mb
    ram 4gb
    hdd 320++GB
    gf9300gs
    zigorat :1250T

10. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من برای نرم افزارهای عمران مثل etaps, safe, sap , ... و دیدن فیلم و گاها بازی ( نه بازی خیلی حرفه ای نهایتا world of goo یا fifa ) یک لپ تاپ میخواستم . بودجه ام هم 1300 هست . اگر هم لپ تاپ زیبا باشه که چه بهتر !

یکی از دوستان HP HDX X16-1040 و دیگری HP PAVILION DV6-1215 رو پیشنهاد کرده . نظر شما چیه ؟ اگر شما هم مدل دیگه ای رو میدونید که با بودجه و انتظارات من سازگاری داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

فقط همین یک مدل رو سراغ دارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •