گویا با آپدیته جدید همه کلیدها غیر فعال میشوند
تا 8 مهر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گویا با آپدیته جدید همه کلیدها غیر فعال میشوند
تا 8 مهر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saman_uv; 30-09-2011 at 00:10.
دقیقا" مشکل من هم همین است.
امروز به این بیماری دچار شده
یکبار exit کنین درست نشد ریمو ونصب مجدد.
دوست گرامی میدونم با پاک کردن و نصب دوباره درست میشه من میخوام این همه آپدیتم یهو پاک نشه آخه باید یه راه حل منطقی داشته باشه از اساتید گرامی هم خواهش میکنم به این سوال رسیدگی بکنن آخه همانطور که میبینین مشکل من تنها نیست و اکثر دوستان همین مشکلو دارن ممنونم
شما باید همیشه از اپدیتهاتون بکاپ داشته باشین تا در اینجور مواقعا مشکل براتون ایجاد نشه.
تا اون جا که من میدونم این مشکل یک باگ در نسخه جدیده که در بیشتر مواقع با ریمو درست میشه.
سلام.
میخواستم بدونم چجوری میشه جلوی پروتکت کردن یک برنامه خاص توسط kis رو گرفت؟ مثلا من میخوام اجرا بشه اما Kis نمیذاره...
سلام
آپدیت اولیه KIS 2012 چقدره مگه؟!
من فعلا تا 80 مگابایت هم رسیده!
بزار اپدیت بشه فکر کنم 130 مگی اپدیت کنه
دوستان چطور میتونم قبل از پاک کردن و نصب مجدد کاسپر از آپدیتهای قبلیم بکاپ بگیرم؟ ممنونم
شما اول برو توی setting بعد برو توی تب update همونجا یه گزینه هست با این عنوان :copy updates to folder
این گزینه باید تیک خورده باشه تا از آپدیتهات توی اون فولدری که در کادر پایین این گزینه وجود داره یک کپی ریخته بشه.
اگه این تیک رو نزاشتی بزار و یه دور کسپر رو آپدیت کن.
بعد میتونید برید توی اون فولدر و پوشههایی که وجود داره رو بردارین.البته بهتره وقتی وارد اون مسیر میشید یه مرحله عقب برید تا پوشهای به نام update distribution رو ببینید.بعد از این پوشه یه کپی بردارین.
اینم مسیر پیشفرض برای کپی شدن آپدیتها
شما این آدرس رو وارد کن و اون پوشه Update distribution رو هر جا خواستی کپی کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن:اینایی که من گفتم برای نسخه ۲۰۱۱ بود اما فکر نکنم توی سایر نسخهها تفاوتی کرده باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)