مشکلت چیه هر چی بخوای تو دست و بالم هستا تعارف نکنی بازیکن تو بازار سیاه هم هست
من میگم چرا بکهام و کارلوس رو نیاریم رئال شوت زن می خواد روبن خوب شوت میزنه هونتلار هم خوبه گل زیاد زدش
مشکلت چیه هر چی بخوای تو دست و بالم هستا تعارف نکنی بازیکن تو بازار سیاه هم هست
من میگم چرا بکهام و کارلوس رو نیاریم رئال شوت زن می خواد روبن خوب شوت میزنه هونتلار هم خوبه گل زیاد زدش
تاييد ميشه
كاكا: ميخواهم به برتری بارسلونا پايان دهم
به گزارش RmadridFC: كاكا مهاجم تيم ملي فوتبال برزيل، بعد از امضاي قرارداد عضويت با باشگاه رئال مادريد با بيان اين كه ميخواهد به سلطه بارسلونا بر رقابتهاي ليگ اسپانيا خاتمه دهد، قلب هواداران رئال را ربود.
ستاره سابق ميلان اظهارداشت قصد دارد با كمك به رئالي ها، در مدت شش سالي كه در سانتياگوبرنابو خواهد بود، تاريخ ساز شود و عضو موثري در تحقق برنامههاي جديد باشگاه باشد.
به گزارش روزنامه آاس، فلورنتينو پرز رييس باشگاه رئال قبلا اعلام كرده كه كاكا تنها ستاره بزرگ و مشهور رئال نخواهد بود و به زودي تعداد ديگري از بازيكنان صاحب نام به او ملحق خواهند شد.
كاكا كه از اين همه بلندپروازي به وجد آمده، به آس گفت:"اميدوارم بتوانم با كمك خود، به سلطه باشگاه بارسلونا خاتمه داده و از رئال مادريد تيمي بسازيم كه همه قهرمانيها را درو ميكند."
وي افزود:"من قراردادي شش ساله امضا كرده و اميدوارم همراه با رئال، برگ تازهاي به تاريخ اين باشگاه بيفزاييم."
به اعتقاد كاكا رئال يكي از بهترين و بزرگترین باشگاههاي جهان است و برنامههايي دارد كه به او امكان ميدهد در كنار برخي از بهترين بازيكنان قرار گيرد و اين يكي از دلايلي است كه رئال را انتخاب كرده است.
وي تصريح كرد: در گذشته نيز امكان پيوستن به رئال را داشته، اما به خاطر سرمربي ميلان، اين پيشنهاد را نپذيرفته بود ولي الان شرايط فرق كرده است.
"آنجلوتي مرا ميخواست و به من اعتماد داشت."
به اعتقاد كاكا، باشگاه ميلان با وجود از دست دادن يك بازيكن و سرمربي، مي تواند خود را بازسازي كرده و در فصل آينده براي قهرماني بجنگد.
وي گفت:"ميلان با حضور لئوناردو از شانس قهرماني برخوردار است. مطمئن هستم بازيكنان بزرگي به اين تيم ملحق خواهند شد و بدون من هم، موفقيتهاي مهمي كسب ميكنند."
کاکا :X:X:X:X: دی
میگم به یه چیزی دقت کردین؟
رئال همیشه بازیکنای کلیدیش شماره پیرهنشون اوله؟
رائول 7
کاکا 5
زیدان 5
رونالدو 11
نیستلروی 17
بکهام 23
کاسیاس 1
و ....
1 اول نیست بی سواد
ببینم با توجه به اینکه رودی میخواد بره رونالدو که بیاد 17 رو میدن بهش ؟ بعد ویا چی پس ؟ بدبخت بیچاره باید 27 بپوشه : دی
ویرایش : با اندکی تفکر فهمیدم اشنایدر و روبن و فن در فارت که دارن میرن پس 10 رو میده به ویا 11رو میده به ریبری و 23 رو هم به سیلوا : دی
Last edited by aRThaS_08; 10-06-2009 at 09:51.
عشق است کاکا . دمش گرم بابا . خیلی باحاله . خوب می توپه به شانسلونا .
![]()
بچه ها میگن رونالدو پاش رو می خواد جراحی کنه یک ادم مصدوم رو تو پاچمون کردن
فلورنتینو پرس اعلام کرد دیگر تلاشی برای به خدمت گرفتن ژابی آلونسو ستاره لیورپول انجام نخواهد داد...
سایت گل : فلورنتینو پرس بعد از اینکه کاکا ستاره برزیلی و اسبق میلان را با قراردادی 6 ساله به خدمت گرفت در گفتگو با Telemadrid در مورد خریدهای آینده اش می گوید.
پرس اعلا کرد رئال در مهلت نقل و انتقالات حداقل 6 بازیکن دیگر به خدمت خواهد گرفت.او همچنین گفت تلاش ما برای جذب ژابی آلونسو ملی پوش اسپانیایی لیورپول بی فایده بوده است."ژابی بازیکن فوق العاده ای است و در تیم بزرگی هم بازی می کند.اما تا کنون هیچ خبری مبنی بر تمایل مسئولان لیورپول در مورد فروش او در مهلت نقل و انتقالات نشنیده ام.سرمربی لیورپول روی او حساب ویژه ای باز کرده و نمی خواهد او را از دست دهد.طبیعی است چرا که او بازیکن بزرگی است و پیدا کردن جایگزین او کار آسانی نیست."
پرس بعد از اینکه ریاست باشگاه رئال را به عهده گرفت اعلام کرد حداقل 9 بازیکن در این تیم مازاد بر نیاز باشگاه هستند و باید این تیم را ترک کنند.میانگین سنی بازیکنان رئال هم اکنون 28 سال است و پرس می خواهد این میانگین را به سال 25 کاهش دهد.
سران باشگاه مادریدی هنوز تصمیم نگرفته اند که کدام بازیکنانشان را به فروش برسانند و آرین روبن هنوز در لیست انتظار است.
سایت گل- آرین روبن هنوز نمی داند که فصل بعد را در رئال خواهد ماند یا نه و پدر و مدیر برنامه های او در این هفته با سران باشگاه مادریدی دیدار خواهند کرد تا در این رابطه با مسئولان باشگاه مذاکره کنند.
این طور به نظر می رسید که فلورنتینو پرس برای پیشبرد برنامه های جنجالی و تهیه وجه لازم برای انجام خریدهای مورد نظرش، قصد فروش این ستاره هلندی را دارد ولی پیشنهادی برای خرید این بازیکن به دفتر برنابئو نیامده است. در صورتی که تیمی برای به خدمت گرفتن روبن وارد عمل شود، ممکن است اوضاع کاملا تغییر کند ولی پدر روبن که مدیر برنامه های او نیز هست در صحبتهایی اعلام کرده که او در حال حاضر از حضورش در مادرید راضی است.
هنس، پدر روبن در این رابطه گفته:« من با خورخه بالدانو و میگل پاردسا دیدار کردم تا در مورد آینده پسرم با آنها صحبت کنم و آنها به من گفتند که هیچ پیشنهادی برای آرین روبن وجود ندارد. آرین می خواهد در رئال بماند و به فروش رساندن او نیز می تواند کار سختی باشد، چرا که تیم مادریدی برای به خدمت گرفتن او 36 میلیون یورو به چلسی پرداخته بود.»
پدر روبن در ادامه در مورد اینکه آیا پسرش قطعا در برنامه های پیگرینی جایی خواهد داشت یا خیر، پاسخ دقیقی نداشت و گفت:« من نمی توانم در این رابطه واکنشی نشان دهم ولی می توانم بگویم که کادر فنی تیم نیز از آرین راضی هستند.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)