این فروشنده ها توی رشت خیلی نامردن...آخه اینقدر اختلاف قیمت!!!!!!!در کل ایراد نداره....از همه بروبکس ممنونم...خط ADSL هم واسه دانلود بازیهای جدید دارم...اگه چیزه خدایی پیدا کردین بگین تا منم دانلود کنم...مرسی
این فروشنده ها توی رشت خیلی نامردن...آخه اینقدر اختلاف قیمت!!!!!!!در کل ایراد نداره....از همه بروبکس ممنونم...خط ADSL هم واسه دانلود بازیهای جدید دارم...اگه چیزه خدایی پیدا کردین بگین تا منم دانلود کنم...مرسی
Last edited by 975319; 08-09-2009 at 00:22.
مبارک باشه دوست عزیز.
اگر مموری که خریدی اصل باشه با توجه به قیمت مموری 8 گیگ اصل (45-50) بد نخریدی خوب هم نخریدی.
اما اگه مموری تقلبی باشه(15-20 تومن) یکم گرون خریدی.
مموری را تست کردی ببینی اصله؟
دوستان من نزدیک 1 گیگو 200 مگ دانلود کردم.حیف نیست اینجا گیر کنم (اول بازی).
شما وقتی تو اون اتاقی چند تا کار باید بکنی دقیقا" نوشته انگلیسی که بهت می گه رو بگو تا کمکت کنم.
حیف که من خیلی وقت پیش بازی کردم یادم رفته !دوستان من نزدیک 1 گیگو 200 مگ دانلود کردم.حیف نیست اینجا گیر کنم (اول بازی).
بازیش هم طولانیه تقریبا
شما فک کنم باید بری به سمت اون ساختمون بزرگه بری توش با اون کامپیوتره کاری نداشته باش
اقا میگه مثلث بزن و روی mision کلیک کن اما این گزینه غیر فعاله حالا چیکار کنم؟؟
مثلث رو بزن ببین همه ی mail ها تو خوندی؟ بعد اونی باهت حرف می زنه از اتاق رفت بیرون؟ اگه رفته تو هم برو پشت در و ضربدر رو بزن تا در بازشه. اگه نرفته تو با هر کی که تو اتاق هست حرف بزن( برو جلوشون ضربدر)
اصلا تو همون اتاق اولی یا وارد اتاق دوم شدی؟ اگه وارد اتاق دوم شدی بگو. اگه بتونی یه عکس بزاری عالی میشه.
اینقدر بچه ها حرف این دیسیدا( اشتباه نوشتم؟) رو زدن منم حوس کردم و دیروز ورژن قبلیش ( همینی که شما توش به مشکل بر خوردید ) رو دارم بازی می کنم.
اقا با چه برنامهی میتونم از بازی عکس بگیرم؟
با موبایلی دوربینی چیزی بگیر . اگه وارد اتاق دوم شدی ( اصلا" دری رو باز کردی؟) یه سزی دستگاه شبیه به هم هست کنار هم گذاشته و کنارش رفیقت وایساده باید بری پیش دستگاه و دکمه ای که میگه رو بزن.
از همه ی بروبکس ممنونم....بچه ها بهترین ورژن از بازیهای کراش و نید فور اسپید و فاینال فانتزی کدومه؟(البته اگه همشون ورژن های مختلف دارن)...می خوام دانلود کنم...راستی سونیک واسه psp هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)