تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 101 از 542 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط asman616
    من مي خوام بدمنم چطوري ميشه سانسور gta sa با hot cafee برداشت

اول سلام
    بعد اين كه داخل خود فايل توضيش داده

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

براي اين منظور سه راه موجود است

ابتدا فایل را ازحالت فشرده خارج کنید. حال سه راه مختلف پیش رو داریم:

دقت کنید این سه روش کاملا ازیکدیگر مجزا هستند.

1 . به مسیر GTA San Andreas\data\script بروید وازدو فایل main.scm و script.img نسخه پشتیبان تهیه کنید . حال دو فایل موجود در HOT COFFEE را که به همین نام هستند جایگزین فایلهای اصلی کنید.

بازی را اجرا کنید ولی دراین حالت ، save های گذشته تان دیگربه درد نمی خورد ( زیرا فایل main.scm تغییر کرده است ) وباید ازابتدا بازی کنید ( یعنی باید NEW GAME را انتخاب کنید ) البته ازهمان ابتدای بازی ، کارل میتواند به سراغ تمامی دوست دخترهایش برود به عبارت دیگر ازهمان ابتدای بازی علامت قلب روی نقشه وجود دارد ، دراین حالت تمامی پلها بازند وشما میتوانید به تمامی San Andreas ازهمان ابتدا سربزنید بدون اینکه با چهارستاره تخلف مواجه شوید.

حال به سراغ نزدیکترین دختریعنی دنیس بروید وپس ازاینکه اورا به bar بردید وی را به خانه برسانید سپس دکمه Y را فشار دهید تا داخل خانه شوید.

ممکن است درباراول جا بخورید . ابتدا دختر کمی suck میزند سپس عملیات آغازمیشود . ازاین جا به بعد باید با فشردن دکمه های Up و Down کاری کنید تا میزان تحریک ( EXCITEMENT ) به حداکثربرسد البته کارمشکلی است. اگر تحریک به حداکثربرسد میزان دوستی تان افزایش می یابد واگر به صفربرسد میزان دوستی تان کاهش می یابد.

دراین روش دخترها کاملا بدون لباس هستند.

ممکن است حالت فوق را به خاطراینکه با save های گذشته تان سازگارنیست نپسندید دو روش زیر را انجام دهید تا بتوانید ازsave گذشته تان استفاده کنید.

2 . دراین روش هیچ فایلی را جایگزین فایلهای اصلی نمی کنیم.

بازی را اجرا کنید ویکی ازفایلهایی را که قبلا save کرده اید load کنید . دکمه های Alt و Tab را همزمان فشاردهید تا موقتا ازبازی خارج شوید . سپس روی فایل Sacensor که همراه HOT COFFEE دانلود کرده اید کلیک کنید . صفحه ای بازمیشود که داخل آن این عبارت درج شده است:

Current status of censorship: censored

Flip censor status (Y/N)?

حال دکمه Y را فشاردهید وسپس Enter بزنید ونهایتا بازدن یک Enter دیگر ازاین برنامه خارج شوید تا حالت سانسورعوض شود.

ازاین لحظه به بعد قادرخواهید بود به داخل داخل خانه های دوست دخترهایتان بروید.

حال به داخل بازی برگردید وبه سراغ یکی ازدوست دخترهایتان بروید و حالشو ببرید.

(دقت کنید که ابتدا باید بازی را اجرا کنید سپس فایل Sacensor را.)

بازی را save کنید دردفعات بعدی که این save به خصوص را load میکنید دیگرنیازی نیست فایل Sacensor را اجرا کنید . نکته قابل توجه این است این save را داخل هر کامپوتردیگری نیز اجرا کنید بدون سانسور است.

دراین روش دخترها با لباس زیر هستند وکاملا بدون لباس نیستند.

3. این روش کاملترین روش ممکن است:

این روش نیز با save های گذشته تان سازگار است. ابتدا ازفایل script.img اصلی یک backup تهیه کنید سپس فایل script.img موجود در HOT COFFEE را جایگزین فایل اورجینال کنید .

حال بازی را اجرا کنید و یکی از save هایتان را load کنید سپس از بازی موقتا خارج شوید وبا استفاده از فایل Sacensor سانسور بازی را بردارید.

دراین روش دخترها کاملا بدون لباس هستند.

تفاوت روشهای 2 و 3 لباس دخترهاست.

من اين مطالب را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام farid 007
    می تونی جواب من را بدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام sanbor
    آیا تو سیو مرحله بعد از حرکت ماشین را داری.
    مرسی
    منتظرما

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohsenduty
    سلام sanbor
    آیا تو سیو مرحله بعد از حرکت ماشین را داری.
    مرسی
    منتظرما
    شما می توانید در این قسمت تمامی سیو هارا داشته باشید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها شما می توانید با وادشدن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دانلود کردن موارد داخل آن بازی GTA-SA و ... را برای خودتان توپ کنید

توجه:

اگر شما این موارد را طبق تو ضیح خودش انجام دهید سیو های را که میکنید طبق این موارد سیو میشود و نمی توانید سیو هایتان را به دیگران بدهید و فقط در کامپیوتر خودتان قابل اجرا است.
    Last edited by SANBOR; 06-06-2006 at 11:06.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما نمی توانید به سوالات قبلی من جواب بدهید

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

وقتی بعد از مرحله ای که باید بری خونه ی کلنل دزدی اسحله ,مینویسه که قابلیت دزدی فعال شده و میتونید نصف شب سوار ماشین مخصوص بشید و برید دزدی.من که سوار شدم ولی نه تونستم برم توی خونه ای و نه اتفاق خاصی افتاد.چه کار باید کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام م خدمت اقا فريد.خيلي ممنون كه سواله منو جواب داديد .واقعا لطف كرديد .ميشه يه كم اسون تر توضيح بدي .لطفا بگيد در برنامه ggm وقتي ميخام تنظيمات readme رو انجام بديم در جلوي ide line كدوم نوشته و در جولوي handling line كدوم نوشته readme رو بگذارم .البته باقيش هم بگيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

1

در ضمن مود ها رو چطور بايد نصب كني .من برنامه ي mod instaler رو دارم اما نميدونم كجا بزارمش كار كنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •