تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 139 اولاول ... 5191979899100101102103104105111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

داره خودمونی میشه mj_heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا بجز top sony دیگه منبع خوب واسه دانلود منو فلش و ... کسی سراغ نداره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دمت گرم ...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

11

سلام سياوش جون خوبي داداش؟؟
    سياوش ميخواستم ببينم تو تاپيك آموزش cid 36 گفته بودي با فار فايل زبان رو اديت كنيد زبا فارسي اضافه ميشه. فايلهاي مربوط به w550 رو داري همونجور انجام بدم زبان فارسي اضافه كنم ديگه مجبور نشم فلش كنم ema5, 6 رو رو گوشي؟!!!
    350| PHONE INFO
    1350| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    1350| DBID: db2010
    1350| OTP CID: 49
    1350| EROM CID: 49
    1350| EROM color: Red
    1350| IMEI: 35744400xxxxxx
    1350| Phone: W550
    1350| Operator: APAC_1
    1350| CDA: CDA102415/40 R1A
    1350| Firmware: R4CB020
    1350| EROM: n/a

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بیچاره شدم با XS++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو فلش کردم وقتی خواستم با فار به گوشی کانکت بشم ارور میده فاتال ارور با کد0 لطفا کمک
    گوشی من کا 750i هستش.

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام سیاوش جان /
    من در مورد فلش کردن هیچ گونه اطلاعاتی ندارم
    اول واسم توضیح بده که اصلا چی هست و برای چی اینکارو انجام می دن و چه لزومی داره و به چه درد می خوره ؟
    ضمنا من گوشیم p990i هستش دراین خصوص خصوص راهنماییم کن :
    1) اول بدون من هفته گذشته خودم گوشیمو آپدیت کردم و نتیجه مثبت بود .
    2) آیا می شه p990i روش فارسی ساز نصب کرد ؟ اگر راه و روش و نرم افزار خاصی داره لینکشو واسم بزار و اگر نمی شه خداقل فقط اس ام اساشو چه طوری فارسی بنویسم و بخونم ؟
    3) یه انتی ویروس توپ واسم بزار
    4).... کلا راهنماییم کنین ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز برای نصب پچ بوسیله فار باید وارد فولدر Flash شده و پچ را در آنجا کپی کنیم.یعنی در واقع مسیر فقط همان فولدر فلش است.
    در مورد پچ هم که مهدی عزیز لینکشو برات گذاشت ولی اگه موفق نشدی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو (البته باید ثبت نام کنی که مجانیه) و از قسمت دانلو وارد پچ شو و با توجه به نوع گوشی و فریم وار گوشی پچی با نام Move_Menu_Folder رو دانلود کن و روی گوشیت نصب کن.
    حتما قبل از نصب کردن پچ یک فولدر به نام Menu درون فولدر Other واقع در حافظه داخلی گوش درست کن(با PC Suite یا MyPhone Explorer) و فایلهای منو رو داخل اون قرار بده.
    برای تغییر منو هم می تونی چندین فایل منو درون حافظه خارجی یا همون رم گوشی و در فولدر Other بریزی و برای استفاده ،فایلهای مربوط به هر منو رو انتخاب کن و دکمه More و Manage File و سپس Copy To Phone رو بزن(با فایل منیجر خود گوشی).بعد وارد حافظه داخلی شو و فایلهای منو رو که در اونجا کپی کردی دوباره انتخاب کن و دکمه More و Move To Folder رو بزن و فولدر منو رو انتخاب کن.بدین ترتیب فایلهای منو درون مسیر اصلی خودشون قرار می گیرند.این روش در مورد درایورهای صدا و دوربین پس از نصب پچ مربوط به هر کدوم صادق است.فقط برای درایورهای صدا و دوربین باید به جای فولدر Menu یک فولدر به اسم Drv درست کنیم. اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم.
    2 سوال

فقط به محض ورود به قسمت Flash بايد پچ رو توش كپي كنم ؟
    يا بايد فولدري چيزي توي قسمت Flash درست كنم ؟
    موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :

Error
    Script Flash_mode execution error!
    Error code :0
    منو رو به چه شكلي بريزم توي گوشي ؟
    تمام اجزاي يك منو رو بريزم توي يك فولدر و بعد بريزم توي فولدر منو توي قسمت Other گوشي ؟
    يا
    تمام اجزاي يك منو رو همينطوري بريزم توي قسمت Other بدون فولدر ؟
    ويا
    فولدري كه تمام اجزاي يك منو توش هست رو زيپ rar كرده و بعد پسوند فايل رو به jar تغيير بدم و بعد روي گوشي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشيد زياد سوال كردم
    من خودم پول گوشيم رو دادم و از باباجونم نگرفتم پس دلم ميسوزه اگه طوريش بشه ( البته بلانسبت )
    Last edited by Magic-Power; 14-04-2007 at 17:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول:
    [QUOTE=active_277;833195] آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49

تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست

برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
    1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
    جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده ...ok
    4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
    5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
    .....ویرایش شد.....
    فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
    فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
    فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)

برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید

توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36

سلام... از دوستاني كه در اين تايپك زحمت مي كشند سپاسگذارم بخصوص آقا سياوش و اكتيو و...
    مي خوام گوشيمو هك كنم ولي لينك مورد 5 مشكل داره db2010cid49brown اگه امكانش هست يه جاي ديگه آپ كنيد.
    با تشكر
    Last edited by rameshk; 14-04-2007 at 18:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض help me

سلام بر وبچ. تو رو خدا یکی کمکم کننه. من گوشی k750-cid49-redدارم.با برنامه xs++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش flash کردم. حالا میخوام با farmanager کار کنم. اصلا گوشی رو نمیشناسه. تو رو خدا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سياوش جان اين منو گوشي k750 عوض ميكنيم بديش اينه فقط بايد تم خودش رو بريزي تا خوب بشه تم هاي ديگه ميريزيم بد ميشه منو نصفه هستش خوب نميشه مثل اصلش نيستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

11

[QUOTE=rameshk;1007454]نقل قول:
    آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49

تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست

برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
    1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
    جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده ...ok
    4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
    5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
    .....ویرایش شد.....
    فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
    فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
    فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)

برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید

توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36

سلام... از دوستاني كه در اين تايپك زحمت مي كشند سپاسگذارم بخصوص آقا سياوش و اكتيو و...
    مي خوام گوشيمو هك كنم ولي لينك مورد 5 مشكل داره db2010cid49brown اگه امكانش هست يه جاي ديگه آپ كنيد.
    با تشكر

رامشك جان اين فايلي كه خواستي. فايل SEFP نهايي گذاشتم هر كس خواست دانلود كنه

موفق باشين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •