تازه گیا کلا فنا همدیگر میکوبن.PC گیمر ها 360 هارو . 360 ها PC گیمر هارو.PS3 فنها هر دورو.خیلی باحاله ها.
حالا بیخیال.خدا این پیشتازو لعنت کنه.من 4 شنبه سفارش دادم میلمو امروز چک کردم هنوز بازی رو تحویل هم نگرفتن.واقعا که.
تازه گیا کلا فنا همدیگر میکوبن.PC گیمر ها 360 هارو . 360 ها PC گیمر هارو.PS3 فنها هر دورو.خیلی باحاله ها.
حالا بیخیال.خدا این پیشتازو لعنت کنه.من 4 شنبه سفارش دادم میلمو امروز چک کردم هنوز بازی رو تحویل هم نگرفتن.واقعا که.
سینا نباید از pinata میگرفتی اشتباه کردی !!
ویرایش : بازم اشتباه کردی دیگه من گفتم از 360shop بگیر خیالت راحتتر میشد
Last edited by mohammad_twe; 16-05-2010 at 21:11.
نه بابا پیناتا کیلو چنده.از هفت سنگ خریدم. پیناتا میگه بیا گونی بازی ببر.دی:سینا نباید از pinata میگرفتی اشتباه کردی !!
سبک جدیدی از ترس واقعا ادم گاهی فکر می کنه داره سایلنت هیل بازی می کنه.
داستانی درگیرانه که ادمو تا اخر بازی مصمم نگه می داره. بدون هیچ گونه مراحل اضافی و دور شدن از
محتوای داستانی.
نصفش موند واسه معلوم نیست کی...باید از اول برم.
فعلا
بابا این میاد این دوتا شاهکار سونی را با چی مقایسه میکنه ؟ ! ؟ با Alan Wake !!!؟؟؟ این بازی ها اصلا هم سبک نیستند از لحاظ خرج و کاری و ظریف کاری که برده میگم نه از لحاظ سبک و نمره ی سایت ها ! ! !
جو بازی مثل سایلنت هیل و دشمناش مثل رزیدنت اویل5 میمونه...جالبه و گیرا ادمو از زندگی میندازه..من 4 شنبه امتحان ترمو2 دارم..هنوز نخوندم .خداااااااااااا
بی زحمت از اینجا رد میشید به اینجا هم یه سری بزنید.جالبه.این دخترا انگار واقعا ترسیدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا تا حالا کسی به من نخندیده و نخواهد خندید...........مودب باشین
دوما پروزه ساخت این بازی از 2005 شروع شده و میشه 5 سال...کمی مطالعه کنید بعد..... .
سوما....من اصلا این بازیها رو با آلن ویک مقایسه نکردم....خودمم اونا رو بازی کردم و میدونم که مثلا گرافیک uncharted 2 از این بازی بیشتره.
در مورد امکانات شرکت رمدی هم همه میدونن که از لحاظ نیروی انسانی و مالی ضعیفه و به پای کمپانیهای بزرگ بازی سازی نمیرسه....اگرم بحث بحث ساپورت مالی مایکرو باشه...سونی هم خیلی از این ساپورتا برای بازهای انحصاری خودش انجام میده.............. .
لطفا یک حرف ساده رو به مقایسه بی هدف و مسخره بین کنسولها و پی سی و یا مسخره کردن کسی که اون حرفو زده سوق ندین
Last edited by halflife g; 17-05-2010 at 17:28.
بگو سینا جان چی شده من خودم کل Fan های PS3 رو سر جاشون بشونم .
من نفهمیدم تو این بازی 4AA استفاده شده خوبه یا بد ؟ ؟ ؟
eeeee. چی میگی؟ رامتین واقعا بوی خیانت به PS3 به مشامم می رسه.دی:بگو سینا جان چی شده من خودم کل Fan های PS3 رو سر جاشون بشونم .
آقا این بازی که به دست ما نرسید گفتم یه تریلر ازش بذاریم راستشو بگم تو تریلرش هم کمی ترسیدم.یعنی ما هم اینو بازی میکنیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)