برای سروبس های نامحدود هم میشه استفاده کرد ؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
برای سروبس های نامحدود هم میشه استفاده کرد ؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
کلا امروز مشکل داره
از ساعت 12 -1 ظهر تقریبا اینطوری شده
خير كنتور ميندازه
مورد ١ نميدونم اگه سرور ايران باشه بله ميشه
مورد ٢ بايد بوسيله سايت هايي كه فايل هارو تكه ميكنن اقدام كرد كه اغلب پولي هستن يا vps
مورد ٣ مشكل كه قطعا داره ولي خب فكر نميكنم نظارت انچناني باشه رو فايل ها
فكر ميكنم مشكلي نباشه و ريموت بشه
اگه خواستيد يه لينك بديد تست كنم
اپلود بوی رو اگه پریمیم نباشی میشه ولی ترین بیت در هر صورت میشه
ممنون عزیز لطف می کنید. البته خودم که تست کردم ریموت نکرد. لینکی که در نهایت بعد از انتخاب دانلود رایگان میده رو در شاتل لند قرار دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های UploadBoy به شاتل لند منتقل نمیشن!...
بصورت ساده بگم آپلودسنتر هایی که به تغییر IP حساس نیستن و در صورت عوض شدن IPبازهم لینک دانلود برای شما فعال هست رو میشه روی شاتل لند ریموت کرد (مثلTrainbit)!.
اما اگه آپلودسنتری مثل Uploadboy به تغییر IPحساس باشه به هیچ عنوان نمیشه روی هیچ سروری ریموت کرد!...
برای فهمیدن این موضوع کافیه لینک دانلود و جنریت شده رو در IDM قرار بدید, سپس مودم رو خاموش / روشن کنید تا IPشما تغییر کنه...
اگه همچنان لینک فعال بود و اجازه دانلود به شما داده شد, خیلی راحت روی شاتل لند منتقل میشه...
در تایید حرف دوست بالاییمون
تست کردم و درسته ریموت نمیشن
سلام.وقت بخیر.دوستان از شاتل لند راضی هستن بطور کل ؟ یعنی میشه بی دردسر از سرور ها و سایت های گفته شده خودشون نامحدود دانلود داشت ؟ با تشکر
من خودم که اصلا راضی نیستم ! 4 ساعت پیش یه فایل 400 مگی ریموت کردم هنوز ریموت نشده و مشخص هم نیست اصلا ریموت میشه یا نه!
خیر اصلا هم بی دردسر نیست . اول که شانس بیاری شاتل لند سرور هاش خراب نباشن حالا اینجارو به خیر گذروندی یه شانس دیگه بیاری فایل ریموت بشه و مثل من علاف نشی حالا اینجارو هم گذروندی یه شانس دیگه باید بیاری سرعت دانلود پایین نباشه!
و از همه مهم تر فقط میشه از سایت هایی که سرورشون ایرانه ریموت کرد
بعد از قطعی که به وجود اومد از دیروز ، امروز که وصل شده ، چه سرعت اپلود چه سرعت ریموت آپلود ، هر جفتش انقدر کنده که عملا هیچی نمیشه بیاری تو اکانتت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)