من فکر میکنم یکی از دلایل بروز این مشکل ناسازگاری بازی با Patch نصب شده برای بازی هستش ! من خودم این مشکل رو داشتم و با حذف Patch که برای بازی نصب کرده بودم مشکل رفع شد .
من فکر میکنم یکی از دلایل بروز این مشکل ناسازگاری بازی با Patch نصب شده برای بازی هستش ! من خودم این مشکل رو داشتم و با حذف Patch که برای بازی نصب کرده بودم مشکل رفع شد .
نه من بلافاصله پس از نصب بازی این مشکلو داشتمو دارم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام .
دوستان من آپدیت 1.03 ریلودد که دیتا پک 2 هست رو دانلود و نصب کردم .
ولی تیم های لیگ جزیره ، لباس و اسمشون ، خرابه بوندسلیگا هم نداره .
کلا مدلش اینجوریه ؟
نباید آپدیتای قبلیو میریختم ؟
چیکار کنم درست بشن .
سلام. نه، نیازی به نصب آپدیت های قبلی نیست.
کلّاً همین جوریه. PES چون لایسنس اینا رو نداره، حق ویرایششون رو نداره. برای درست شدنشون باید Patch دانلود کنی.
من هیچ پچی نصب نکردم نسخه اولیه بازی میکنم
درایور گرافیک رو بروز رسانی کنید . بازی رو کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید . نباید مشکلی پیش بیاد .
Last edited by ™...; 25-12-2015 at 14:41.
حذف شود...![]()
Last edited by ™...; 25-12-2015 at 14:43.
سلام
خدا قوت
دوستان من یه مشکلی در بازی می بینم که میخوام بدونم من فکر میکنم مشکله یا واقعا همه باهاش مشکل دارن
اونم در گیم پلی بازی هست ! بازیکن حریف خیلی راحت از خطز دفاعی من عبور میکنه با یک استارت سریع ! منم عمرا بهش برسم !
اکثر شوت ها گل میشن و دروازه بان بسیار ضعیفه
خیلی بد پاس میدن و اکثر توپها لو میره یا وقتی توپ رو میگیری نمیتونی کنترلشون کنی و از پات جدا میشن
حاال پیجی اومده واسه حل این مشکلات ؟
چرا این پی اس اینقدر مسخره شده
چه وضعشه آحه یه مشت دلقک اونجا نشستن معلوم نیست چه غلطی می کنند
همش وعده وعید آخرشم گند میزنند به هرچی بازی فوتباله.اگر فوتبال ورزش پر طرفداری نبود و کسی اصلا این ورزشو نمیشناخت با یه بار پی اس بازی کردن کلا قید بازی فوتبالو میزد و میرفت سراغ پینگ پنگ خوبه
نه میشه پاس داد نه میشه حرکت کرد نه میشه چرخید بازی هم که خیلی کند و سنگین به نظر میرسه.خیلی نچسب شده نه حالی نه هیجانی فقط بلدند به گرافیک و شادی بازیکن و ملق زدن بازیکن برسند ولی گیم پلی رو کوچکترین توجهی نکنند
سلام
وقتی یه بازیکن رو برای فروش میزارم و مثلا دو سه باشگاه اونو میخوان چطور می تونم به باشگاه دوم یا سوم بفروشم ؟
چون همیشه پیش فرض خودش روی باشگاه اوله و نمی دونم چطور باید تغییر داد !
مثلا من خامس رودریگز رو میزارم برای فروش و سه باشگاه چلسی و سیتی و بایرن اونو میخوان پیش فرض روی چلسی هست چطور می تونم به سیتی یا بایرن بفروشم ؟ 2015 میشد تغییر داد این نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)