سلام خدمت مدیر محترم سایت/forum.p30world.com اینجانب دوسه ماه پیش با نام کاربریsiroos.moradianعضو این سایت بودم آیا امکان داردبه پست های قبل دسترسی داشته باشم.با تشکروسپاس فراوان1![]()
سلام خدمت مدیر محترم سایت/forum.p30world.com اینجانب دوسه ماه پیش با نام کاربریsiroos.moradianعضو این سایت بودم آیا امکان داردبه پست های قبل دسترسی داشته باشم.با تشکروسپاس فراوان1![]()
راستش یه زمون پیگیرش شدم.یه کتابم از یه برنامه نویسه موفقه ایرانی خوندم اگر لینکشو پیدا کردم حتما برات میذارم.ولی فعلادفکر نکنم بازار کاری خوبی داشته باشه برنامه نویسی در ایران.مگر اینکه حرفه ای باشی و به چندین زبان مثل تحت وب و سیستم عامل اشنایی داشته باشی عزیز.
تکبیر....رای میدهیمهرچه بادا باد.حالا همونیه که من فکر می کنم شما هم فکر می کنید که همونه!!!؟
زیاد از لپ تاپ سرم نمیشه ولی خب چون دوتا یوزر ساختید احتمال زیاد چیزه طبیعیه... باز حیان جان در قسمت لپ تاپ بهتر می تونن جوابتونو بدن.
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در ورودی انجمن قسمت انتقادات و پیشنهادات مطرح کنید زودتر بهونتیجه می رسید![]()
اقایان دارم دیووووووونه میشم .
دوستان به چه نرم افزاری و چطور روی عکس اینطوری فارسی مینویسند ؟؟؟؟
جوری که نوشته مثل خود فیلم باشه .
کمممممک کنید .
![]()
با فتوشاپ و یه پترن خیلی ساده
پترن؟
پترن که یه الگو رو هی تکرار میکنه اخه چطوری
من میگم برش و لایه هست یه تیکه رو برش میدن اون پشت نوشته رو یه خورده با تیکه های کنارش ترمیم میکنه و یه بلور هم یه نموره میزنه روش بعدم نوشته ها رو میندازه رو همون عکسه و همه سوتی ها رو یه جورایی از چشم دور میکنه
آره...
سوالی که پیش میاد اینه چه بلایی مونده سر ملت بیاره که تو اون هشت سال نیاورده؟![]()
این ملت همیشه جا دارند![]()
آقا این مایکروسافت ساعت رو بالاخره درست کرد!
قبلنا ساعت رو با یک هفته-10 روز تغییر میداد که واسه کاربر ایرانی مشکل درست میکرد
اونایی که بصورت دستی تنظیم میکنن این مشکلو نداشتن
(کاربرای ایرانی درخواستشو داده بودن!)
از گزینه استایل هم میشه استفاده کرد style
Last edited by Iloveu-ALL; 21-09-2015 at 23:21.
استاد شیفو خان شکل متن بستگی به فونتش داره (دستخت) که با Font مشخص شده
شما باید یه فونت نزدیک به این پیدا کنی و تغیرات جزئی رو دستی ایجاد کنی
با فوتوشاپ یا ...
Last edited by Reza Azimy_RW; 22-09-2015 at 00:14.
رضا جان پیداش کردم . با این نرم افزار خیلی راحته :
Poster Designer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)