دوستان یه سوالی دارم من معمولا پی اس رو با دسته بدون شوک بازی می کردم ولی متاسفانه در پی اس 14 دیگه نمیشد اینطوری بازی کرد.حالا در پی اس 15 هم اینطور است باید حتما دسته شوک دار باشه مثلا در شوت زدن اگه دسته شوک دار نباشه نمیشه شوت زد؟
دوستان یه سوالی دارم من معمولا پی اس رو با دسته بدون شوک بازی می کردم ولی متاسفانه در پی اس 14 دیگه نمیشد اینطوری بازی کرد.حالا در پی اس 15 هم اینطور است باید حتما دسته شوک دار باشه مثلا در شوت زدن اگه دسته شوک دار نباشه نمیشه شوت زد؟
مطمئن باشید پچ های تماشاگران و زمینها و... ار نوع hd به زودی توسط دوستان ادیتور میاد.......![]()
کسی امار دریبل ها رو دراورده ؟؟؟ هیچ دریبلی نمیشه زد
دوم اینکه من هنوز دمو رو دارم بازی میکنم واسه ps4 اومده بازی یا هنوز نیومده بی قرارم
بابا این داور چرا هوش نداره برا رفع این باگ افزونه ترفند و......چیزی نیستش؟؟؟؟هر تکل یه کارت زرد
این مطالبی که شما گفتی رو من قبلا در یک پست مفصل جواب دادم . نمیدونم چرت بازم هی دوست داری بیان کنی !!! .
دوست عزیز صقحات قبل تاپیک رو بخون شما ویدیو گیم پلی نسخه PS4 رو گذاشتم . دانلود کن و تماشا کن . هم KONAMI گفته هم کاملا مشخصه از ویدیوها که :
گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها
دقیقا یکسان است .
از لحاظ گراقیک و نورپردازی هم اگر کمی دقت خودت رو بالا ببری میبینی از نسخه قبل بالاتر هستش .
مستندات زیر رو قبلا تو تاپیک گداشتم دوباره میزارم .
Last edited by ™...; 14-11-2014 at 10:23.
گیم پلی خیلی خوب روروون شده واقعا فکرشو نمیکردم اینقدر خوب از اب دربیاد
فقط دوستان کسی اطلاعات دقیق دریبل زدن رو داره ببینیم چه جوریه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط چندتا نکته منفی داره که همیشه همراه بازی بوده
گزارشگر
صدای تماشاگرا
جدیدا هم سوت داور خیلی صدای داغونی داره انگار سوت بلبلی میزنه![]()
Last edited by ESTEGHLAL 67; 14-11-2014 at 10:44.
تــووپ گیری از کامپیوتر در حالت سوپراستار یه نمووره ســخت شده و همین باعث میشه تعداد خطاهای زیادی اتفاق بیوفته توو بازی..
تکل زدن ها هم یه کم مصنوعی ساخته شده ، بازیکن خیلی لــیز میوخره وقتی تکل میره..
و متاسفانه خطاهای زیادی به صورت غیر عمدی اتفاق میوفته که همشونم با کارت زدر همراه میشن!
البته فکر میکنم با یه کم بازی کردن قلق این قسمتا هم دستمون میاد...
آقا من امروز بازی رو میگیرم...یکی بگه استیل بازیکنا بازم مث 14 مضخرفه؟ لباسا گشاده؟
تو فیفا لباسا خوبه اندامیه
الان همونطور که تو جام جهانی دیدیم لباسا اندامیم همش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)