تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 103 اولاول ... 5191979899100101102103 آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نظرم اینه شما 9005 بخر با شرط انلاک فکتوری و تست شماره سریال گوشی و تست باطری و تست شش گانه گوشی و تست صفر بودن ناکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید این گوشی رو دارم
    فقظ موندم کدوم مدل رو بگیرم
    تفاوت بینشون خیلیه؟
    ارزش داره 150 تومان بیشتر بدم به خاطر 9005؟
    9005 با دستخط و کیبورد فارسی مشکلی نداره؟
    مدل n900 فیلمبرداری اسلوموشن داره؟
    فکر میکنید الان بگیرم یا صبر کنم ممکنه ارزون تر شه؟
    قبل خرید چیزی هست که بدونم؟
    یکی از اشناها اوایل خریده بود میگفت که یه مقدار لگ میزنه فک کنم 900 بود مال اون
    و یک سوال که میدونم سلیقش ولی کدوم رنگ میپسندین؟

Sent from my C5303
    نظر من در مورد تفاوت دو مدل و انتخاب خودم و چرایی این انتخاب را در چند صفحه قبل کامل نوشتم، مواردی بود که برای من مهم بود و اون قابلیت اطمینانی که جنس با گارانتی رسمی برای من داشت و...

در مورد لگ و... الان 4 ماهه کوچکترین مشکلی را دارم ولی شما باید این را بدونین بعضا بعضی از اپیلیکیشن ها کلا مشکل ساز هستن و ربطی به گوشی نداره.

بله اسلوموشن هم داره مدل N900 و در کل به غیر از پردازنده، 4g , 4k که در عمل و بررسی کلی شاید خیلی کفه ترازو را به سمت N9005 پایین نبره تفاوت خاص دیگه ای ندارن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید من اندروید 5 روی گوشیم که galaxy note 3 sm n900 هستش نصب کردم که خیلی ازش راضیم سرعتش خیلی بیشتر شده ولی دوتا مشکل پیدا کرده یکی اینکه وقتی قسمت کنترل تلوزیونش رو روی پنجره بالای گوشی فعال میکنم سرعت باز و بسته شدن ویا بالا و پایین کشیدن پنجره کم میشود و تیک میزند دوم اینکه قسمت Smart Scroll هم وجود نداره چطوری برشگردونم؟لطفا راهنماییم کنید ممنون

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میخواستم بدونم چجوری میشه از گوشی به عنوان فلش استفاده کنم؟
    الان یک فیلم سه بعدی دانلود کردم حجمش 15.5 گیگ هست و از اونجایی که فلش 32 گیگ ندارم می خواستم از گوشی به عنوان فلش استفاده کنم
    وقتی گوشی رو به تی وی وصل می کنم فقط عکس ها رو شناسایی می کنه و فیلم ها رو نمی شناسه
    ممنون میشم اگر کسی می دونه منو راهنمایی کنه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان به روش وا فای مستقیم گوشی و تی وی می تونید فیلم ها رو داخل گوشی تون رو داخل تلوزیون ببیند
    برای اینکار هم لازمه که وای فای مستقیم گوشی و وای فای مستقیم تلوزیون رو فعال کنید. فیلم مد نظرتون رو داخل گوشی اجرا کنید. وسط صفحه نمایش در حال اجرا کردن کلیک کنید .یک گزینه بالا صفحه سمت چپ حالت شکل ((مربع میاد بالاش کلیک کنید, اسم تی وی رو تون رو انتخاب کنید. بعد از وصل شد حالا می تونید فیلم رو روی صفحه نمایش بزرگ ببینید و لذت بیشتری ببرید
    ولی این روش فقط به درد فیلم های دو بعدی میخوره چون فیلم بر روی گوشی پردازش میشه و روی نمایشگرت نشون میده.یعنی فرقی نمی کنه تی وی تون قابلیت 3D داره باید گوشی تون قابلیت پخش 3D داشته باشه
    حالا اگر کسی هم فهمید چجوری میشه از گوشی بعنوان فلش رو تی وی میشه استفاده کرد ممنونم میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

داداش لطفا جواب مارو هم بده لطف میکنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

داداش من خودم n900 دارم تفاوت سرعت داره با n9005 شک نکن باید n9005 بگیری من واقعا پشیمونم
    الان که اندروید 5نصب کردم یکم سرعتش بیشتر شده و هنگش کمتر ببین روی n9005 نصب کنی چقدر سرعتش میره بالاتر با اندروید4.4 که اصلا هنگ نداره چه برسه به اندروید5 هشت هسته ای ها همشون آشغالن

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم نوت 3 مدل 8 هسته ای دارم.. کاش 4 هسته ای میگرفتم... الان که 4G ایرانسل راه افتاده خیلی کاربردیه.... ولی خب تنها مزیت 8 هسته ای گارانتی دار بودنشه

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا من یکی از اشناها یه نوت 3 میخاد بخره دست دوم . مشخصات دیدم تو اطلاعات سیستم عامل گوشی نوشته 9006 ولی وقتی گوشی را روشن میکنی در لوگو مینویسه 9005

دوربینش 13 هست ولی حافظه داخلی زده بود 16 گیگ . فیلم برداری هم به صورت عالی خوب متوسط نوشته بود از full hd یا 4k چیزی ننوشته بود

این قضیش چیه ایا خوب هست بخره یا نه . تست کردم هم سالم بود 700 میخاد بخره

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چقدر سوتو کور شده این پی سی

کسی جوابی نداره برا سوالم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •