راس میگن خبرنگار از ایران واسه اردو نرفته؟
![]()
راس میگن خبرنگار از ایران واسه اردو نرفته؟
![]()
صدا و سیما اون ناحیه خبرنگار مقیم داره امروز هم گزارش از بازی فرستاد
يک سايت خبري ايتاليايي از سردار آزمون به عنوان وارث کاکاي برزيلي در تيم ميلان ياد کرد.
آدريانو گالياني، مديرعامل باشگاه ميلان ايتاليا علاقه زيادي به خريد سردار آزمون دارد و به دنبال آن است که اين بازيکن را براي فصل آينده به جمع روسونري اضافه کند.
به نقل از تسنيم، سايت کالچو مرکاتو در گزارشي به وضعيت تيم ميلان ايتاليا پرداخته و در بخشي از اين گزارش در خصوص وضعيت سردار آزمون مسائلي را مطرح کرده است. اين سايت ايتاليايي با اشاره به اينکه ميلانيها به دنبال مهاجم 19 ساله ايران هستند، آورده است: بايد درباره کسي صحبت کنيم که وارث کاکاست. کسي که اسمش سردار آزمون است و تکنيک بسيار خوبي دارد.
در ادامه اين گزارش خاطر نشان شده است: سردار آزمون در تورنمنتي که در ماربلاي اسپانيا برگزار شد تکنيکش به چشم آمد و او در اين تورنمنت استعدادش را به رخ همگان کشيد. اين بازيکن 19 ساله در ماربلا نشان داد که چرا ميلانيها تحت تاثير او قرار گرفتهاند و روي آزمون به عنوان جانشين کاکا حساب باز ميکنند.
varzesh3.com
اينها اخبار خيلي خوبي هستن ولي چرا ما چيز زيادي درباره اين بازيكن نميدونيم ولي اروپاييها دنبالشن؟
راستي اينها كه اينقدر ازش تعريف ميكنن دليلش چيه؟ كسي فيلم بازي هاي اين پسر را داره؟ دوست دارم بدونم چه چيزي توجه همه را جلب كرده؟
سردار چند سال پیش فوتبال رو ول کرد رفت والیبال ولی بعد دوباره برگشت فوتبال و تو پست مهاجم این دفعه بازی کرد .
پس از یه حضور کوتاه تو سپاهان توی یه تورنومنت توی روسیه با تیم جوانان درخشید و بعدش باشگاه روبین کازان خریدش و هر از گاهی فقط چند دقیقه بازی میکرد و ذخیره سوم مهاجم نوکشون بود . به همین خاطر خیلی سر زبونها نبود .
اما مربیشون که عوض شد سیستم رو با دو مهاجم بست و فکر کنم یکی از مهاجمهاشون رو هم فروختن برای همین الان سردار نسبتا فیکس بازی میکنه و بازیش تازه دیده شده .
البته اونقدر هم که خبرگزاری های ایرانی داغش میکنن نیست . ولی چون اولین بازیکن ایرانی خواهد بود که از سن پایین توی یک تیم مطرح دنیا قراره بازی کنه معروف شد .
ولی واقعا دمش گرم . هر کی زودتر لیگ ایران رو ول کرد سریعتر پیشرفت کرد .
سردار از 16 سالگی رفت تو باشگاه های اروپا حالا بهترین تیمهای دنیا دنبالشن .
علیرضا جهانبخش یه کم دیرتر یعنی تو سن 19 سالگی رفت اروپا و الان هم شایعه شده که منچستر میخوادش .
اگه بازیکنهای دیگه مون امثال صادقیان و انصاری فرد و ... هم زودتر لیگ ایران رو رها میکردن 100% الان توی یکی از همین تیمها توپ میزدن . اگه هم الان بخوان تازه به فکر ترنسفر به اروپا باشن فوقش میتونن مثل جواد نکونام یا مسعود شجاعی تو یک تیم درجه چندم مثل اوساسونا برن .
Last edited by Gregar; 23-04-2014 at 17:19.
سلام
دوستان کی روش میره یا قرار شد در جام جهانی هم ایران را همراهی کند ؟؟؟؟؟
قرار دادش چقدر شد قیمتش ؟ 17 ملیارد ؟
بعدش دروازه بان اول ایران کی ؟
تيم ملي ايران در ديداري تدارکاتي متوقف شد
تيم ملي ايران در ديداري تدارکاتي مقابل تيمي باشگاهي از آفريقاي جنوبي به تساوي رسيد.
دومين ديدار تدارکاتي تيم ملي فوتبال کشورمان عصر امروز از ساعت 18 و يک ربع زودتر از برنامه اعلام شده، در ورزشگاه سووتو واقع در 30 کيلومتري غرب ژوهانسبورگ آغاز شد.
در اين ديدار شاگردان کيروش با لباس قرمز رنگ و اورلاندو پايروتس، تيم پنجم ليگ برتر آفريقاي جنوبي با لباس مشکي در حضور حدود 100 تماشاگر به مصاف هم رفتند که اين ديدار با نتيجه 3 بر 3 به پايان رسيد.
اورلاندو پايروتس، ملقب به دزدان دريايي 77 سال پيش تشکيل شده و در ابتدا به نام اورلاندو سووتو مشهور بوده است و در حال حاضر نيز ولادمير وارمزوويچ سرمربيگري اين تيم را بر عهده دارد.
تيم ملي فوتبال کشورمان که براي آمادگي هر چه بيشتر جهت شرکت در مسابقات جام جهاني 2014 برزيل، از هفته پيش در ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي به سر مي برد، ديروز در نخستين بازي تدارکاتي و تمريني خود در مصاف با تيم موريکا سوالوس توانست با نتيجه 5 بر صفر، حريف را شکست دهد.
تيم ملي ايران در ادامه ديدارهاي تدارکاتي خود روز دهم ارديبهشت به مصاف موزامبيک ميرود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Sh-Meteor; 23-04-2014 at 19:33.
احتمال خیلی زیاد، کروش تا پایان جام جهانی با ایران میمونه و تو رسانه هم همش میگه دوست داره با ایران تو جام جهانی باشه
و فعلا فقط به موفقیت ایران فکر می کنه و از این دسته حرفا ولی از یه طرف دیوید مویس، از سرمربی گری منچستر برکنار شد، و شاید کروش برگرده اولدترافورد. (( خوشبختانه، تو خبر ها داشتیم، رایان گیگز موقتا سرمربی شده ))
در مورد قراردادش اطلاع خاصی ندارم.
من حدس می زنم دروازه بان اول تیم ملی ایران تو جام جهانی، دانیال داوری باشه.
(( همین امروز روزنامه گل از قول عابدزاده تیتر زده بود: " شنیدم گلر اول تیم ملی در ایران دانیال است " ))
البته چند نفر دیگه هم قبلا مصاحبه کرده بودن که احتمالا گلر ایران تو جام جهانی، داوری خواهد بود.
(( علاقه شخصی من: با این که پرسپولسی ام ولی به ضرس قاطع میگم بهترین گلر فعلی ایران، سید مهدی رحمتیه ))
.
.
با این که رسانه های تحلیلی آلمان، بهترین بازیکن برانشوایگ رو داوری معرفی می کنن، ولی توی چند بازی اخیرش سوتی های زیادی داده.
آخریشم بازی چند روز پیش با بایرن که روی دو گل خورده مقصر بود. البته توی آخرین بازی ملیش با ایران هم اگه یادتون باشه روی گل اول مقصر بود.
انصاری فرد (فر؟!) که کاملا یه استعداد سوخته شدگه بازیکنهای دیگه مون امثال صادقیان و انصاری فرد و ... هم زودتر لیگ ایران رو رها میکردن 100% الان توی یکی از همین تیمها توپ میزدن . اگه هم الان بخوان تازه به فکر ترنسفر به اروپا باشن فوقش میتونن مثل جواد نکونام یا مسعود شجاعی تو یک تیم درجه چندم مثل اوساسونا برن
کی روش که تا اخر جام جهانی قرارداد داره و هست .
فدراسیون هم رسما اعلام کرده که پول تمدید با کی روش رو ندارن و به دنبال یه مربی ارزونتر هستن . مگه اینکه وزارت ورزش پول رو فراهم کنه .
در صورتی که کی روش نمونه و بره به نظرم فرکی گزینه خوبی باشه . بعد از جام جهانی به شدت به یه مربی نیاز هست که جوونگرایی کنه .
کی بره دنبال پولهای میلیاردی
رحمتي:اشتباه کردم،بايد با کيروشحرف ميزدم
دروازهبان استقلال گفت: يکسري دوستان و دستهاي پشت پرده در فدراسيون حضور داشتند که نميخواستند من در تيم ملي باشم و به هدف خود نيز رسيدند.
مهدي رحمتي در پايان ديدار استقلال و الريان که با نتيجه 3 بر يک به سود آبيپوشان خاتمه يافت، عنوان کرد: تيم ما با بازيکنان جوان خود به ميدان رفت و الريان هم مانند ما با بازيکنان جوانش به بازي آمده بود.
وي با ابراز ناراحتي از نتيجه نگرفتن استقلال در اين فصل افزود: در مجموع فصل خوبي نداشتيم. کم و کاستيها از ابتداي فصل زياد بود و ما شرمنده هواداران شديم اما آنها بدانند ما تمام تلاش خودمان را کرديم و تمام بازيکنان با کمپولي، مصدوميتها و مشکلاتي که داشتيم با تمام توان زحمت کشيدند.
دروازهبان استقلال با بيان اينکه بازيکنان اين تيم در ليگ سيزدهم سختيهاي زيادي کشيدند، گفت: با وجود سختيها تمام تلاشمان را کرديم. در بسياري از بازيهاي اين فصل با وجود مصدوميتها بازيکنان در ميدان حاضر شدند حتي در اين بازي من مجبور شدم خودم را گرم کنم تا اگر خداي نکرده بازيکني مصدوم شد به ميدان بروم که خوشبختانه اين اتفاق نيفتاد.
رحمتي در پاسخ به اين سوال که پيش از اتمام ليگ صحبت از بازگشت وي به تيم ملي بود اما چرا اين اتفاق نيفتاد، گفت: هيچ صحبتي براي بازگشت من به تيم ملي نبود. من 77 بازي رسمي براي تيم ملي انجام دادهام و در تمام بازيها با جان و دل از دروازه تيم ملي کشورم محافظت کردم. با وجود مصدوميتها و مشکلاتي که داشتم هميشه در خدمت تيم ملي بودم و در يک اردو تصميم گرفتم استراحت کنم.
وي با انتقاد از اينکه صحبتهايش اشتباه به گوش کارلوس کيروش رسيده اظهار داشت: گفته بودم در يک اردو حضور ندارم اما خبرنگاران عزيز اعلام کردند که رحمتي از تيم ملي خداحافظي کرده است. البته خودم هم اشتباه کردم و بايد همان موقع با کيروش صحبت ميکردم. اکنون هم براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت ميکنم و اميدوارم در جام جهاني نتايج خوبي بگيريم.
رحمتي به برخي اتفاقات در فدراسيون فوتبال اشاره کرد و گفت: غيبت من در 3 بازي پاياني تيم ملي در مقدماتي جام جهاني به برخي دوستان فدراسيوني هم مربوط ميشد. آنها نامههايي از طرف من امضا کرده و به کيروش داده بودند. من در يک برنامه زنده تلويزيوني از مردم عذرخواهي کردم.
رحمتي ادامه داد: آخرين نامهاي که قرار بود نام من امضا شود به دست من رسيد که از آقاي کفاشيان سوال پرسيدم ماجراي اين نامه چيست، ايشان هم اعلام کردند اين بار اين نامه را به جاي شما امضا نميکنيم.
وي تاکيد کرد: يکسري دوستان و دستهاي پشت پرده در فدراسيون حضور داشتند که نميخواستند من در تيم ملي باشم و به هدف خود نيز رسيدند.
دروازهبان استقلال در خصوص اينکه بهتر نبود با کيروش صحبت ميکرد، گفت: اشتباه کردم و از ابتدا بايد همين کار را انجام داده و با کيروش صحبت ميکردم.
رحمتي در پايان در پاسخ به اين سوال که فصل آينده در استقلال ميماند يا نه، عنوان کرد: بايد ببينيم تا فصل بعد زنده هستيم يا نه.
+
راستی دقت کردین امروز استقلال بدون بازیکنهای ملی پوشش 11 نفر شده بود . چطور بود که هفته پیش اینا میگفتن بدون ملی پوشا حتی 11 نفر هم نمیشیم . تازه سه تا هم ذخیره داشتن
Last edited by Gregar; 23-04-2014 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)