تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 117 اولاول ... 5191979899100101102103104105111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عزیزم کسی نمیخره رونالدو رو با این قیمت..تو دنیای واقعی شاید خرید بکام بخاطر تبلیغات ترن اور داشته باشه ولی تو این بازی تعریف نشده
    به نظرم میخرن اگر رونالدو میگفت حاضر به تمدید قرارداد با رئال نیست تیمهایی چون پی س جی ، موناکو ، منسیتی حاضر بودن این پولو بپردازن

ولی حرف جالبی زدی به نظرم برای نسخه جدید بازی باید این موضوع برای بازی تعریف بشه ( شاید کاکا با مصدومیت بدشانسی آورد و برای تیم ما بازی های در سطح انتظاری انجام نداد ولی قرارداد او برای ما یک موهبت بود چون قرارداد خود را با ادیداس تمدید کردیم و منافع مالی زیادی بدست آوردیم فلورنتینو پرس )

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من چون خودم فوتبال نويس هستم از نزديك با اين مسائل در ارتباط هستم.ولي تو سن ٢٨ سالگي يا حتي ٣٠ سالگي واسه چنتا بازيكن در كلاس بكس ميشه اينهمه پول داد؟بله.يكيش رونالدو بعدي مسي و شايد ريبري و بوفون يا پيرلو..نه لئاندرو داميايو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

3. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به نظرم میخرن اگر رونالدو میگفت حاضر به تمدید قرارداد با رئال نیست تیمهایی چون پی س جی ، موناکو ، منسیتی حاضر بودن این پولو بپردازن

ولی حرف جالبی زدی به نظرم برای نسخه جدید بازی باید این موضوع برای بازی تعریف بشه ( شاید کاکا با مصدومیت بدشانسی آورد و برای تیم ما بازی های در سطح انتظاری انجام نداد ولی قرارداد او برای ما یک موهبت بود چون قرارداد خود را با ادیداس تمدید کردیم و منافع مالی زیادی بدست آوردیم فلورنتینو پرس )
    اتفاقا تو این بازی پیش بینی شده و وقتی که بازیکن بزرگ می خری فروش پیراهنت میره بالا

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

کجا فروش پیراهن رو میزنه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
    اما توی 220 بازی 200 تا گل زده این جمله خودته ، رونالدو هم در 204 بازی 204 گل زده این ارزش رونالدوست پس تیم های دیگه به خاطر این حاضرن این پول رو بپردازند

شاید به این خاطر ارزش اینقدر پول رو نداره چون اسمش رونالدو یا مسی یا ... نیست
    در کل با این موافقم که دامیائو از این بازیکنان پایین تره ولی قیمتی که براش گذاشتند از قیمت مسی و رونالدو هم پایین تره الان در سیو خودت بخواهی مسی رو بخری با فرض 28 ساله بودن چقدر باید بپردازی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اتفاقا تو این بازی پیش بینی شده و وقتی که بازیکن بزرگ می خری فروش پیراهنت میره بالا
    منظورم این بود که با خرید این بازیکنان اسپانسرهای بیشتر یا قویتری بدست بیاری ( البته در بازی دقت نکردم شاید چنین موردی باشه چون من تا حالا بازیکنان تاپ رو نخریدم )

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اقا نسخه 2014 اومده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

On 15 August 2013, FM14 was officially announced on Football Manager's official website. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The game is set to be released on 31 October and promises over 1000 new features.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نبینم تاپیک بخوابه!

بالاخره داستان من و بوکا جونیورز آرژانتین هم به اتمام رسید، کلا یه فصل تو این تیم که بهترین تیم آرزانتین هست بودم و موفق شدم با این تیم این افتخارات رو کسب کنم:
    -قهرمان ریکوپا آمریکای جنوبی
    -قهرمان لیگ برتر آرژانتین
    -قهرمان جام حذفی آرژانتین

راستی تو آمریکای جنوبی مثل اروپا دو تا لیگ قهرمانان بین قاره ای دارند، یکی که همه میشناسیم کوپا لیبرتادورس هست و دیگری کوپا سودآمریکانا، وقتی من هدایت این تیم رو به عهده گرفتم تیم هنوز تو مسابقات سودامریکانا بود و موفق شدیم به فینال برسیم و قهرمان این مسابقات هم بشیم، تو فصل جدید کوپا لیبرتادورس هم تا مرحله ی یک چهارم نهایی رفتم و به یه تیم سمج مکزیکی به نام مونتری خوردیم و حذف شدیم!

لیگ آرژانتین یه سری قوانین جالب داره، مثلا دو تا لیگ برگزار میشه، لیگشون بیست تیمی هست و دو تا لیگ 19 هفته ای برگزار میکنن و نتایج لیگ اول تو لیگ دوم اصلا تاثیری نداره!

فصل تموم شده بود و از شانس خوب من اینتر مربیش رو اخراج کرد، من هم سریع اپلای کردم، مدیر اینتر تو مصاحبش گفت که علاقمند هستن منو به عنوان سرمربی جدیدشون استخدام کنن ولی به علت مشکلات مالی که دارن نمیتونن Compensation Fee رو به بوکا پرداخت کنند، من هم که وضعیت رو اینطوری دیدم از پستم استعفا کردم و سه هفته بعد اینتر بهم پیشنهاد مربیگیری تیمش رو ارائه کرد، جالبه یه هفته قبل از پیشنهاد اینتر پرسپولیس هم منو خواست که پیشنهاد اونا رو یه هفته به تعویق انداختم تا اگه اینتر بهم پیشنهاد نداد برم پرسپولیس؛ هفته ی بعدش دوتا پیشنهاد برام اومده بود، یکی از اینتر یکی از پرسپولیس؛ حالا کی اینترو ول میکنه بره پرسپولیس؟

الان تو اینتر توی ماه نوامبر هستیم، وضعیتمون توی لیگ زیاد خوب نیست، سوم هستیم با 10 امتیاز تا رم صدرنشین، جلوی رم 2-1 باختم تو زمین اونا، آ س میلان رو 1-0 بردم تو دربی دللا مادونینا، و تو دربی ایتالیا هم مقابل یوونتوس تو زمین خودم یک هیچ شکست خوردم، از عملکرد خودم راضی نیستم!

لیگ ایتالیا خیلی لیگ سخت و سنگینی هست به نظر من، خیلی سخت میشه چند هفته پشت سر هم بازیهاتو ببری! راستی آس میلان هم چند روز پیش آلگری رو اخراج کرد، دقیقا بعد از بازی که به ما 1-0 باختن، عملکردشون اصلا خوب نبود و تو لیگ الان سیزدهم هستن!

از وضعیت اقتصادی اینتر براتون بگم، افتضاح هست وضع اقتصادیشون، یه بدهکاری به یه بانک دارن به مبلغ 600 میلیون دلار که تا سال 2045 باید ماهی 1 میلیون و دویست هزار دلار پرداخت کنند، این یعنی من بدبخت شدم!
    یکی از بازیکنای جوون تیم که هفته ای 4500 دلار حقوقش بود یه بندی تو قراردادش داشت که پس از 15 بازی تو ترکیب اصلی حقوقش به 16000 دلار افزایش پیدا میکرد، وقتی موعد افزایش حقوقش رسید باهاش صحبت کردم و گفتم که تیم تو شرایط اقتصادی خوبی به هیچ وجه نیست و بی خیال اون بند قراردادت شو، اونم قبول کرد واقعا با مرام بود!

خلاصه این که یه ریسک بزرگ کردم و اومدم توی اینترمیلان، امیدوارم حضورم توی این تیم کارنامه ی خوبی که با اف سی سئول و بوکا جونیورز داشتم رو خراب نکنه!

11. 2 کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خيلي خوب توضيح دادي عزيزم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

13. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •