تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 279 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل اینکه بالاخره پلاگین مخصوص CID 49 برای FARMan اومده.
    تو se-nse خوندم.
    Last edited by babak-online; 15-01-2007 at 22:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

تو se-nse خوندم.
    ميشه لينك بدي
    دوست عزيز
    يعني به راختي ميشه تغييرات اعمال كرد؟؟/

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
    1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
    2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
    3- Customize file system:
    Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
    ROM: R3A011
    4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
    5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه. ميشه فريم وير R1ED001 رو بريزم دوباره درست بشه؟؟ چرا اين سري آپديت شد اينجوري شد آخه ؟؟؟؟همين ممنون ميشم كمكم كنيد
    6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
    گوشي من ريخته به هم كمكم كنيدددددددددددددددددددددد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

يكي نيست به داد من برسه گوشيم ريخته بهممممممممممممممممممممممم مممم

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تو se-nse خوندم.
    خب جییگر لینکشو میدادی ما هم بخونیم. چرا تنها تنها حال میکنی

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض

سلام
    يه سوال ، من 2 تا گوشي k750 رو كه تبديل به w800 كردم بعدش به مشكل بر خوردم.
    تو 2تاش اين مشكل بود كه موقع عكس گرفتن عكس save نميشد! اين مشكل رو با پاك كردن فايل هاي داخل پوشه media player حل كردم اما حالا يكي از گوشي ها هنوز اين مشكل رو داره ، علاوه بر اون بعضي مواقع هم وقتي كسي تماس ميگيره خود گوشي reject ميكنه! راستي همين گوشي كه تبديل شده مثل گوشي قبلي ديگه وقتي به كامپيوتر وصل ميشه گوشي رو k750 نميشناسه ، w800 ميشناسه با اين وضع ديگه با درايور توي cd گوشي ديگه نميشه رو سيستم نصبش كرد ، حالا ميخوام بدونم چرا تو اين 2 تا گوشي اين يكي كلا w800 ميشناسه ولي اون يكي رو k750 ميشناسه؟ بعد چه جوري ميشه مشكلش رو حل كرد؟ راستي 2 تا k750 كه تبديل شدن cid36 بودن!

ممنون ميشم راهنماييم كنيد )-;

داره خودمونی میشه azaditafakor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم من دبلیو 800 دارم واین کارها رو امتحان کردم همه جواب دادن بجز یه دونه
    میخوامم بدونم اون درایور دوربین رو دبلیو 800 هم تاثیر داره و بهتر میشه در صورتی که الان هم عالیه
    فقط میخواستم بدونم
    ممنون
    راستی ایت تایپیک خیلی بزرگ شده نمیتونید مطالب دانلودیش رو یه جا دیگه بذارید نمیشه تو این همه پیداشون کرد باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
    1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
    2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
    3- Customize file system:
    Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
    ROM: R3A011
    4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
    5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه. ميشه فريم وير R1ED001 رو بريزم دوباره درست بشه؟؟ چرا اين سري آپديت شد اينجوري شد آخه ؟؟؟؟همين ممنون ميشم كمكم كنيد
    6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
    گوشي من ريخته به هم كمكم كنيدددددددددددددددددددددد
    كسي نميخواد به داد من برسه نميخوام مجبور بشم برم بيرون گوشيو خراب كنن كلي هم پول بگيرن چون خودم براي همكارم رو كه قاطي كرده بود ويروس گرفته بود گوشيش ريخته بود به هم با آپديت اينا درستش كردم ولي فكر ميكنم گوشيم رو كه آپديت كردم اين فريم وير گوشي از R1ED001 تبديل شده به R1GB001 همخواني نداره با گوشي گوشي كار ميكنه زنگ ميخوره فقط منو هاش ديده نميشه نميتونم خودم با هاش كاري انجام بدم شماره بگيرم لطفا كمكم كنيد حداقل برگردونم به نسخه قبلي

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب جییگر لینکشو میدادی ما هم بخونیم. چرا تنها تنها حال میکنی
    بفرمایید این هم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت amirmrsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وقتی که میخوام گوشی رو به برنامه فار بشناسونم عمل نمیکنه و فایل epiusb.sys رو ازم میخواد حالا من چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •