شرمنده دویت عزیز.من سرچ زدم فرکانس این شبکه رو پیدا نکردم.اگه میشه فرکانسشو به من بده.ممنون.
شرمنده دویت عزیز.من سرچ زدم فرکانس این شبکه رو پیدا نکردم.اگه میشه فرکانسشو به من بده.ممنون.
10964 -- سیمبل 12800
هست
ولی چون شبکه کد بیس داره به عنوان شبکه پولی شناخته میشه
که باید موقع سرچ FTA رو روشن بزارید
شبکه ورزش هم بازی رو نشون میده....
چه بازی ای کردیم نیمه اول!ماشالا رابین! 33 دقیقه سه گل! در یک کلام گل دوم شاهکار بود! شاهکار...
فکر کنم انتخاب بشه برای گل فصل باشگاه!
و البته بالاخره مثل مایکل اوون، rvp هم میتونه جام لیگ برتر رو لمس کنه و بالای سر ببره.
منم تبریک میگم قهرمانی رو! نمیدونم چرا یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم! تمام حس الانم با اون موقع تفاوت داره الا افتخار کردم به یونایتد، رئیس و بازیکنا.
![]()
پیشاپیش تبریک این قهرمانی دلچسب به تمام هواداران عزیز![]()
20 ــمیش هم مبارکمون باشه
گل رابین هم فوق العاده بود . حتی از گلش به اورتون ( فصل قبل ) هم قشنگ تر بود ...
تبریک بابت کسب 20 قهرمانیمون در لیگ برتر انگلیسرابین فان پرسی عجب بازی کرد خدایی دم فرگوسن گرم با این خرید عالیش در شب مسجل شدن قهرمانی منچستر یونایتد یک هتریک رویایی داشت گل دومش هم که محشر بود پاس عالی وین رونی و ضربه فوق العاده فان پرسی فکر کنم با این هتریکی هم که امشب کرد جای لوییز سوارز تو جدول بهترین گلزنان لیگ برتر انگلیس گرفت
![]()
من هم تبریک میگم برد شیرین و قهرمانیمون رو![]()
خیلی دوست داشتم بازی که میخوایم توش جشن قهرمانی بگیریم هم پر گل باشه و هم تو اولدترافورد باشه که همینطور هم شد.
در این بازی به نظرم کاگاوا خیلی خوب بازی نکرد و نمیدونم چرا نانی روی نیمکت بود.
نکته جالب دیگه ، دوباره بازی کردن 90 دقیقه ای گیگز بود که واقعا هنوزم بازیش برام دل نشینه.
خیلی دوست دارم رکورد امتیاز رو هم بشکنیم که کار خیلی خیلی سختیه امتیاز از دست ندادن. البته امیدوارم که بشه
در آخر من هم افتخار میکنم که یونایتدی هستم![]()
والپیپر قهرمانی شماره 20:
Champions 2013
View: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
منبع: manutd.com
منم تبریک می گم به همه دوستان این قهرمانی رو
بازی خیلی خوبی بود در مورد گل دوم رابین صحبت نکنم بهتره
حالا با مسجل شدن قهرمانی هفته بعد ارسنالی ها باید تو امارات برای ما تونل افتخار بزنن... بازگشت رابین و عبور از تونل افتخار
می تونه واسه ما یونایتدی ها جالب باشه اما برا آرسنالیها اصلا جالب نیست
امیدوارم رئیس تو چند بازی آینده حداقل به صورت تعویضی از بازیکن ها جوون و اینده داری که این فصل بهشون بازی نرسید اسفاده کنه مثل نیک پاول و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)